Везни

Семейните и влюбените двойки да опитат да балансират чувствата си много добре, за да избегнат различни конфронтации. Може да се случи така, че да не получите това което вие искате, а напротив. Неангажираните ще бъдат насърчавани да дават всичко възможно от себе си, за да се представят добре и да бъдат високо оценени.

През октомври няма да се разминете без напрежения, поради очертаващото се натоварване в професионален план. Най-вероятно, ще се сблъскате с неочаквани проблеми, но ако съумеете да се вземете в ръце, напълно възможно е да постигнете изключително добри резултати. Ще имате възможността да разширите бизнеса си значително през месец октомври. Ако се занимавате с внос или износ, тогава успехът ще бъде изцяло ваш. Има голям шанс да получите много добър приток от доходи. Фирмите занимаващи се с транспорт и производство на стоки, ще постигнат значителна финансова ефективност.

Скорпион

Препоръчително е за семейните двойки, да бъдат по-гъвкави и да не заемат твърди (консервативни) позиции през този месец. Влюбените двойки ще трябва да направят всичко възможно да не повтарят допуснатите вече грешки, защото това може да провали тяхната връзка. Самотните няма да имат възможността да поемат инициативата в ръцете си, което ще се дължи по-скоро на страх от отхвърляне на техни предложения. По-добре би било да оставите увлеченията си настрана през целия месец.

Мнозина от вас ще се окажат на върха, постигайки успех в професионален и финансов план. В случай, че имате собствен бизнес, звездите ви предоставят чудесна възможност да го разширите. Хората, които се занимават в областта на медицината да имат готовност за натоварен график, тъй като работните им ангажименти ще нарастват все повече и повече през този месец. Способността ви да убеждавате хората, ще ви донесе повече клиенти и приходи за бизнеса ви.

Стрелец

Опитайте се да бъдете по-отворени към хората, които искат да ви опознаят по-добре. Важното е винаги да се държите по достоен начин. Вероятно, влюбените двойки ще имат желанието за обсъждане на бъдещето на своята връзка. Не са изключени обаче несъгласия, спорове и конфликти към средата на октомври. Неангажираните да внимават и да не приемат някои фрази буквално, защото биха могли да изпаднат в недоразумения, а оттам да съжаляват за пропуснатата възможност за нова връзка.

Ако работите усилено през този месец, едва ли ще се сблъскате с проблеми по дейностите за вашите планирани проекти. Поощряването на вашата инициатива ще продължи, но за сметка на това, някой от вас няма да могат да разчитат на подкрепа от своите колеги. Опитайте се да не се предоверявате на колеги, които не познавате достатъчно добре, защото могат да преиначат казаното от вас. Звездите ще ви предоставят много възможности да подобрите финансовото си състояние през този месец.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.