Везни

Може да получите вдъхновяваща подкрепа от партньора си още в началото на април. Също така през първата десетдневка и в краят на месеца, ще имате чудесната възможност да прекарате повече време заедно със семейството си. Самотните да не очакват чудеса през този пролетен месец. Малцина ще имат щастието да се сдобият с нова сродна душа.

Въпреки че ще успеете да постигнете успешно своята кариерна и определена бизнес цел, неочаквани събития могат да ви принудят да промените дългосрочните си финансови планове. Ако е необходимо, прегледайте внимателно съществуващите си стратегии и ги заменете с по-подходящи. През първата и втората декада нещата в парично отношение ще са благоприятни за вас.

Скорпион

Може да има моменти през този месец, когато ще се чувствате зле и уморени от инвестирането на толкова много чувства от себе си в човек, който сякаш не отговаря на вашите очаквания. Навярно искате стабилни романтични отношения, които партньорът ви не може да ви предостави. Оставете времето да лекува вашата несигурност. В случай, че сте самотни, скоро може да се почувствате на върха на света, тъй като през този месец вероятно ще срещнете някой специален.

Всичко ще бъде свързано с сътрудничеството и компромиси през този месец, тъй като може да се наложи да поставите другите преди личната си изгода. Независимо от това, може да се насладите на обновено чувство за финансов просперитет. Ако имате някакви съществуващи заеми или ако трябва да финансирате даден проект, ще имате повече от достатъчно средства, за да покриете това.

Стрелец

Вашият партньор ще бъде на върха на вашите приоритети. За съжаление обаче партньорът ви едва ли ще ви удостои с подобно щастие. Изглежда, че ще прекарвате повече време на работа и със семейството си, а стресът между вас и вашия партньор сякаш ще се натрупва. Опитайте да се отпуснете и отделете малко време за себе си. За несемейните любовта ще е във въздуха и ще се чувствате много оптимистично и уверено за вашето бъдеще.

Април може да бъде месец на промени в работната среда, но тези промени могат да доведат до много финансови перспективи. Може да откриете, че финансовите ви цели са достигнати до по-високи нива и дори може да имате шанс да разширите инвестициите си. Вашите приятели ще бъдат особено благоразположени в подкрепа на вашите начинания.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.