Овен

Месец юли може да ви предложи вълнуващи възможности за промяна, финансови печалби и романтика. Бихте могли да намерите яснота в минали събития от живота си, които са ви объркали, уплашили или ви накарали да се натъжите. Партньорът ви вероятно ще ви открие още по-привлекателни и обичани, засилвайки романтичната ви връзка. По време на вашето старание и инициативност може да впечатлите началниците си, които биха могли да ви възнаградят с повишаване на длъжността.

Телец

Възможно е да се окажете заседнали и разочаровани по време на работа, тъй като не винаги може да изглежда, че завършвате поставената задача навреме. Навярно може да има друг начин да свършите работата и да повишите ефективността си, ако се опитате да проучите други опции. Може да направите интересни социални контакти този месец. Юли е подходящ момент за нови запознанства така и за по чести срещи със старите приятели.

Близнаци

Юли месец се очертава да бъде един от най-позитивният месец за вас по отношение на любовта и финансите. Може да искате да използвате късмета си, като развеселите напрегнатите хора около вас. Опитайте се да съчувствате на тези, които преминават през трудни времена в живота си. Споделете част от положителната си енергия с нуждаещите се. Навярно ще имате хуманата роля да успокоявате любимите хора, за да ги освободите от стреса.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.