Овен

Този месец е много добър за любовния ви живот. Възможно е  някой близък приятел да прояви романтичен интерес към вас и това може да бъде началото на една прекрасна нова фаза в живота ви, която да ви донесе истинско щастие и да се почувствате много доволни от живота. Семейните двойки трябва да обърнат внимание на нуждите на партньора си, за да избегнат евентуални неприятности.

Това е страхотен месец за повишаване на капацитета ви за печалба. Въпреки че кариерата ви може да бъде поставена на заден план, тъй като други належащи проблеми ще доминират през този месец. Също така бъдете нащрек за нови бизнес партньорства. Август може да бъде изключително проспериращ период за вас - неочакван поток от пари се задава на пътят ви.

Телец

Август ще бъде вълнуващ месец за любовния ви живот. Може да се наложи да прекарате няколко прекрасни времена с партньора си, ала може и да имате някакви разногласия, които биха могли да провалят романтичната атмосфера. На семейните двойки се препоръчва да положат най-добрите си усилия, за да засилят връзката си. Тъй като има вероятност от конфликт до самия край на месеца. Избягвайте да бъдете прекалено критични.

Август месец може да ви донесе повече независимост при вземането на финансови решения и може да ви помогне да станете по-динамични в професионалните си дейности. Обновената увереност може също да ви даде по-ясна представа за вашите финансови стратегии и как да получите най-добрите успехи за бъдещето. Внимавайте обаче при създаването на нов бизнес, тъй като този месец не е особено благоприятен за подобни начинания.

Близнаци

През този месец ще станете свидетели на много промени и много от тях ще бъдат само и единствено за ваше добро, що се отнася до любовния ви живот. Семейните имат много повече шансове да очароват своите половинки. Вашето особено внимание и грижа, най-вероятно ще възрадва любимият ви човек.

Ще бъде добре, ако оставите нещата с финансите да протичат естествено този месец, тъй като са възможни доходоносни възможности. Инвестициите или продажбите най-вероятно ще доведат до задоволителни печалби през този месец. Когато става въпрос за вашите бизнес начинания, ще имате подкрепата на вашето семейство и близки.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.