Певицата на народа - Ивана разкри на какво се дължи въдхновението й на най-новата и успешна песен "Ало, мамо". Признанието тя направи в предаването "Комбина" по Нова телевизия. 

Изпълнителката обясни, че се е вдъхновила от срещите си с възрастните хора и участието й в кампанията  "SOS! Час внимание" на ТРАФИК СОТ и БЧК-Пловдив. 

Певицата е едно от лицата на кампанията и многократно се е срещала със самотни пенсионери от Пловдив и региона заедно с доброволците на Трафик SOS и БЧК-Пловдив.

Националната кампания “SOS! Час внимание” се развива вече трета година в областта и в нея са се включили над 3000 души. Кампанията е продължение на социалната програма на ТРАФИК СОТ, която продължава. Тя се финансира изцяло със средства на охранителната компания, като досега не са използвани европейски средства или общински субсидии.

Ето цялото интервю на певицата в предаването "Комбина": 

 

В предаването Ивана коментира и теми от личния й живот. 

"Не се притеснявам от това, че вече съм над 40 години". Това разкри певицата Ивана за "Комбина".

Тя сподели, че най-добре се чувства в България и разказа за многобройните си срещи с българи, живеещи в чужбина.

"В началото мислех, че им е много тъжно. Но всъщност повечето не страдат за България", заяви Ивана.

Изпълнителката разказа и за дъщеря си, която се занимава с телевизия.

"Тя беше човекът, който ме научи да не съм толкова инатлива. Аз исках тя да учи право, но тя тропна с крак и каза, че ще учи телевизия и режисура. Вече трета година работи в тази сфера и се справя много добре. В много отношения с нея си приличаме", сподели тя.

TrafficNews.bg