Сред всички участници в играта „Елена или Fiesta хапни и новия iPhone вземи” имаше редица фенове на сладките изкушения, които ни изпратиха красиви и оригинални снимки. Бяха раздадени девет седмични награди – атрактивни кухненски аксесоари на известния английски готвач Jamie Oliver, а днес и голямата награда беше получена от своя нов собственик - Силвия Захариева. Благодарим за участието на всички фенове на вкусните бисквити Елена и Fiesta.

Щастливата късметлийка сподели, че след като са научили за играта от фейсбук страницата на Сладко детство, са потърсили апетитните бисквити. Идеята за снимките е на дъщеря й, която е и прекрасният модел на всички тях. Повечето хора вярват в късмета, но Силвия Захариева не просто вярва в него, а и му помага.

По правилата на играта, тя не пропусна да се включи с различна и атрактивна снимка във всяка една седмична игра. Дали щеше да спечели и само с една снимка, като печелившия в играта с първите български бисквити само с краве масло, никой не може да знае, но е факт, че тя вече е горда притежателка на чисто нов iPhone XS. Пожелаваме й да го ползва със здраве и да заснеме с него много щастливи моменти.

Ето какво сподели тя и красивата й дъщеря пред камерата на TrafficNews.bg:

Следете страницата „Сладко детство” и очаквайте следващите атрактивни игри.

Ето ги и всички седмични победители:

1. Теодора Илиева

2. Емилия Петева

3. Мирослав Михайлов

4. Силвия Захариева

5. Симона Тодорова

6. Милен Василев

7. Славянка Бабаяшева

8. Галина Боева

9. Иван Йозов

Специална награда iPhone XS: Силвия Захариева