Овен

Днес, ще бъдете много съсредоточени върху целите, които сте си поставили за деня. Благодарение на доброто ви здраве, навярно ще бъдете възнаградени с чудесни мигове. Най-вероятно няма да се уморите лесно - загатват звездите.

Искрените чувства на състрадание могат да ви накарат да търсите възможности да помогнете на другите днес. Състраданието, което ще изпитвате и добротата, която е сгушена в душата ви, ще ви позволят да се докоснете до живота на другите по положителен начин, само когато предложите цялата си искреност.

Телец

Изглежда, че днес ще бъдете в добро здраве. Това е благоприятен момент за среща с приятелите ви. Също така, ще успеете да намерите нова светлина в живота си, която да ви напъти към нови хоризонти.

Практичността ще бъде силно властваща в това да ви предостави инструментите да си върнете контрола над собствената ви съдба. Когато подходите към тънкостите на живота с внимание към това, да сте подготвени за всякакви непредвидени ситуации, вие вече няма сте обект на капризите на другите, или на непредвидените машинации на съдбата. 

Близнаци

Вашето здраве ще бъде добро през целия ден. Звездите определят за вас, че девети ноември ще бъде „ден на властта“. Ще имате много ангажиращи и полезни срещи, които най-вероятно ще приповдигнат настроението ви.

Вероятно, днес ще се почувствате много смели и убедителни, независимо дали се справяте с предизвикателните проблеми на външния свят или се занимавате с проблеми, затрудняващи душата ви. Предвидените рискове, с които смело ще се сблъсквате днес, ще ви позволят да постигнете бърз напредък в текущия си стремеж за изпълнение на целите ви.

Рак

Очаквайте доста студен ноемврийски ден. Затова имайте готовност да посрещнете всякакви нелицеприятни ситуации и поддържайте добро настроение и най-вече добро здраве. Каквото и да се случи, трябва да запазите нужното спокойствие.

Ще преосмислите грешките си, с които ще направите опит да си извлечете поука, а не предвещание на бъдещ провал. Ще се справите с последствията, без да губите надеждата. Доверието ви ще бъде непоклатимо и решимостта ви да успеете през този ден ще бъде факт, когато повярвате в себе си.

Лъв

Вероятно, днес ще се почувствате изпълнени с енергия. Денят ще бъде доста взискателен, но въпреки това, няма да почувствате осезателна умора. Вашите позитивни мисли ще ви набавят повече енергия.

Може би, ще пожелаете да сте на разположение и отворени за всеки зов. Ала грижата ни за другите понякога може да отмени грижата ни за собствените ни нужди. Вероятно, по тази причина ще ви навести моментът, в който да се уедините в тихото и сигурно за вас пространство, за да си набавите енергия. Когато направите това за себе си, всъщност ще имате възможността да помогнете и на останалите.

Дева

Днес, трябва да отпуснете своят ум, тъй като това ще бъде тайната на доброто ви здраве. Не се задълбочавайте прекалено много и не търсете логика във всяко едно случило се нещо. Живейте така, сякаш сте в друг паралелен свят, за да съхраните спокойствието си.

Успехът често поражда успех по простата причина, че всеки път, когато постигнете една цел, вие получавате увереността, необходима за преследването на следващата. Дори едно малко постижение може да ви накара да се почувствате по-ентусиазирани от избрания път и да ви даде смелост да се стремите към повече постижения. Това навярно ще се случи с вас през този ден.

Везни

Вероятно, ще се почувствате доста енергични през този ден. Настроението ви също ще бъде много добро. Звездите не предвиждат някакви усложнения в здравословен план. Въпреки това, се заемете с физически упражнения, за да останете здравословно балансирани.

Чувството за дръзновение и смелост може да проникне в душата ви днес и да ви даде огромно усещане за самоувереност. Вярата във вас самите е най-важната стъпка, която можете да направите за разширяване на вашия свят. Когато приемете себе си такива, каквито сте и можете да пренебрегнете отрезвяващия глас на вътрешният ви критик, никоя цел няма да бъде недостъпна.

Скорпион

От гледна точка на здравословното ви състояние, този ден не се очертава да бъде много добър, тъй като планетарните транзити ще са неблагоприятни за вас. Добре ще е да се опитате да се приспособите към хората и възникналите ситуации.

Днес, ще се почувствате завършени и доволни от себе си от усилията вложени за вашето самоусъвършенстване. Ако се уверите, че поддържате своите интелектуални, емоционални и духовни стремежи в себе си, докато преследвате амбициите си днес, най-вероятно ще откриете, че можете да извлечете още по-голямо удовлетворение от вашите триумфи.

Стрелец

Препоръчително е да обърнете сериозно внимание на гърлото си и гласните си струни през този ден. Ще се наложи да ограничите максимално своите комуникации, тъй като не трябва да говорите прекалено много. Опитайте се да спестите енергията си, като мислите за проблемите си колкото се може по-малко.

Днес, може да използвате вашият магнетизъм като средство да споделите начина си на гледане на света с  най-различни заинтересовани хора. Вашата магнетична личност може да направи нещо повече от едно просто осветяване на стаята, в която сте днес. Ще успеете да повлияете положително на хората, които населяват вашата среда.

Козирог

Изглежда, че здравословното ви състояние ще бъде разклатено днес. Най-вероятно ще бъдете засегнати от стресиращи ситуации или респираторни атаки. Възможно е да се изморите бързо, така че бъдете внимателни.  

Може да се окажете заобиколени от почитатели и „закачалки“ днес, независимо дали ще реагирате положително на това внимание или ще предпочетете да поддържате аурата на анонимност. Фактът, че другите са по-внимателни от обичайното към това, което имате да кажете, може да ви вдъхнови да споделите своите мисли и чувства доста по-лесно.

Водолей

Вашето здраве ще бъде на необходимото ниво по благодатта на звездите. Също така, настроението ви ще бъде във високи стойности и ще имате възможност да прекарате денят прекрасно.

Домът ви може да ви осигури необходимото спокойствие и да ви предостави  убежище от проблемите на външният свят, така че умът ви да може да се възстанови от множеството информация, която поглъщате всеки ден. Изберете да прекарате времето си в почивка у дома днес и ще откриете прекрасен антидот към натовареният ви живот.

Риби

Звездите загатват, че този ден ще бъде единствено и само във ваша полза. Трябва да дадете приоритет на нещата, които ви карат да се чувствате комфортно като храна, напитки, разходки и прочие такива. Навярно, ще използвате енергията си в правилната насока и не е нужно да се притеснявате за каквото и да е било.

Днес, ще се докажете в широк спектър от ситуации, когато видите, че постигате целите си. Динамичното ви настроение ще ви води към успеха. Вашата жизненост ще е във ваша полза днес и ще допринесе за повишаване на мотивацията ви, която несъмнено ви движи напред.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.