Овен

Насладете на щастието, което ще ви споходи днес. Най-накрая можете да се отпуснете от динамиката, за да се насладите на свежата почивка от упоритата работа, която сте извършвали  от дълго време.

Романтика, бурна любов и страст ще ви донесе червеният цвят. За сметка на това с черното ще си навлечете гнева на заклетият ви враг Сатурн. Също така избягвайте бялото и розовото, тези цветове ще помрачат вашата независима и креативна природа.

Телец

Семейната среда нищо чудно да се окаже стресираща през този ден. Възможни са противоречия и проблеми с половинката ви. Като цяло този ден не е много добър за вас.

Розовият цвят ще ви направи феерични и желани днес. Бялото и черното са два цвята, които ще ви помагат да стигнете до практични и стабилни решения. Червеното обаче ще отключи агресията, която ще се превърне непоносим инат.

Близнаци

Хората около вас ще осъзнаят истинската си стойност и това ще ви зарадва. Това ще бъде силен мотивиращ фактор за вас, за да продължите да давате най-доброто от себе си.

Зеленият цвят ще ви вдъхнови, ще бъдете нежни, привързани, изключително  креативни и решителни. Не изпитвайте боязън към черното, този цвят ще ви помогне да вземете някои трудни решения лишавайки ви от излишното безпокойство. Във всеки случай не си разваляйте настроението носейки червено.

Рак

Вашето отношение и навик да използвате остър език днес,  може да създаде напрежение сред близките ви. Затова се опитайте да контролирате думите си.

Вашата грижовна и чувствителна природа се нуждае от цвят, който представлява отлив и прилив на покой и щастие, а това е именно морско синият цвят. на прилива. Жълтото, което представлява вашата планета Юпитер е благоприятно за вашият успех. Избягвайте мрачното черно и сиво.

Лъв

Хармонията в семейния живот е гарантирана за повечето от вас днес. Незначителни неразположения може и да има, но за кратко. Много полезен период за вас ще се окаже този ден.

Днес може да поемете водеща роля, затова ви трябват такива цветове, които ще ви помогнат да направите това със стил. Вашата управляваща планета е Слънцето, така че оранжевото и жълтото ще подкрепят вашите вдъхновения. Лилавото и червеното ще укрепят имунната ви система. Бъдете далеч от идеята за пастелни тонове и бежовия цвят.

Дева

Това е идеалният ден да предприемете действия по своите планове. Звездите са много добронамерени към вас, за да се насладите на съпружеското блаженство и брачния живот.

Цветовете, които ще ви помогнат да се придържате към аналитичната си личност, които биха могли да бъдат вашите гардове са цветовете като праскова, кафяво, сиво, зелено и разбира се черно. Смесването на черно и зелено ще ви спомогнат да сте концентрирани. Далеч от тъмно синьото и червеното.

Везни

Духовният свят може да отвори вратите си пред вас, но това изисква известна подготовка, за да се възползвате от възможностите. Ако възнамерявате зачеване на рожба , планетите са разположени благоприятно.

Нежни и интелигентни, вие сте от онези хора, които търсят хармония и симетрия в живота. Идеалните ви цветове за днес са само бяло, жълто и розово. Агресивните и неоновите цветове при всички случаи ще затормозят психиката ви.

Скорпион

Физически и психически ще бъдете много добре през този ден. Планетите са в  добра фаза за отношение с любимите, вашите роднини, особено при ваши братя или сестри, или първи братовчеди.

Вашият стил и вкус е ненадминат някак мистично и често ще кара хората да ви разгадават. За да бъдете още по - загадъчни използвайте цветове като лилаво, тъмно оранжево, цвят на нар и черно, разбира се. Внимавайте с розовото и бялото, ще ви разкрият от пръв поглед.

Стрелец

Личната ви трансформация ще бъде много по-привлекателна от външните промени. Възможно е  да се смутите малко поради здравословни неразположения, но нищо притеснително като цяло.

Оптимистични и енергични, ала не поддържате ли формата си  на цветовата гама, вашите стрели ще се превърнат в захарни пръчици. Смесете в малко червено и кралско синьо, ако се чувствате като че ли се нуждаете от допълнителен прилив на енергия, но избягвайте черните и мътни цветове, те напълно ще променят настроението ви за най-лошото. И  не забравяйте, че без пълната истина живота ви е безсмислен.

Козирог

Ще имате късмет и добра стабилност на ума, които биха помогнали да изживеете положителен и лесен живот у дома. Доброто ниво на печалби може да дойде от партньорът ви.

Предстоят ви да вземете онези трудни решения, които обмисляте. Така че ще се придържате към цветове, които са минималистични и практични. Сивото и тъмносиньото ще помогнат,  ала  не се страхувайте да носите червено, когато се чувствате готови за скок. Жълтото ще накара вашата личност да се чувства неспокойна и мрачна.

Водолей

Семейните ви взаимоотношения могат да надвишат критичната точка. През този ден се очертават разногласия и конфликт с приятели и роднини.

Навярно и днес ще се замечтаете реейки в облаците. Ала вие принадлежите към небето. Сребристото, небесно синьото, жълтото, бялото и цветът на люляка, са онзи ансамбъл, който ще ви отнесе там - към мечтите ви.  Ала червеното, златистото и оранжевото биха могли да пречупят вашите блянове днес.

Риби

Ще се насладите на компанията на противоположния пол. Очертава се увеличена подкрепа от семейството. Ще развиете вкуса си към богата на витамини и био храна.

Ще бъдете  мистични и емоционални днес, така че вашите цветове трябва да изразяват част от вашите чувства. Жълтото е цвят на жизнерадост и оптимизъм и е идеално когато навлезете в мрачно настроение. Устремете към светлите  цветове като лавандула и праскова, които да ви помогнат да останете в светлата страна на живота, за да усетите наслада.  Избягвайте на всяка цена червено и синьо.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.