Овен

Ако до скоро сте усещали неблагоприятното въздействие на планетите спрямо вашата връзка, то днес може да настъпят невероятни промени, които да преобразят любовния ви живот.

Може би, днес ще ви е доста трудно да работите в екип. Поведението на някои от колегите ви може да ви се стори доста незряло и несериозно.

Не сте вторачвайте в постигането на точно определена сума в спестовната ви сметка. Вместо това отделете малко средства за хората в нужда. Вашата съпричастност ще бъде възнаградена - Бъде сигурни в това!

Телец

Вероятно ще се наложи да промените нещо в себе си, за да постигнете истинско щастие с човека до вас. Днес ще ви предостави възможност, да започнете този процес на трансформация.

Адаптирайте се към обстоятелствата и бъдете гъвкави според ангажиментите ви. Определящото днес ще количеството свършена работа, а не качеството.

Ако постоянно проверявате баланса на сметката си, това няма да ви помогне кой знае колко. Вместо това, просто приемете, че трябва да мине известно време, докато печалбата дойде при вас. Бъдете търпеливи!

Близнаци

Опитайте се да вникнете в дълбочината на някои въпроси, които половинката ви настоява да обсъдите. Един малък анализ на събитията напоследък, ще ви отведе към големи прозрения.

Днес ще сте в перфекта хармония с екипът от хора, с които работите. Успехът ще ви споходи, стига да заявите какво можете в заеманата от вас длъжност. Със сигурност ще надминете себе си.

Днес, може да ви се отдаде възможност за страхотна покупка на много добра цена. Не пропускайте и не отлагайте закупуването на това, което сте си набелязали. В бизнес план, този ден е много удачен за сделки и инвестиции.

Рак

Вероятно ще ви се предостави възможността да навлезете в дълбоките води на любовта. Интуицията ви ще е много по-засилена и подсъзнанието ви ще диктува правилата на любовната игра днес.

Възможно е някой от вашите колеги ще направи опит да си послужи с лъжа, за да надхитри фирмената политика. Бъдете неутрални, за да не „изгорите“ като съучастник. Истината ще излезе наяве, така че внимавайте.

Напоследък харчите много повече, отколкото може да си позволите. Ограничете това, като си съставите и се придържате към месечен бюджет и списък за пазаруване.

Лъв

Днес съдбата ще ви даде знак, че не винаги може да получите това, което искате в личния си живот. Любовта е взаимно „даване и вземане“. Вашето мнение и изборът, който правите е важен, но все пак дайте такъв шанс и на партньора си.

Няма да ви бъде никак лесно на работното място днес. Ако не се чувствате добре, най-добре ще бъде да си вземете болничен или отпуск. Най-вероятно ще бъдете под напрежение при общуването с почти всички колеги.

Не очаквайте луната и звездите да ви поднесат пари на сребърен поднос. Нищо даром не се дава в този материален свят. Но дори за малкото, което ще получите, ще трябва да положите много усърдие и упоритост.

Дева

Вероятно, вашата половинка може да ви покани да анализирате връзката си, за да вземете решение какво да предприемете за общото ви благо в бъдеще. Звездното разпределение ще ви помогне да разберете, кои са нещата, които ви спират и създават пречки.

Не е препоръчително да си играете с търпението на вашите ръководители. Споделете, ако имате проблеми или тревога, честно и открито. В противен случай, лесно ще се попаднете в доста неприятна  ситуация.

Този ден е добър за покупки на необходимите вещи или дрехи. Със сигурност някои от вас ще се ръководят от мантрата - Какво ще кажат хората. Това ще се отрази на покупките ви днес. Отърсете се от хорското мнение, важното е на вас да ви харесва и да ви носи радост.

Везни

В случай, че не сте обвързани и сте привлечени от някого, то в ума ви ще се върти една мисъл - как да поканите на среща човекът пленил сърцето ви. Ако сте твърде настоятелни може да изплашите отсрещния, така че опипайте почвата преди да действате.

В момента сте на мястото си що се отнася до работната позиция, която заемате. Продължете да работите в същата посока без да се съмнявате в уменията и възможностите си. Не са изключени дребни разправии с колегите ви.

Стремете се да останете скромни и пестеливи днес. Планирайте добре разходите си, особено ако ви предстои излизане с близки или приятели. В никакъв случай не надхвърляйте бюджета си за деня.

Скорпион

Благоприятен ден за семейните, ще имат възможността да изживеят нещо необичайно. Ако все още търсите любовта, то не бъдете твърде настоятелни, тъй като това ваше „преследване“ ще отблъсне потенциалната ви бъдеща половинка.

Много е вероятно да бъдете критикувани днес. Не изпадайте в ярост и не се карайте с колегите, с които работите всеки ден. Приемете забележките като конструктивна критика.

Не позволявайте мрачното ви настроение да вземе превес и да се впуснете в емоционално пазаруване, за да се разведрите. Моментното удоволствие от шопинга бързо ще отмине, а разочарованието ви по-късно може да се задълбочи още повече от зле похарчените пари.

Стрелец

Този ден се очертава да бъде забавен и изпълнен с хубави емоции. Навярно ще държите постоянна връзка с приятели и близки хора, в чиято компания неколкократно ще си прекарате чудесно.

Колегите и клиентите ви ще са на ваша страна днес, така че не се притеснявайте. Не тълкувайте погрешно мълчанието на някои хора като вид отказ или вид съпротива към вас. Ще имате повече подкрепа, отколкото очаквате.

Време е да се поотпуснете с пазаруването и да се възнаградите с нещо много желано. Ако липсват малките моменти на радост, ще изгубите мотивация за спестяване и ще затрудните процеса в бъдеще.

Козирог

Има вероятност да отворите тема, която може да се окаже болезнена за партньора ви. Обсъдете проблема спокойно, без викане и караници, за да стигнете до общо решение, което ще е най-добро и за двама ви.

Много е вероятно да усетите дискомфорт и напрежение на работното ви място, който ще е породен от казването на някои неудобни истини. Бъдете добър слушател, вместо активен говорител днес.

Вашите доходи ще се разминават доста с вашите желания. Бъдете гъвкави и се простирайте според чергата си, както е казал народът. Постарайте се да купувате по-практични и бюджетни неща.

Водолей

Възможно е да възникнат спорове и недоразумения между вас и партньора ви днес. Може да изгладите различията и проблемите помежду ви с един спокоен разговор. Ако отложите, вашата обърканост ще се задълбочи.

Навлизате в много благоприятен период за кариерата ви. Възползвайте се от предимството, което ви се дава и се докажете като отличен експерт в работата ви.

Днес, ще останете удовлетворени, че сте изпълнили целта си за вашите спестявания. Вероятно лишенията, които сте претъпели ще ви мотивират да сте още по-упорити в справянето с вашите финанси.

Риби

Енергията от планетите днес ще ви помогне да подобрите състоянието на вашата връзка. Интуитивно ще усетите, че партньорът ви иска да сподели нещо, затова дайте шанс за една откровена изповед.

Вероятно, днес ще останете разочаровани от някои ситуации на работното си място. Опитайте се да игнорирате негативните си мисли, защото сами ще провалите предначертаното ви добруване.

Не се очертава безоблачен ден по финансовите въпроси. Възможно е да възникнат неочаквани проблеми с разплащанията. Въпреки това до критични ситуации, едва ли ще се стигне.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.