Овен

Препоръчително е да захвърлите онези въпроси, които могат да създадат напрежение между вас и партньора ви. Вместо това се погрижете за вашето духовно състояние и благополучие. Подарете си един различен и забавен ден, без да се отказвате от даровете му.

Вероятно днес ще сте много емоционални. Умът ви ще бъде склонен да мисли логично, но ще действате според указанията на горещото си сърце. По този начин вашата енергия може да се разпръсне, а вие да се объркате, докато вземате решения.

Телец

Опитайте се да затоплите приятелската атмосфера с повече съпричастност и съчувствие. Навярно хората ще почувстват доброто ви настроение и ще приемат с благодарност позитивните ви вибрации.

Може би днес ще направите неща, които винаги сте искали, но не сте могли, по една или друга причина. Ще бъде здравословно да не преяждате, за да избегнете лошото храносмилане.

Близнаци

През този ден ще се случат много неща. Приемете като даденост това, което ще ви бъде разкрито днес. Навярно ще се изненадате приятно и ще приветствате по най-добрия възможен начин това, което ви се разкрива. Всичко ще бъде във ваша полза.

Този ден ще премине под мотото "Здравето е богатство". Ще бъдете много отговорни за своето благополучие. Бъдете позитивни и не се притеснявайте, защото днес трябва да се насладите на живота.

Рак

Днес ще вземете някои доста предизвикателни решения, които ще ви изморят емоционално, а не физически. Вероятно някой няма да постъпи честно спрямо вас и ще останете много разочаровани.

Изглежда, ще се наложи да се лутате от бряг на бряг през този много забързан ден. Успокойте се и не се притеснявайте какво мислят хората за вас.

Лъв

Препоръчително е да потърсите алтернатива в личната си връзка. Потърсете нещо ново, иновативно, за да разчупите консервативните ледове помежду си.

Звездните позиции загатват, че този ден би могъл да се окаже неблагоприятен за вас. Погрижете се добре за здравето си. Страдащите от хронични неразположения да вземат необходимите предпазни мерки, а възрастните - да отделят по-специално внимание на един рутинен медицински преглед.

Дева

В случай, че желаете да впечатлите хората около вас, се опитайте да дадете всичко от себе си и нека бъде най-доброто. От съществено значение ще бъде, ако се опитате да разрешите трудни ситуации, в които биха могли да изпаднат хора от вашето обкръжение. Направете ясна и точна оценка на това, което сте вършили преди, и това, което възнамерявате да свършите днес.

Късметът ще работи във ваша полза от ранни зори до късен здрач през този прекрасен за вас ден. Навярно ще бъдете доброжелателни и внимателни, за да избегнете неприятните рискове, които касаят вашето здраве.

Везни

Опитайте се да подредите по приоритет въпросите, които ще ви вълнуват през този ден, защото има вероятност някои от отговорите да не ви дадат необходимото удовлетворение. Това най-вероятно ще се дължи на трудностите, с които ще се сблъскате, търсейки отговорите.

Звездната конфигурация вещае, че ще сте в много добро здравословно състояние днес. Организирайте ежедневието си и помислете върху по-добра стратегия за решаването на сложни проблеми.

Скорпион

През този ден ще имате много възможности да чуете различни мнения от близки приятели. Ако имате определена идея и мненията им не съвпадат с вашето виждане, не се отчайвайте. Слушайте и оценявайте внимателно дори предложенията, които може да ви се сторят неосъществими. Така че направете необходимия анализ, включвайки както различните мнения, така и вашите желания.

Очаквайте с нетърпение един чудесен за вас ден. С извисяването на слънчевата енергия, настроението ви също ще изгрее. Така че лесно ще се справите с евентуалните предизвикателства.

Стрелец

Звездите ще ви предоставят такива преживявания, от които ще се почувствате по-спокойни и енергични. Някои от тези възможности ще ви отведат до нови открития, а това само ще увеличи самочувствието ви за личната свобода.

Днес е препоръчително да направите повече компромиси, вместо да влизате в излишни конфронтации. Понякога е по-добре да направите стъпка назад и да се отпуснете, за да спечелите необходимото спокойствие, отколкото да предизвикате силните напрежения. 

Козирог

През този ден трябва да изхвърлите всичко, което не ви прави щастливи. Опитайте се да се отървете от това, което изглежда като принуда или натиск. Предстои ви труден ден, така че имате нужда от почивка и промяна, макар и минимална. Ако успеете да отделите това време за вас самите, ще разберете какви са вашите реални възможности.

Този ден ще започне с положителни вибрации. Възможно е да се събудите със свежи идеи и крепки надежди. Денят не вещае проблеми със здравето ви, така че спокойно се насладете на хубавите мигове.

Водолей

Възможно е да ви обземат малки притеснения, особено днес. Вероятно ще се зачудите дали постъпвате правилно или сте объркани по един или друг начин. Правилният въпрос, който следва да си зададете е: Какво мога да направя от днес нататък? Препоръчително е да оставите миналото зад себе си, защото миналото няма да ви помогне да се почувствате по-добре в настоящето.

Очертава се този ден да бъде силно енергиен. Нещата, които отнемат повече време и повечето хора избягват да правят, при вас ще се случват с лекота. Ще вършите всичко спокойно и без особени усилия. Но само не губете енергията си в безплодни дискусии.

Риби

През този ден ще се наложи да повярвате повече в себе си и ще видите, че всичко ще потръгне както вие желаете. Навярно ще успеете в намеренията си с помощта на хората, на които разчитате. Дали ще откриете колко е важно приятелството днес - на този ребус ще може да си отговорите през късната вечер.

Ден, изпълнен с много вълнения и чувственост, ден, през който ще се справите с всички предизвикателства. Дава ви се възможност да преодолеете всякакви препятствия, без да се изтощавате.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.