Овен

Избягвайте съревнованието и борбата за власт с партньора ви. Бъдете склонни да направите компромис и всеки ще получи това, което иска. Измислете нещо вълнуващо за този ден, без да се надпреварвате кой е по-добър.

Възможно е да направите голям пробив в кариерата ви и изненадате всички, ако сте достатъчно упорити. Вероятно, ще навлезете в нова област за вас, която ще открие пред вас много възможности за израстване.

Може би е трудно човек да ви излъже с пари, но все пак бъдете бдителни, тъй като може да попаднете на фалшиви банкноти или да ви заблудят с оригиналността на някаква стока, която да се окаже реплика.

Телец

Днес, в главата ви ще се въртят куп неща, които ще искате да споделите с половинката си. Не крийте нищо и изразете най-искрените си чувства като не забравяте да попитате партньора си как се чувства и той самия.

Ако ангажиментите, които са ви възложени днес не са по силите ви, то ги разпределете между колегите ви. Станете по-рано тази сутрин и започнете с най-неотложните задачи. Не забравяйте да отговорите и на някой важни имейли.

Ако нямате нищо планирано, което трябва да купувате, то не излизайте с голяма сума пари в себе си, за да не направите куп спонтанни покупки, които са извън рамките на бюджета ви. Бъдете разумни.

Близнаци

Отдайте се на импулсите си днес и не мислете, че партньорът ви не би се съгласил с вашите желания. Развихрете въображението си и изживейте един щастлив ден с половинката ви.

Умението ви да създавате визуална хармония, на която да се удивяват всички, ще е доста изявено днес. Разкрийте целият си потенциал и прекрасни идеи, за да създадете нещо рядко срещано и неповторимо.

Предстои ви да сключите изгодни сделки днес. Звездите ви обещават стабилност във финансовата област. Отсъствието на трусове и сериозни трудности ще ви позволи да реализирате някои свои бизнес проекти.

Рак

Подгответе хубава вечеря за партньора си и ще го спечелите на ваша страна. Всичко, което поискате, след това ще ви бъде дадено. Още от сутринта започнете с милите жестове и игривите съобщения.

Като че ли днес колегите ви ще правят всичко възможно да ви разсеят от работата ви – от клюки за познати и колеги до новини, от които не се вълнувате. Ако не си сложите слушалки или тапи в ушите, трудно ще успеете да свършите нещо полезно днес.

Тези от вас, които имат работа, от която получават бакшиш, то днес може да се радвате на по-големи парични постъпления, благодарение на отличните ви комуникативни умения с клиентите. Ще имате достатъчно пари за глезещи неща днес.

Лъв

Ако предложите нещо вълнуващо, което да направите заедно с партньора ви не се притеснявайте, че предложението ви ще отхвърлено. Начинът, по който ще го направите и личното ви отношение, ще накара половинката ви да се настрои за приключение.

Натовареният ден в офиса ви ще ви изтощи много. Стремете се да си давате малки почивки и не прекалявайте с броя на изпитите кафета, ако не искате да сте още по-нервни и неспокойни.

Не бързайте да плащате каквото и да е, особено ако може да изчака няколко дни. Избягвайте покупките и сключването на договори днес. Обмислете добре всичко, преди да преминете към плащане, дори и онлайн.

Дева

Въведете някаква малка промяна в дома си и мястото, на което прекарвате най-много време. Партньорът ви ще се зарадва на това ваше усилие и ще ви поздрави за старанието. Бъдете творчески и романтично настроени.

Денят ще в подходящ за пътуване по работа. Ще съчетаете работата с приятна разходка на ново за вас място, което ще се отрази чудесно на креативността ви. За някои от вас може да има повишение в службата.

Ако се чувствате зле от множеството ограничения, които сте си наложи относно харченето, то е време да се освободите от този ваш затвор и да се порадвате на живота. Позволете си малко лукс поне днес.

Везни

Чувствата ви към вашият партньор ще са силно изявени днес, така че не пропускайте да ги споделите. Вслушвайте се с желанията на половинката си и се стремете да запазите любовта и хармонията помежду си.

Дайте всичко от себе си, ако искате да разбиете конкуренцията. Половинчатата работа може само да ви накара да се срамувате от себе си, така че се постарайте да сте максимално продуктивни.

Избягвайте събирания с ваши приятели, които ще ви предложат да си поделите обща сметка. В крайна сметка ще сте изконсумирали много по-малко, отколкото ще платите. Отклонете подобни покани.

Скорпион

Вашата честност ще е ключова за връзката ви днес. Уведомете предварително партньора си какво ви харесва и какво ви доставя удоволствие, и кое не харесвате и ви дразни във връзката ви. Насърчете партньора си също да сподели с вас тези неща.

Не е време да давате оценки и да критикувате колегите или подчинените ви, тъй като ще сте в доста променливо настроение и може неволно да обидите някого. Вместо това, насърчете най-важните за вас хора.

Вероятно, днес ще похарчите пари за неща, които рядко си позволявате да купувате като книга, списание или някакво по-скъпо марково питие. Това няма да навреди сериозно на бюджета ви, така че може да се поглезите.

Стрелец

Връзката ви с вашият партньор може да преминава през много трудности и препятствия, които да я направи още по-устойчива и силна във времето. Благодарете на половинката си за търпението и подкрепата, която ви оказва ежедневно и не забравяйте да напомните на любимия ви човек, колко много го цените.

Пристрастията ви към лукса може да се отразят негативно на работата ви, ако се хвърлите да купувате скъпи консумативи или декорация за офиса ви. Запазете вкуса си за лукс за вашият дом.

Не е изключено днес да имате някои спорове с половинката ви по финансовите въпроси. Вашата устременост да спестявате, няма да бъде споделена от партньора ви, а това доста ще ви подразни.

Козирог

Позволете на импулсите ви да ви водят днес. Ако имате нужда от забавления, то не пропускайте да споделите това с любимия ви човек. Обяснете точно какво искате да направите и къде искате да отидете, за да си прекарате деня по един по-различен и вълнуващ начин.

Дадено противоречие в някои от документите, с които работите, може доста ви обърка днес. Ще се чудите как да интерпретирате данните и какво решение да вземете. Допитайте се до ваши колеги за експертно мнение, за да се справите с това препятствие днес.

Очертава се добър ден за вашите финанси. С лекота ще спечелите малко допълнителни пари. Чарът и усмивката ви ще бъдат вашето основно оръжие.

Водолей

Бъдете смели с действията и думите си спрямо партньора ви. Езикът на тялото ви ще говори повече за желанията ви отколкото думите, които ще бъдат изречени от вас. Подгответе се за гореща нощ.

Подгответе се за изключителен ден за кариерата ви. Клиентите ви ще се надпреварват да ви хвалят за вашата работа и професионализъм. Не се изненадвайте, ако получите предложения за втора работа.

Дори да имате възможност за отложите някои плащания, то не го правете, тъй като в края на месеца е почти сигурно че ще изхарчите заделените пари. Разплатете се още днес.

Риби

С днешното разпределение на планетите мечтите ви могат да станат реалност. Не се срамувайте да кажете на партньора си това, което искате от него. Всичко, което може да си представите, може да бъде осъществено без никакви пречки.

Бъдете подозрителни днес към хората, които ви предлагат помощта си, тъй като най-вероятно ще искат услуга от вас много скоро. Добре преценете дали наистина имате нужда от помощ, за да не се чувствате длъжни на други хора по-късно.

Може да не разполагате с толкова пари, колкото преди, но все пак ще имате достатъчно да си покриете ежедневните разходи. Не се притеснявайте от временния застои с финансите ви, скоро ще сте на печалба.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.