Овен

Може да се наложи да предоставите на партньора си малко уединение и повече лично пространство, ако искате да избегнете разрива, който вероятно предстои. Вероятно ще се стигне до там, че вие да направите първата стъпка, за да изчистите недоразуменията между двама ви.

Подсилете имунната си система с повече консумация на круши, ябълки, боровинки и сок от лимон. Ако усещате някакъв вид пролетна умора, то ще е добре да ограничите всички зърнени храни, които съдържат глутен, както и захарните изделия.

Телец

За самотните този ден се очертава да бъде много романтичен. Най-накрая може да срещнете някой, с когото имате много общо и може би ще започнете да мислите как да прекарате остатъка от живота си с тази личност. Денят е благоприятен, така че не се страхувайте да поемете сериозни ангажименти.

Днес, може да впечатлите семейството си с приготвянето на по-различна вечеря - например: салата от кускус със скариди. Ще сте на нивото на шеф готвач в изискан ресторант. Морските дарове ще се отразят чудесно на вашето здраве.

Близнаци

Любовта ви ще бъде по-вълнуваща от всякога. Може да се почувствате много страстни и да обсипвате партньора си с любов и обич. Ако сте несемейни, може сериозно да обмислите да влезете в ангажирана връзка.

Добавянето на малко подправки към храната днес ще увеличи вътрешната ви топлина, като помогне да се чувствате по-интуитивни и балансирани. Опитайте да добавите чесън, джинджифил или кайен към менюто си през този ден.

Рак

Ако току-що сте се разделили с партньора си, трябва да изчакате известно време, преди да се втурнете в нова връзка. За семейните  двойки този ден може да се окаже добър, защото напрежението от  миналото вероятно ще се облекчи и постепенно ще се сближавате.

Приемат на храни включващи желязо ще бъдат от изключително значение днес. Особено, ако страдате от анемия или някакво вирусно възпаление. Ечемикът, спанакът, лукът и гроздето са с високо съдържание на желязо и може да се възползвате от тези дарове.

Лъв

Ако не сте обвързани, близък приятел може да ви запознае с някой, който може да накара пеперуди да запърхат в стомахът ви. Би било разумно да опознаете този човек по-добре, преди да поемете някакъв ангажимент. Не винаги влюбването от пръв поглед носи желаното щастие.

Избягването на кофеин и алкохол е препоръчително  за вас днес, тъй като могат да ви причинят емоционално раздразнение или тревожност. Придържайте се към питателните коктейли, плодови сокове, билкови чайове и много вода.

Дева

Бъдете много внимателни да не се забърквате в какъвто и да е спор с партньора си, тъй като това може лесно да се превърне в голям  конфликт. Избягвайте да бъдете прекалено властни, тъй като това може да прогони партньора ви.

Днес има вероятност да се стигне до дехидратация, затова  пийте много течности, тъй като хидратацията е особено важна. Газирана вода, плодови сокове и билкови чайове са чудесни напитки да се почувствате още по-добре.

Везни

Самотните, които са планирали да изразят чувствата си към някого, трябва да го сторят още днес, тъй като най-вероятно тяхното предложение ще бъде прието. Можете да очаквате всичките ви проблеми да приключат до края на този ден.

Това е чудесен ден за прием на успокоителните билкови чайове, като лавандула и лайка. Няколко чаши ароматен чай ще затопли душата ви, а лавандулата и лайката ще ви осигурят така необходимото за вас спокойствие.

Скорпион

Може да пожелаете да поднесете на съпружеската си половинка много специален подарък. Тези, които са във връзка, ще намерят всички словесни аргументи, за да си разрешат някои от проблемите. Разведените хора може да намерят спътник в живота чрез онлайн сайт за запознанства.

Възможно е днес да не се чувствате добре с нервите. Билковият чай се препоръчва за успокояване на напрежението. Направете си чаша чай от лавандула, ако започнете да се чувствате замаяни. Добавете няколко капки от цитрусови  плодове за усилване на положителната енергия.

Стрелец

Ако сте несемейни, може да срещнете някой, когото наистина харесвате но все ще се колебаете да изразите чувствата си. За повечето от семейните двойки отношенията ще им бъдат обтегнати.

Избягвайте приема да алкохол през този ден, има вероятност да се стигне до засилване на емоционалните разстройства. Опитайте да си направите приятен микс с газирана вода добавяйки пресни горски плодове и мента.

Козирог

Вашата възлюбена половинка непрекъснато ще заема ума през този ден. Препоръчително е да обърнете внимание на нуждите на семейният ви партньор, за да избегнете връзката ви да бъде вяла днес. За онези, които чакат да се влюбят, моля бъдете търпеливи още малко, защото новата ви любов може да е точно зад ъгъла.

Най-добре е днес да се избягва кофеин, който може да предизвика нервност и безпокойство. Опитайте да замените сутрешното си кафе с билков чай, като добавите няколко капки лимон по вкус за увеличаване на енергията.

Водолей

За тези, които са семейни, може да имате някакво недоразумение с партньора си. Не се притеснявайте, тъй като препятствията ще бързо ще отшумят и ще можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно за взаимоотношенията ви.

Семената от сусам са добър източник на фибри и също така поддържат ниско кръвно налягане особено към онези от вас, които имат хипертонични оплаквания. Опитайте да поръсите малко сусамово семе върху доматена супа или разбъркайте сусам в своята паста днес.

Риби

Очаквайте смесени чувства да ви споходят в любовния ви живот. Ще трябва да прекарате няколко отлични часове с партньора си, но може да имате доста разногласия, което навярно ще разруши романтичната атмосфера до някъде.

Избягвайте да бъдете прекалено критични днес. Черният боб осигурява фибри, калий, те ще поддържат доброто ви физическо здраве. Опитайте да добавите черен боб към салата или като допълнение към храната си днес.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.