Овен

Има голяма вероятност партньорът ви да е в паника и да обикаля нервно от стая в стая. Извикайте чувството си за хумор на помощ и се опитайте да развеселите половинката си, дори да се наложи да се усмихнете широко за снимка.

Днес, ще сте в изключително приповдигнато настроение на работното ви място до степен, до която може да подразните колегите ви. Дори някой да се опита да ви разстрои със злобен коментар, няма да успее да ви засегне.

Добри нови за сектор финанси, ще успеете да покриете всички разходи както на семейството ви, така и личните ви такива, без да се лишавате от каквото и да е. Тези от вас, които имат собствен бизнес, ще имат възможност да умножат двойно печалбите си.

Телец

Вероятно изражението, което ще имате днес ще е като на „Ледена кралица“ без ни малко да се вълнувате от това, което се случва около вас. Въпреки всичко, очаквайте вашият партньор да ви изненада с добри новини и да ви накара да се усмихнете поне за малко.

Споровете и търканията с колегите ви, днес постепенно ще започнат да отшумят и ще ви е много по-лесно да работите в екип. Звездите ще са на ваша страна и ще ви помогнат да се справите блестящо в работата си.

За да получите добро от съдбата, ще се наложи да направите едно добро дело за някой друг и да купите нещо на някой, който има нужда от финансова подкрепа. Днес, похарчете парите си за някой друг, а не за себе си.

Близнаци

В случай, че днес сте поканени на събитие или празник с вашата половинка, то определено вашата двойка ще стане център на вниманието. Ще се забавлявате много и ще накарате приятелите ви да се смеят с глас, но не прекалявайте с алкохола, тъй като все пак искате всички да ви запомнят с добро.

Битката с колегите ви днес ще бъде - старите методи на работа срещу новите. Някои от по-възрастните колеги от екипа ви ще държат на старите и консервативни методи на работа, а вие упорито ще защитавате иновациите и новите технологии.

Днес, ще харчите в компанията на вашите приятели или колеги. Дали ще е пазаруване в близките магазини или общ обяд/вечеря в заведение, си подгответе по-голяма сума пари от обичайните ви джобни.

Рак

Може би, този ден ще е доста напрегнат за половинката ви и трудно ще противодействате на страданията ѝ. Ако опитите ви за успокояване са неуспешни, просто дайте време на партньора си да остане насаме със себе си.

По някаква странна причина, днес и следващите няколко дни ще се срещате с едни и същи хора в работата ви, което ще е за добро, тъй като може да получите доста мъдри съвети от тях. Не подхождайте с досада и недоверие, а бъдете отворени към нови идеи.

Съветът на звездите днес е да не харчите пари за глупости и излишни неща от магазини с евтини стоки от типа „Всичко по 1 лев“. Тук левче, там пет лева и неусетно ще останете с празен джоб, и никакви съществени и чак толкова необходими неща.

Лъв

Днес е твърде вероятно да осъзнаете, че партньорът ви е избрал да е с вас основно, поради желанието си да притежава скъпи подаръци и доброто ви финансово състояние. Ако любовта ви е по сметка, то по-добре прекратете тази връзка колкото се може по-скоро.

За да се справите успешно с всичките ви работни ангажименти през този ден, ще се наложи да сте доста гъвкави. Добре ще е да пренаредите графика си, тъй като неочаквано ще възникнат работни задачи, които ще отнемат доста време и ще създадат хаос в графика ви, който е разграфен по часове.

Очаквайте добри финансови постъпления днес. Ще имате възможност да си купите това, за което от няколко месеца само си мечтаете. Доставете си тази радост, без никакви угризения за цената.

Дева

Ако любовният ви живот върви в низходяща посока, то няма да е зле да се замислите какво е това нещо, което ви прави истински щастливи. Не поставяйте кариерата си на първо място, а се осмелете да се отпуснете поне за малко, за да направите нещо спонтанно с партньора си.

В работата ви вероятно сте свидетели на събития, които може да се характеризират като възходи и падения. Добрата новина е, че навлизате в период на разцвет и ще преобладават положителните емоции на работното ви място.

Съветът на звездите е да не се занимавате с никакви финансови въпроси през този ден. Покупките не са препоръчителни, тъй като има опасност да ви продадат дефектна или некачествена стока. Бъдете изключително внимателни, за да се предпазите от загуба на пари.

Везни

В случай, че напоследък сте се отдалечили малко от партньора си, направете така, че да прекарвате повече време заедно. Обсъдете промените, които ще е добре да въведете във връзката си, за да се сближите повече и да споделяте всичко един с друг.

Едно малко гласче няма да ви дава мира, тъй като днес може да се разкрие една малка лъжа, изречена преди няколко седмици, която може да се отрази доста зле на отношенията ви с колегите и шефа ви. Може би, сте си мислили, че благородната ви лъжа е безобидна, но определено ще се наложи да си понесете последствията.

Вероятно, днес няма да сте особено доволни от бавните темпове на печалби и застоят във финансово отношение. Имайте търпение и не бързайте да обвинявате съдбата, че е несправедлива към вас.

Скорпион

Романтиката днес ще навести и вашия дом. Каквото и да се е случило до момента във връзката ви, всичко ще бъде цветя и рози, любов и романтика. Насладете се на този прекрасен момент с любимия ви човек и споделете най-съкровените си чувства.

Очаква се един типичен работен ден, в който няма да има голяма динамика и няма да е необходимо да бързате и да гоните срокове. Посветете времето си на проучвания, събиране на факти и планиране, за да сте подготвени за по-натоварените дни.

Парите, които ще похарчите днес, най-вероятно ще са за вашият любим човек. Не се изхвърляйте твърде много и не излизайте извън рамките на бюджета си в името на това да угодите на половинката си. Ако ви обичат истински, скъпите подаръци няма имат толкова голямо значение.

Стрелец

Необвързаните днес ще имат шанса да срещната своята половинка, която да ги допълва идеално на оживено място като търговски център, панаир или цирк. Семейните ще се радват и на малкото време прекарано заедно, далеч от работата и грижите.

Като цяло, днес ще сте в добро настроение на работното ви място и с лекота ще общувате с колеги и клиенти. Единственият проблем, който може да имате днес, вероятно ще е свързан с умственото ви натоварване и малкото време за почивка между различните срещи.

Днес, ще искате да се възнаградите за усилената ви работа с нещо лъскаво и ново, което да ви носи радост, било то нова дреха, чифт обувки или аксесоар. Заслужавате го, така че не се колебайте, дали да си доставите това удоволствие.

Козирог

Най-вероятно, днес ще се наложи да обсъдите с партньора си даден здравословен проблем, за който сте си казвали, че на вас не може да ви се случи нещо такова. Никой не е застрахован от нищо, така че се уверете, че водите здравословен начин на живот, преди да е станало късно.

Ако до миналата седмица, отношенията ви с колегите ви са били обтегнати и сте били обект на вербална агресия, то днес мелодията в отношенията ви, коренно ще се промени и определено ще може да си помагате и да работите в сътрудничество.

Подгответе се със списък за пазар, тъй като днес ви очакват доста покупки на консумативи и хранителни стоки за семейството ви. Придържайте се стриктно към списъка си и не купувайте всичко, което видите, че е на промоция просто, защото е изгодно. Внимавайте, сметката ви на касата, да не се окаже твърде висока.

Водолей

Постарайте се днес да сте максимално сдържани, за да не засегнете половинката си с някоя неподходяща шега или неуместен коментар. Колкото и да ви се иска да се изразявате цветущо днес, потиснете това ваше желание, за да не давате поводи за скандали.

Ако началниците ви не одобряват идеите ви на този етап, не се разочаровайте и не захвърляйте труда си в кошчето за боклук. Просто се ориентирайте какво се изисква от фирмата ви и запазете проекта си за друг по-благоприятен ден след няколко месеца.

Въздържайте се от големи харчове днес като закупуване на уреди или резервация за почивка и самолетни билети. Парите, които смятате, че имате в излишък, може да се наложи да използвате за неочаквани разходи свързани със здравни или стоматологични услуги за вас самите или член от семейството ви.

Риби

Не приемайте твърде лично шегите на любимият ви по ваш адрес. Ако излизате с партньора си, внимавайте да не прекалите с храната и напитките, тъй като внезапно може да се почувствате зле и да се наложи да потърсите лекарска помощ.

Днес, най-вероятно няма да имате последната дума на работното ви място, тъй като предложенията ви доста ще се различават от тези на колегите ви и вероятно няма да се приемат радушно. Оставете вземането на важните решения на другите хора от екипа ви.

И днес ще се стремите да помогнете финансово на всички около вас, без да се замислите за това, от което вие самите имате нужда. Обърнете внимание на това, което вие трябва да си купите и поне през този ден не бъдете спонсор на близките ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.