Овен

В случай, че партньорът ви е малко по-затворен днес, не си мислете, че непременно има някакъв проблем в отношенията ви. Вероятно, просто има нужда от време, което да прекара сам. Това в никакъв случай не означава, че връзката ви ще се разпадне.

Платете неотложните сметки и свийте разходите си, докато не се появи извънредна работа дистанционно, която да ви донесе допълнителни приходи.

Телец

Днес, у вас може да бушуват доста чувства и емоции, които сте прикривали до момента. Много е вероятно да сте по-избухливи и да реагирате остро на някои думи и дела на партньора ви. Опитайте се да се успокоите, за да не наранявате с обидни думи човекът, когото обичате и след това жестоко да съжалявате за стореното.

Пиковете и спадовете в печалбите ви може ту да ви радват, ту да ви тревожат. Заделяйте известни суми от печалбите в по-добрите дни, за да си осигурите финансов буфер за по-лошите такива.

Близнаци

Насочете вниманието си към това какво да промените и подобрите във връзката ви, за да се чувствате напълно удовлетворени от настоящите ви взаимоотношения. Обсъдете силните и слабите ви страни на всеки един от вас, и сключете вид „споразумение“, което да спазвате, за да съхраните любовта си.

Ако работата ви може да се осъществява онлайн, то няма за какво да се притеснявате, тъй като реално ще сте на работа, макар и дистанционно и ще си получите заплатата.

Рак

Днес, може да пропадне срещата, която сте планували с партньора ви, но това не бива да ви тревожи. Комуникацията в социалните мрежи няма да може да замести живият контакт, но все пак разговорите, които ще осъществите, ще бъдат доста ценни за вас и опознаването ви.

Вероятно, финансите ви ще са доста ограничени, което несъмнено ще ви притесни. Набавянето на стоки от първа необходимост като храна, лекарства и хигиенни средства, ще е основната ви задача за деня. Проявете малко повече търпение към по-рестриктивния период, който може да отнеме поне две седмици.

Лъв

Планетарното разпределение днес може да ви накара да сте по-аналитични и твърде много да размишлявате над събитията напоследък. Не си правете прибързани заключения и не бъдете твърде песимистични, преди да сте обсъдили въпросите, които ви тревожат с вашата половинка. В крайна сметка, ще разберете, че страховете ви са били напразни.

В случай, че получите финансова помощ от родителите или близките ви, не се втурвайте да пазарувате онлайн, от страх да не би да се вдигнат цените. Проявете търпение, докато всичко лошо отмине и не бързайте да се затрупвате с куп дрехи, обувки и най-различни вещи.

Дева

В случай, че партньорът ви е в мрачно настроение, то се опитайте да го развеселите по всякакъв начин. Ако опитите ви да подобрите настроението на половинката ви се окажат неуспешни, то най-добре да ѝ дадете малко време и да я оставите сама. Вероятно, партньорът ви мисли как да се справи с някаква трудност, така че проявете разбиране и бъдете търпеливи.

Движите се по план с финансовите въпроси и стриктната ви дисциплина в това отношение, дава добри резултати. Продължавайте в този дух и изчислявайте всеки разход, който ви предстои, за да знаете във всеки един момент с какви средства разполагате.

Везни

Каквото и да ви минава през ума днес, то не забравяйте, че точно сега имате възможността да преживеете всички радостни и трудни моменти като споделяте всичко, без срам и притеснения какво ще си помисли за вас любимият ви човек. Изслушвайте се и не налагайте само вашето мнение.

Днес, може да се наложи да бръкнете в буркана с резервните си пари, за да покриете някои неотложни сметки и плащания. Възможно е ваши близки да ви потърсят за пари, които сте взели на заем преди време, за им ги върнете.

Скорпион

Днес, може да видите партньора си в различна светлина, което ще ви изненада приятно. Ще разберете, че има доста умения, които до сега са били скрити за вас. Помощта, която ще ви окаже в домакинската работа, готвенето или компютърните технологии, ще е добре дошла за вас.

Възползвайте от изобилието от свободно време, с което разполагате, за да развиете някаква допълнителна онлайн дейност или услуга, която да ви носи допълнителни пари. Развийте идеята си и ще постигнете успех.

Стрелец

Днес, може да сте много по-чувствителни и емоционални от обикновено. Негативните мисли няма да са ви от полза, така че ги игнорирайте и погледнете от положителната страна на нещата, като бъдете благодарни за подкрепата и обичта на партньора ви. Заедно с човека до вас, ще се справите в всички пречки и трудности.

Сега е времето, в което да видите кое от нещата, с които се занимавате или кой от служителите ви, ако сте шеф, ви носи най-много приходи. Вероятно, ще съкратите доста ненужни неща от ежедневната ви работа и ще се насочите към по-добрата ви реклама в интернет пространството. Приходите ви ще растат.

Козирог

Планирайте малко по-различни дейности и занимания за този ден. Партньорът ви ще се изненада от вашата креативност и определено ще се почувства специален и обичан. Помислете за някои забравени неща, които отдавна не сте правили.

Днес, може да се натъкнете на доста изгодни предложения за неща, които отдавна планувате да закупите. Ако поръчвайте онлайн, то изберете опцията наложен платеж, тъй като има вероятност плащането онлайн да бъде възпрепятствано.

Водолей

Днес, може да си дадете сметка, че връзката ви е много по-силна и устойчива, отколкото някога сте си представяли. Преминаването през различни трудности, ви обединява още повече, така че да се справите по най-добрия и безболезнен начин с всяко едно предизвикателство.

Активната ви дейност в работата ще бъде оценена, чрез допълнително възнаграждение, което ще бъде компенсация за неуморния ви труд. Въздържайте се от големи покупки с цел инвестиция, дори да можете да си го позволите на този етап.

Риби

Настоящата астрална конфигурация ще ви накара да видите връзката си от друг ъгъл. Повишената ви сензитивност, ще ви помогне да си дадете сметка колко полезно е непрекъснатото ви общуване с човека до вас по всякакви начини, с или без пряк контакт. Ще се разбирате по-добре от всякога.

Макар и положението с финансите ви да не е розово, то няма място за паника. Многобройните ви контакти и работа от разстояние, ще ви осигурят добри приходи в бъдеще, така че не се притеснявайте, че ще фалирате.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.