Овен

Планетарното разпределение днес ще ви поднесе приятна изненада в любовен аспект. Тези от вас, които нямат сериозна връзка може да срещнат интелигентен човек, който държи на духовната красота, което силно ще ви впечатли.

Постарайте се да сте позитивни към самите себе си с посланията, които следвате. Не е важно какво казвате на другите и кое е правилно за другите, а важното е какво казвате на себе си. Приемайте се такива, каквито сте, за да се чувствате добре.

Телец

Днес, може да откриете една по-дълбока връзка с вашият партньор, отвъд дивата му страна. Колкото и различни да сте, ще разберете, че има и много общи неща в интересите и хобитата ви, които ви свързват.

Гледането на филм или четенето на книга, може да ви даде поглед за живота на хора от чужда страна с друга култура. Ще има какво да си вземете и да приложите в собствения си живот, за да промените ежедневието си към по-добро.

Близнаци

Любовната химия между вас и партньора ви, ще е изключително интензивна днес. Възможно е да изпитате страстни чувства, каквито от години сте забравили. Позволете на тези емоции да излязат наяве и не ги възпирайте. Превърнете фантазиите си в реалност.

С днешното разположение на планетите ще кипите от енергия и ще сте готови за върхови спортни постижения. Спомените от някоя детска игра могат да ви предизвикат да се докажете.

Рак

За вас ще е важно да действате бързо, ако искате да постигнете съгласие с вашата половинка. Не карайте партньора ви да чака твърде дълго и да изгуби интерес към всичко, което му предлагате. Дайте всичко от себе си да сте максимално бързи днес.

Времето ще е подходящо за всичко, което все сте отлагали и все сте си казвали, че нямате време. Може да се поразтърсите в интернет за домашни рецепти за маски за лице, ръце, крака или коса.

Лъв

Бъдете мили с партньора ви днес и инициирайте спокоен разговор, чрез който да обсъдите важни за вас неща без спорове и караници. Изслушвайте се без да се прекъсвате и бъдете готови да направите някои компромиси от ваша страна в името на общото благо.

Вслушайте се в съветите на личния ви лекар и направете всичко възможно да внесете разнообразни плодове и зеленчуци в менюто ви, както и да поддържате постоянна физическа активност. Грижите за тялото ви, ще ви се отплатят щедро.

Дева

Избягването на дълбоките и сериозни теми няма да е във ваша полза. Покажете на партньора си, че истински държите на него и всеки ден сте очаровани от начина, по който изглежда и се държи с вас.

Възможно е днес да сте по-раздразнителни от съпротивата и неразбирането на близките ви, относно вашата гледна точка за начина, по който живеете. Изкарайте негативната енергия с кратка половинчасова тренировка и леко питателно хранене, за да се почувствате по-добре.

Везни

Общуването в социалните мрежи днес, може да ви срещне с някой който ще ви впечатли със своята срамежливост и чистота. Вероятно, това ще е човек, който обичайно не прекарва времето си в социалните мрежи, а ги ползва само по работа. Комплиментите ви ще накарат отсрещният човек да се усмихне.

За вас ще е важно да останете сами със себе си и да се замислите кое наистина е по-важно за вас – по-здравословен начин на живот, повече приятели, по-спокойна работа и по-къс работен ден или по-добре прекарани почивни дни. Започнете с промените още от днес и от това, което ще върне отново усмивката на лицето ви.

Скорпион

Позволете си да се забавлявате и приемете всички предложения от партньора ви за щури приключения. Ако до сега винаги сте отказвали подобни покани от половинката ви, то днес най-после ще е добре да се съгласите, да се отпуснете и да забравите за проблемите.

Въведете си веднъж месечно нещо като равносметка за това как сте грижили за тялото си през изминалия месец. Направете си и измервания на обиколките на тялото ви, освен обичайното измерване на кантар, за проследите по-детайлно прогреса си.

Стрелец

Важно ще бъде за вас партньорът ви да забележи всяка една малка промяна във вас - нова дреха, нови обувки или нещо различно, което сте направили с косата си. Одобрението на най-близкия ви човек ще е много важно за самочувствието ви днес.

Макар и да не се съобразявате винаги с мнението на хората и колективната позиция по дадени въпроси, то често се интересувате какво мислят хората за вас и начина, по който изглеждате. Ще е добре да укрепите самочувствието си с някой курс по самоусъвършенстване и добра физика.

Козирог

Независимо дали вашият партньор е съгласен с вас или не, то вашето мнение ще има превес днес. Планетите ще са на ваша страна и ще ви помогнат да изпълнените всичките си планове, които касаят личния ви живот. Изискайте от партньора ви да уважи вашите решения.

Дори да нямате възможност да отидете на фитнес или да излезете да тичате в парка, то може да правите тренировки от вкъщи, чрез различни приложения.

Водолей

Днес, може да имате известни пререкания с вашите родите относно личните ви отношения с вашата половинка. Макар да се чувствате в много неизгодна позиция, и да не искате да нараните нито половинката си, нито родителите ви, ще се наложи да вземете страна, и това да бъде страната на вашата лична връзка с любовта на живота ви.

Това, което ще ви разсее днес ще е рисуване, оцветяване или нещо, което да пишете на ръка. По този начин подсъзнанието ви може да извади някои отговори на въпросите, които в последно време си задавате.

Риби

Разговор с ваш приятел или виждането на нещо докато се разхождате, което ви навява някакъв спомен от миналото, може да ви накара сериозно да се замислите, дали наистина се чувствате щастливи от живота си днес. Обсъдете с партньора ви, нещата които ви липсват, за да се чувствате доволни от живота.

Отнасяйте се към тялото си като към ваш храм. Представете си, че сте в ролята на един монах и дайте на тялото си колкото се може повече пресни плодове, зеленчуци и билки. Масажирайте и органите си със специални йога упражнения.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.