Овен

Вашият партньор ще ви обърне по-специално внимание днес, ще се прояви като мил и любящ и ще ви обсипе с комплименти. Определено това ще повдигне самочувствието ви и ще погали егото ви.

Един разговор с шефа ви днес, може изцяло да промени представата ви за това какво се изисква от вас на работното ви място и мнението на шефа ви за ефективността на вашата работа. С две думи – ще ви свалят на земята.

Днес, ще сте склонни да взимате спонтанни решения за покупки, които няма да може да си позволите и ще нарушите планирания от вас бюджет. Не залагайте всичко на едно число, ако си представите, че финансите ви са своеобразна рулетка.

Телец

Днес, ще може да разчитате на помощ от половинката ви за всички домакински задължения, които отлагате от поне една седмица. Не се притеснявайте от обема на работата, малко по-малко заедно ще внесете ред в хаоса.

Всички ще търсят съвет и съдействие от вас днес. Някои колеги може да ви потърсят за някои дребни неща, а шефът ви вероятно ще поиска поредният доклад от вас. Ще се проявите като безпристрастен професионалист.

Днес, ще сте склонни да се поддавате на влиянието на колегите ви и може да изхарчите голяма сума пари в обедната си почивка или на разходка по магазините след работа. Бъдете практични, за да не изпразните портфейлът си.

Близнаци

Добра идея ще бъде да поканите половинката си на вечеря във ваш любим ресторант. Храната ще ви накара да се отпуснете и ще предразположи партньора ви да сподели някоя вълнуваща новина, която ще ви зарадва.

Готови ли сте да застанете под светлината на прожекторите? Шедьовърът, над който сте работили седмици наред, днес ще бъде показан пред широката публика. Нанесете последните си щрихи и презентирайте произведението на изкуството, което сте създали.

Амбицията ви да спечелите повече пари, ще ви направи изключително дейни днес в името на това да увеличите приходите си. Усиленият ви труд ще бъде възнаграден, звездите ще са на ваша страна и само леко ще ви побутнат.

Рак

Днес, може да ви се наложи да измислите икономичен и пестелив начин, чрез който да зарадвате половинката си без да чупите касичката си със спестявания. Разгледайте някои онлайн оферти на добри цени.

Отлагането на някои ангажименти може само да ви навреди. Не чакайте точния момент да свършите нещо или да се срещнете с някой бизнес партньор. Започнете веднага с изпълнението на служебните задачи, за да не изостанете и да не затънете в проблеми.

Не е достатъчно само да искате да промените финансовото си състояние. Предприемете необходимите действия, за да осъществите тази промяна. Поискайте съвет от опитен финансист, който е в близкото ви обкръжение.

Лъв

Цялото внимание на партньорът ви днес ще е върху вас. Ще се почувствате като звезда, на която се удовлетворяват всички желания и капризи. Насладете се на този ден и отпразнувайте щастливата си любов.

Отпуснете се на работното място днес и се оставете на течението да ви води. Маркирайте по-важните задачи и минете небрежно през всичко, без да ви се налага да влагате кой знае колко много усилия.

Чувството, че нещо сте пропуснали като плащане няма да ви даде мира днес. Определено ще сте под стрес, че дължите пари. Помислете още от сутринта за задълженията си, за да избегнете този ненужен стрес.

Дева

Работата в екип с партньора ви днес, ще ви направи още по-силни и мотивирани да се справите с трудностите, които срещате както в работата ви, така и в някои житейски ситуации и избори, които трябва да направите. Доверете се на половинката си.

Напрежението и емоциите ще напират във вас, но не си позволявайте да избухвате и да вдигате скандали на работното ви място. Потиснете тези негативни чувства, за да не се злепоставяте пред шефове и колеги.

Отделете си време да анализирате финансовите си проблеми и това, което „изяжда“ голяма част от парите ви на месечна база. Все още имате достатъчно ресурси за оцеляване, така че оптимизирайте пилеенето на пари за ненужни неща и вредни навици.

Везни

Ако днес се чувствате много изморени и усещате, че енергията ви е изчерпана от работата ви, то помолете партньора ви да отидете до най-близкото оживено заведение, да се срещнете с ваши приятели и да повдигнете настроението си.

Днес, може да имате доста неприятна случка на работното ви място, която да ви напомни за подигравките от гимназията. Някои коментари на колегите ви, може да ви разгневят. Сложете си защитната броня и игнорирайте всичко това.

Това, за което ще похарчите пари днес ще е алкохол или обилно хранене, което да намали стреса от работата ви. За щастие, няма да стигнете до крайности и скоро всичко ще се нареди за вас във финансово отношение.

Скорпион

Днес, може и да не изпълните плановете си, които касаят прекарването на свободното ви време заедно с вашата половинка. Дори да се обърка нещо, останете до партньора си и преминете на план Б.

Комуникацията с колеги и клиенти ще задвижи всичко в работата ви днес. Не показвайте слабост и емоционалност пред другите днес. Възможно е да има някои катаклизми на работното ви място днес, които да наложат прилагането на нови техники и подходи на работа.

Не позволявайте ниските нива на печалби да преобърнат деня ви с главата надолу и да развалят настроението ви. И друг път сте имали подобни слаби периоди във финансово отношение, така че и това ще отмине.

Стрелец

Освободете се от всички ангажименти и срещи, които биха могли да ви попречат да останете насаме с партньора ви тази вечер. Намерете начин да организирате малка романтична изненада за любимия ви човек.

Днес, има голяма вероятност да се изявите като новатор, който иска да наруши всички правила и да започне нещо съвсем ново от нулата. Желанието ви да се отървете от всичко излишно ще ви направи решителни да въведете ред на работното ви място.

Стремете се за запазите положителен баланса на бюджета ви. Не се презапасявайте с големи количества продукти, които ще стоят в шкафовете ви просто „за всеки случай“, а когато стигнете до тях вече може да се окаже, че срокът на годност изтича.

Козирог

Днес, може да се подразните, че партньорът ви не може да насмогне на скоростта, с която вие вършите дадена дейност. Бъдете благодарни, че все пак ви помага. След като свършите вашата част от домакинската работа върнете жеста.

Ако напрежението на работното ви място ви идва в повече, то не прибързвайте с решението да напускате. Отделете си време да претеглите плюсовете и минусите както и стресът, преди да вземете категорично решение.

Не се очертава сериозен приход днес, така че обърнете внимание на децата и семейството си, правейки нещо заедно, което да ви донесе радост и удовлетворение, тъй като финансите няма да ви донесат тези чувства.

Водолей

Не се изненадвайте, ако днес възникнат малки спорове с половинката ви. И най-малкото нещо може да извади партньора ви извън равновесие. Бъдете пестеливи с коментарите и премерени с думите през този ден.

Постоянството, което проявявате в работата си и способността ви да се промъквате навсякъде, за да извлечете точната и необходима информация, ще са качествата, които ще оценят ръководителите ви. Усилията ви ще са възнаградени.

Не разчитайте на финансова помощ от роднини днес. Това, с което ще разполагате на този етап, ще е само и единствено това, което сте си заработили. Бъдете пестеливи в покупките през този ден.

Риби

Не позволявайте на един малък неуспех, да се отрази на отношенията ви днес. Намерете отговора на въпроса, който ви тревожи, разрешете проблема и продължете напред без притеснения.

Превъзходството и властното поведение ще са характерни за вас днес на работното ви място. Колегите и шефовете ви ще са доста изненадани от тази ваша скрита страна.

Все още нямате желаната финансова свобода и ще трябва да се потрудите още по-усърдно, за да посрещате ежедневните си разходи и да ви остават пари за спестяване.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.