Овен

Не се опитвайте да упражнявате контрол над чувствата на партньора ви и да властвате във връзката ви. Това може само да ви навреди и да разочарова половинката ви. Въздържайте се от съвети и наставления.

Днес, ще сте в хармонични отношения с колегите ви и разговорите ви ще вървят добре. Лесно ще спечелите хората на ваша страна, за да направите пробив в кариерата ви.

Не се отнасяйте нехайно с парите си и ограничете импулсивните и ненужни покупки, тъй като неусетно може да изхарчите голяма сума пари за непотребни неща. Бъдете разумни.

Телец

Планетарната конфигурация днес ще направи чувствата към партньора ви още по-силни и интензивни. Внесете малка изненада и лека промяна във връзката ви, за да съживите огъня помежду ви. Химията между вас ще се усеща осезаемо.

Вероятно, от вас ще се изискват по-големи жертви в името на кариерата ви. Бъдете готови да се лишите от свободното си време в името на професионалните ви изяви.

Когато сте спечелили парите си с много труд и усилия, ще ги харчите много по-трудно. Ще сте доста пестеливи днес и добре ще обмисляте всяка една покупка, преди похарчите всеки един лев.

Близнаци

Ако в момента нямате партньор в живота си, то не се натъжавайте от това и не търсете на всяка цена просто някой, с когото да излизате, без да изпитвате силни чувства. Спрете да търсите и специалният за вас човек ще ви открие в един съвсем неочакван разговор.

В случай, че работите от вкъщи, вероятно много по-лесно ще се справяте с възникналите проблеми и ще сте лишени от споровете и разногласията с вашите колеги. Много по-ясни ще виждате нещата отстрани и ще взимате правилните решения без външни влияния.

Позволете си да се забавлявате днес и да се купите нещо, което ще ви донесе радост. Дарете щипка щастие на най-близките ви хора, без значение колко ще ви струва това.

Рак

Днес, може да сте в едно доста особено положение, при което от една страна ще искате да задълбочите връзката ви, а от друга страна ще изпитвате страх от дългосрочно обвързване. Докато тези чувства се борят във вас, няма да стигнете до конкретен изход от ситуацията. Не изпускайте златната си възможност за една прекрасна връзка.

Забавете малко скоростта, с която работите и бясното препускане през работните задачи. Това ще е най-доброто за вас и не го възприемайте като някакъв провал.

Избягвайте онлайн пазаруването и транзакциите днес, тъй като има опасност от технически грешки, които ще ви създадат доста главоболия. Купете най-необходимите неща в близките до вас магазини като плащате в брой.

Лъв

Днес, може да имате някакъв спор с вашата половинка. Партньорът ви упорито ще държи на мнението си и няма да е склонен да отстъпи. В крайна сметка, докато не се обедините върху една обща позиция, трудно ще стигнете до консенсус.

Бъдете упорити и защитавайте личните си интереси дори в професията ви. Заявете ясно вашата позиция и не се съгласявайте с неща, които не отговарят на личните ви принципи на работа.

Проявете щедрост към най-близките ви хора днес. Погрижете се за една хубава вечеря и зарадвайте семейството си с малки изненади. Покажете любовта си с малки жестове на внимание.

Дева

Вероятно, трудно ще намерите общ език с партньора ви днес, тъй като любимият ви човек може да сменя настроенията си буквално на всеки час, без видима причина. Преходите в характера на половинката ви от горещо лято до люта зима, ще внесат доста объркване във вас, но бъдете сигурни, че ще имат нужда от вашето успокоение.

Проявете критичност днес и не приемайте всичко, което ви се казва за чиста монета. Имайте едно на ум, когато шефовете или колегите ви съобщават дадена информация. Събирайте факти от различни източници, преди да си направите дадено заключение.

Макар и да са отминали трудните дни във финансово отношение, то не се отпускайте твърде много и се старайте да отделяте регулярно определена сума към спестяванията ви. Така ще се чувствате сигурни и защитени във всеки един момент.

Везни

Често, сте по-прикрити в чувствата си и трудно изразявате страстта и емоциите си, но с днешната планетарна конфигурация, ще ви е трудно да сте сдържани. Дайте воля на искрените си чувства и се насладете на магичната сила на любовта.

Днес, ще сте много полезни за екипа ви, тъй като най-точно ще филтрирате цялата объркваща информация, която циркулира във фирмата ви. Разумният ви и практичен подход ще ви помогне да излезете на предни позиции.

Пазете се от рискови инвестиции и големи разходи за уреди или технически средства. Не харчете спестяванията си за неща, които трудно биха си върнали инвестицията и няма да ви донесат пари.

Скорпион

Ако до сега сте отлагали решаването на даден проблем и сте избягвали воденето на трудни разговори, то сега може да усетите, че е дошъл моментът да се освободите от този товар. Не се страхувайте са говорите с партньора ви и обсъдете проблемът, който така силно ви тревожи.

Нещата на работното ви място може да не вървят особено добре днес и да има известни спорове между колегите ви. Това определено може да ви накара да изпитате дискомфорт на работното ви място.

Вероятно, днес ще се сблъскате с доста завистливи хора, които няма да разберат как така не сте във финансова криза и спазвате стриктни финансови правила. Много е вероятно да сте търсени, за да давате пари на заем днес.

Стрелец

Днес, може да реагирате доста остро и грубо на някои забележки и критики към вас от страна на партньора ви. Макар, че това не е обичайният ви стил на общуване, може да се окаже доста добра практика за напасването на характерите ви.

Ще сте доста натоварени днес и ще ви се наложи да отговорите на доста имейли и обаждания. Контактите с чужденци също ще са изключително ползотворни. Концентрирайте се върху най-спешните задачи.

Днес, може и да не получите очаквано плащане и ще трябва да проявите още малко търпение. Не бързайте да харчите парите, с които разполагате, докато в банковата ви сметка не постъпят някакви приходи.

Козирог

Днес, може да си дадете сметка, че всички препятствия, през които сте минали заедно с вашият партньор, са ви направили още по-силни като двойка. Не спирайте да се обичате и подкрепяте с вашият любим човек.

Не се опитвайте да претупвате нещата днес, а по-добре си свършете работата качествено, макар и малко по-бавно. Шефовете ви ще забележат всяка една ваша небрежност и несериозно отношение, така че внимавайте как работите през този ден.

Направете така, че да не сте зависими от другите и да се съобразявате според парите, които са ви дали. Заработете си собствени средства, каквото и да ви струва това, за да сте финансово независими.

Водолей

Разположението на планетите днес ще е изключително благоприятно за вас, тъй като ще може да изпълните всичките си планове спрямо личния ви живот. Лесно ще влияете и омайвате партньора ви с вашият чар и интелект.

Критиките или похвалите от вашите шефове, ще ви насочат как да продължите напред в работата си и дали да въведете някакви промени. Бъдете отворени за съвети и изпълнете всички молби на ръководството ви.

Каквото и да ви говорят вашите близки, не се поддавайте на идеите да вземете кредит, който после години наред трябва да изплащате. Разубедете роднините ви и се простирайте според чергата си.

Риби

Ще е добре да спрете да се съгласявате безропотно с всяка една дума на партньора ви. Не се надпреварвайте кой е по-знаещ и можещ по всевъзможни теми, а просто съберете смелост и изложете точните аргументи в защита на вашата позиция.

Трудно е да работите в изолация и вероятно ще ви липсва малка доза конкуренция. Бъдете критични към себе си и се старайте да давате най-доброто от себе си, за да сте удовлетворени от работата си.

Днес, ще се радвате на добра печалба от усърдната ви работа. Първо се погрижете за спестяванията си и след това харчете за плануваните от вас неща.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.