Овен

Позицията на планетите ще е във ваша полза по любовните въпроси. Ще имате възможността да изведете връзката си на друго по-интимно ниво. Разговорите ви с любимия ви човек ще вървят гладко.

Едно от най-важните неща за вас в този ден ще е да си осигурите качествена почивка след натоварената работна седмица. Отпуснете на удобно за вас място и си направете ароматерапия с няколко капки лавандулово масло за успокоение на ума и тялото ви.

Телец

Не позволявайте денят да отмине, без да сте заявили дълбоките си любовни чувства. Превърнете деня в празник и не пропускайте да изпълните обещание, което отдавна сте дали на любимия ви човек.

Несъмнено полагате повече грижи за близките ви хора, отколкото за себе си. Въведете някои малки промени в режима си на хранене като подбирате пресни, непреработени храни и много скоро ще забележите осезаема промяна в начина, по който се чувствате.

Близнаци

Благоприятен ден за вас, особено ако смятате да направите връзка си официална. Сега е моментът да вземете важно решение относно личния ви живот, което от доста дълго време обмисляте.

Ще бъдете доста издръжливи на натоварване днес, вероятно ще кипите от енергия и това ви дава сили да се справите със стреса и напрежението. Сериозни здравословни проблеми не ви очакват.

Рак

Днес, може да бъдете изкушени от желанието ви да флиртувате, но много внимавайте да не се подхлъзнете и да загубите любим човек, заради един временен флирт. Ценете настоящата си връзка.

Ако до вчера все сте отлагали физическите упражнения, то днес се стегнете, облечете си спортните дрехи и се опитайте да сте максимално активни с любимия ви спорт или дълги разходки. Внимавайте с храната и се стремете да консумирате повече плодове и салати.

Лъв

Ежедневните ви домакински задължения, може да ви попречат да прекарате повече време с партньора си по романтичния начин, по който сте си представяли. Постарайте да излезете на една специална среща или излет дори.

Не се отнасяйте твърде сурово към собственото си тяло и не си казвайте нищо, което не бихте казали на свой приятел. Анализирайте грешките си в храненето и се замислете кое ви кара да се подавате на изкушения, които по принцип сте си забранили.

Дева

Най-вероятно сте относително доволни от настоящата си връзка и не обръщате достатъчно внимание на партньора ви. Позаинтересувайте се кои са нещата, които измъчват половинката ви и се извинете за това, че сте я пренебрегвали в последните дни.

Вглеждането във ваши стари снимки може да ви припомни начина, по който сте изглеждали преди няколко години и да ви мотивира да се грижите по-добре за себе си като подобрите физическата си форма. Вероятно, ще сте доста критични към себе си и силно мотивирани да се върнете в предишната си форма.

Везни

Разположението на планетите днес няма да е във ваша полза, тъй като напрежението между вас и партньора ви ще нараства. Острите думи и нападки може да оставят дълбоки рани, така че добре обмисляйте всяка една изречена дума, за да не съжалявате по-късно.

Преди да признаете пред себе си проблемите, които имате с храната, ще ви е доста трудно да се справите с тях. Най-вероятно днес няма да искате да излизате сред хора, за да не станете обект на подигравки от няколко качени килограма в последно време.

Скорпион

Ще се изненадате как само няколко мили думи може да докоснат сърцето на любимия ви човек и да направят много повече, от който и да е подарък. Бъдете щедри с комплиментите днес, особено в моменти, в които сте по-близки и интимни.

Малките корекции в диетичния и тренировъчния ви план биха дали много по-добри резултати в дългосрочен план, отколкото строгите ограничения за няколко дни. Придържайте се към неща, които може да спазвате дълъг период от време, за да избегнете йо-йо ефекта.

Стрелец

Вероятно, днес ще сте ентусиазирани да споделите с половинката си за всички хубави неща, които ви се случват и всички вълнуващи личности, с които се срещате. Начинът, по който ще говорите за тези неща ще накарат партньорът ви да ви слуша в захлас.

Извеждането на разходка на вашия любимец, може да ви зареди положително и да ви мотивира да сте още по-прецизни с храненето ви. Резултатите от здравословния ви начин на живот, ще започват да стават все по-видими, а това определено ще ви зарадва.

Козирог

Партньорът ви днес може да е в доста мрачно настроение и да предпочита да прекара деня си, четейки книга или гледайки телевизия. При тези обстоятелства излезте навън и се срещнете с весели приятели, с които ще си прекарате добре.

Не чакайте да се появят някакви сериозни здравословни проблеми, за да се погрижите за себе си. По-добре инвестирайте малко повече пари в здравословна храна, вместо в скъпи медицински процедури и лекарства.

Водолей

Днес, може да ви се прииска да изнесете дълга лекция на партньора си и да му дадете урок за цял живот. Ако искате да запазите връзката си, по-добре не го правете. Дайте шанс на партньора ви да говори като му задавате ясни и конкретни въпроси.

Време е да се замислите по-сериозно по въпроса какво правите за по-доброто ви здраве. Включете храни като цвекло, чесън, лимон и тъмнозелени зеленчуци, за да подобрите тонуса си и да си набавите нужните витамини и минерали.

Риби

Може би, днес ще сте по-потиснати от факта, че месеци наред тъпчете на едно място и не се случва нищо интересно във връзката ви. Потърсете в интернет статии и материали по този въпрос, които може да ви дадат идея за съживяване на любовта. Необвързаните ще имат шанс да общувате с вълнуващи личности.

Поставянето на всичко под съмнение, може да ви обезкуражи да бъдете стриктни с хранителния и тренировъчния ви режим. Общо взето при вас положението ще бъдете - една стъпка напред и две назад. Не забравяйте, че резултатите не идват бързо и се изисква постоянство всеки ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.