Овен

Помислете си дали е реалистично да очаквате партньорът ви да отговори на всяка една ваша молба или желание. Не съдете прибързано и несправедливо, а проявете търпение.

Купчината със задачи и документация, която трябва да прегледате може да ви обърка днес. Вместо да се паникьосвате как ще се справите с всичко, си направете план за малки изпълними цели.

Въпреки финансовите проблеми, които имате, с малко повече креативност и въображение, ще може да създадете както се казва от нищо нещо. Включете бутонът на въображението си и създайте нещо красиво, което да зарадва близките ви.

Телец

Опитайте се да накарате партньорът ви да се почувства по-добре и да се усмихне. Спомнете си как обича да го наричате и какво би го изненадало приятно. Подгответе се предварително да направите половинката си по-щастлива.

Не приемайте трудностите по повод придвижването ви до работното място като нещо, което може да ви откаже от извършването на определена задача. Помощта, която ще окажете, ще ви се отплати и дори може да ви предложат безплатен транспорт в обратната посока в знак на благодарност.

Ако отделите твърде много време в мислене как да се справите с ограничените си финанси и не предприемете реални действия, едва ли ще имате желаният успех.

Близнаци

Изразете любовта си по начин, по който да накарате половинката си да се почувства обичана, ценена и закриляна. Помислете си и изтъкнете поне три положителни качества, който цените в любимия ви човек.

Постарайте се да поощрите старанието на колегите ви, които се трудят усърдно и вършат работата си в указаният срок. Насърчете ги и ги наградете символично, за да мотивирате всички останали, които смятат, че няма смисъл да се стараят толкова много.

Ще харчите парите си разумно, без да пазарувате импулсивно. Харчете стилно и елегантно, тъй като неразумните парични вложения не са характерни за вас.

Рак

Днес, може да се чувствате депресирани и да не ви се прави нищо, дори да не ви се става от леглото. Опитайте се да си начертаете малки стъпки, които да ви помогнат да се харесвате повече като се погрижите за себе си и външния си вид например.

Почивките, които си правите за кафе или цигара, няма да ви донесат нужното удовлетворение, особено ако са твърде чести на всеки час например. Не си пропилявайте времето, в което може да свършите куп задачи, които да ви отведат по-близо до желаната от вас цел в кариерата ви.

Завистта към ваш съсед или роднина, който има повече пари от вас няма да ви помогне да станете по-амбициозни. Ценете това, което имате и не превръщайте богатството във ваша единствена цел.

Лъв

Опитайте се да проявите съпричастност към проблемите и тревогите на партньора ви като се поставите на неговото място. По този начин ще съумеете да обсъдите заедно какви са пречките, които ви спъват.

Каквато и професия да упражнявате, ако проявите учтивост и бъдете мили дори с непознати, ще се изненадате как доброто ще се върне при вас многократно. Въпреки всичките проблеми, които имате, просто се усмихнете и раздайте от положителната си енергия.

Опитайте се да мислите по-рационално и да не харчите пари за каквото и да е с единствената цел да потиснете някакви емоции в себе си. Бъдете практични.

Дева

Ако сте имали нужда от финансова помощ или съвет от половинката ви, то благодарете на партньора си за неговата щедрост и изкажете на глас как ви кара да се чувствате тази добра постъпка от негова/нейна страна.

Споделете една вдъхновяваща история на колегите ви и покажете силата на духа и борбеността на вашият герой, за да „запалите“ всички ваши колеги, да бъдат по-амбициозни и целеустремени. Кое е това, което е останало в съзнанието ви като нещо вдъхновяващо?

Вместо да чакате идеалният момент, в който да започнете да спестявате за нещо, което много силно искате, по-добре започнете още в момента на получаването на заплатата ви, а не когато сте платили всички сметки и месечни разходи и сте почти на червено.

Везни

Една груба постъпка или обида от страна на партньора може да ви разгневи, но може и да ви бъде пример как не би трябвало да постъпвате, тъй като обидата остава дълбоко в сърцето и не се забравя, а вие не искате да наранявате другите и да ги карате да се чувстват зле.

Дори да сте допуснали грешка в работата ви, която силно ви притеснява, днес ще ви бъде даден втори шанс. Мобилизирайте се и дайте всичко от себе си, за да докажете, че сте ценен кадър за фирмата ви.

Ако веднъж сте минали между капките и сте се справили с трудна финансова ситуация с помощта на ваш приятел или роднина, то днес не разчитайте на съдбата, че това ще се повтори. Вземете нещата в свои ръце и разчитайте единствено на себе си и собствените си усилия.

Скорпион

Замисляли ли сте се по какъв начин можете да изразите любовта към партньора ви, освен с думи или пряк контакт с прегръдка или целувка. Благодарете за нещо добро, което вашата половинката е сторила за вас и се усмихнете широко.

Днес, вероятно ще се сблъскате с обичайте проблеми в работата ви, които се появяват отново и отново. Вместо да отлагате тяхното решение или да се опитвате да прехвърлите отговорността на друг, предприемете конкретни действия.

Може да имате някои по-големи разходи след закупуване на имот или обновяване на домът ви. Ако сте в бизнесът, инвестициите определено са препоръчителни и ще си струват за увеличаване на просперитетът ви през този ден.

Стрелец

Ако партньорът ви днес ви сподели, нещо което се е опитвал известно време да скрие от вас, то не го нападайте с думи, че не ви е казал по-рано за това. Изтъкнете, че много цените искреността на вашия партньор и го поощрете за неговата смелост.

Вниманието, което проявявате към хората, с които работите било с поздрав, да ги попитате „Как сте?“ или да донесете някаква почерпка в офиса без конкретен повод, ще направи денят ви пълноценен и много по-продуктивен както за вас, така и за целият ви екип.

Бъдете отворени към нови идеи, в които да вложите част от парите си, за да задвижите разпространението на нов продукт или услуга. Не пренебрегвайте и бюджета за реклама.

Козирог

За да запазите добрите си отношения с вашият любим човек, то знаете, че доверието и компромисите са ключови за здравето на връзката ви. Добре ще е да докажете на практика вашата преданост.

Умението ви да трансформирате сложните, сухи, теоретични неща в по-разбираеми и леснодостъпни послания с конкретни примери, ще бъде най-голямото ви преимущество днес. Използвайте това ваше качество през този ден.

Бъдете внимателни с шопинга, тъй като има вероятност да похарчите доста над лимита си и да повторите грешката, която сте си обещали да не допускате повече. Стремете се към златната среда.

Водолей

Възможно е да имате семейни неприятности. Не трябва да забравяте, колко важни са за вас членовете на семейството ви. Все пак са били с вас в трудни и добри моменти.

Това, че лесно създавате приятелства, ще ви помогне да общувате по-лесно с много повече колеги и да сравните различни мнения и гледни точки, но едва ли ще ви донесе желаното признание.

Контактите с вашите бизнес партньори днес ще са от изключително значение за спечелването на повече пари. Обърнете внимание на начина си на общуване с другите и изразните средства, с които си служите.

Риби

Опитайте се да работите като един екип с партньора ви във всичко, което правите - от досадните домакински задължения до обгрижването на децата и близките ви. Помагайте си в колкото се може повече ситуации, дори да не ви бъде поискано съдействие.

Днес, може би ще ви е много по-лесно да сте убедителни, когато говорите с колегите ви, клиентите ви или сте на събитие с много участници. Звездите ще са на ваша страна да сте по-уверени в себе и другите да ви повярват.

Вероятно, ще ви е особено трудно да заработите всеки един лев от надницата ви, тъй като може да ви се наложи да проявите невероятно търпение. Днес, ще оцените стойността на парите и може би ще ви е трудно да харчите, знаейки колко усилия ви коства всичко.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.