Овен

Любовта ви ще бъде споделена и не се хващайте за това кой дава повече и кой прави повече за благото на връзката ви. Всеки от партньорите дава това, което може и със сигурност и двамата допринасяте за хармонията в отношенията ви.

Въпреки, че имате ясно фиксирана цел за финансовото ви състояние, днес ще сте в състояние да похарчите малко повече пари и да излезете от рамките на бюджета си. И все пак, преди да купите нещо си помислете дали наистина ви е необходимо и дали ще го сложите повече от три пъти.

Телец

Обърнете внимание на сигналите, които ви дава половинката ви днес. Дори да не ви кажат притесненията си в прав текст, вникнете по-дълбоко в думите на партньора си, за да разберете от какво има нужда и с какво може да помогнете.

Ако се опитвате да спечелите пари от две различни места днес, лавирането ще бъде доста трудно, но все пак шансовете да се справите отлично, са доста големи. Обмислете добре допълнителните си ангажименти и не закъснявайте.

Близнаци

Отделете малко повече време и внимание на външния си вид днес. Партньорът ви цени естественият ви чар, но това не означава да ходите неглиже, да мързелувате и да не се грижите за себе си. Полагайки повече усилия да изглеждате добре, ще се повиши и вашата увереност.

Проектите върху, които работите отнемат голяма част от времето ви и рядко ви остава време да обърнете внимание на половинката и семейството си, било то и в почивен ден. Дайте си малко време за релакс, за да си дадете глътка въздух от интензивната работа.

Рак

Вероятно, ще разберете, че партньорът ви крие нещо от вас или не ви казва цялата истина. Внимателно наблюдавайте мимиките, жестовете на тялото и поведението му като цяло и ще разберете много повече неща, които се крият под повърхността от това, което ви се казва.

Днес, изкушенията ще дебнат от всякъде и много лесно може да се подхлъзнете, харчейки маса пари за скъпи и лъскави неща, които може да се окажат доста по-некачествени от очакваното. Уверете се, че упражнявате контрол над бюджета си и не си позволявайте подобни залитания, особено ако сте с ограничени финанси.

Лъв

Тази вечер ще имате възможността да блестите и да сте център на вниманието както за партньора ви, така и за близките и приятелите ви. Ще се насладите на този миг, осъществявайки и най-смелите си фантазии. Присъединете и половинката си към вашата приказка.

Днес, някои от вас ще имат удоволствието да харчат пари, дадени ви даром. Разбира се, парите които са ви дадени на готово ще изхарчите много бързо и решително, без много да му мислите. Правилата, които спазвате за личните си финанси, няма да са валидни в този ден.

Дева

Не бъдете черногледи и не мислете само за проблемите, които са ви връхлетели напоследък. Погледнете и от светлата страна на нещата и позволете на любимият ви човек да ви помогне в този труден за вас момент, като приемете съветите и подкрепата му.

Определено ще имате нужда от забавления и приключения, които да ви разведрят и разтоварят от напрегнатото ежедневие. Това изобщо няма да ви струва много пари, така че излезте някъде с половинката си и се радвайте на живота.

Везни

Дори да сте с партньора си от много години, винаги има някои малки неща, които научавате с времето и това ви кара да обичате половинката си още повече. Е, този ден вероятно ще е един тези, в които ще направите ново откритие за любимия ви човек, което силно ще ви впечатли.

Бъдете внимателни с половинката си, особено ако той или тя управлява семейния бюджет. Трудно ще скриете някои покупки, така че по-добре споделете намеренията си за покупката на дадени неща, преди да сте се скарали.

Скорпион

Ако имате някакви съмнения и притеснения, относно партньора ви, не си мълчете и реагирайте на момента. Дори да се стигне до спор, породен от ревността ви, по-добре извадете всичко, което ви мъчи душевно и изяснете ситуацията с партньора ви още днес.

Едно ще ви тревожи днес, че нямате достатъчно пари за забавления и обикаляне по заведения и магазини в този почивен ден. Не се срамувайте да поискате малък заем от приятел или роднина, но все пак се постарайте да пазарувате по-бюджетни продукти, тъй като финансовите ви проблеми може да се задълбочат до края на седмицата.

Стрелец

Както се казва магията на любовта ще се усеща във въздуха при вашата двойка. Ще бъде добре, ако си спретнете  една прекрасна романтична вечер, която дълго време ще помните. Половинката ви ще бъде повече от впечатлена и омаяна от изненадата.

Възможно е днес сте твърде заети и ще се наложи да свършите някой работен ангажимент въпреки почивният си ден. Това ще се отрази добре на финансите ви, тъй като може да получите допълнително трудово възнаграждение за положеният извънреден труд.

Козирог

В случай, че партньорът ви живее на разстояние от вас, днес ще имате възможността да се срещнете и да компенсирате всичко изпуснато. Ще бъде чудесно, ако осъществите най-съкровените си желания и се сближите още повече.

Днес, ще се чувствате като владетел в собственото си царство и вие ще диктувате какво да се купува и какво не. Независимо с колко пари разполагате, контролът ще е изцяло във ваши ръце. Покупките, които ще направите ще бъдат добре обмислени и много практични.

Водолей

Това, че може да се справяте с всичко сами, не означава, че трябва да го правите и днес. Позволете на партньора си да ви помогне с това, което може и правете всичко заедно, за да усетите хубавата страна на това, че сте едно цяло.

Не бъде твърде стиснати днес и си позволете малко да се поотпуснете. Вероятно, ще ви е трудно да не пресмятате всеки направен разход, но ще е добре да си спестите това смятане, поне днес. Доставете си удоволствието от хубав обяд, закупуването на хубави дрехи или чифт стилни обувки.

Риби

Възможно е, някакъв личен проблем с роднините ви, силно да ви притесни днес и да ви развали настроението. Не се страхувайте да споделите това с партньора си и му позволете да ви помогне с вземането на важно за вас решение.

Вероятно, днес ще сте от импулсивните купувачи и бързо ще искате да се сдобиете с нещо ново, без значение дали ще ви върши работа и ще ви е от полза. Ако се колебаете между няколко неща, не взимайте всичко на куп, а се вслушайте в интуицията си, която няма да ви подведе.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.