Овен

Днес, може да ви е трудно да се справите с апатичното си настроение. Неудовлетвореността ви вероятно ще се отрази негативно и на общуването с партньора ви. Вземете се в ръце и не оставяйте случайността да ви реши проблемите.

Спазването на хранителния ви режим няма да бъде лесна задача днес. Много по-лесно е да приемете почерпка от близък или да уважите кулинарните произведения на половинката ви, отколкото да кажете „не“.

Телец

Възможно е да се почувствате на кръстопът, относно това дали да продължите с човека до вас за в бъдеще. Отделете си време да размишлявате и анализирате дълбоките си чувства.

Ще е добре да забавите темпото на всичко, с което се занимавате и правите през деня. Хранете се по-бавно, за да подобрите метаболизма си, намалете интензитета на физическите си тренировки и шофирайте с по-ниска скорост. Дайте си почивка от всички стресови дейности.

Близнаци

Вашият магнетизъм днес ще успее да омае партньорът ви. Бъдете смели и решителни и направете партньора си щастлив. Колкото и да е резервиран към щурите ви идеи, лека полека ще се впусне в приключението. Няма какво да губите, ако проявите смелост.

Планетите днес ще дадат тласък на логическото ви мислене. Това може да ви помогне като анализирате себе си и как стресът се отразява негативно на здравето ви. Ще си дадете сметка колко в важно да не преяждате и да не пропускате тренировките си.

Рак

Не бъдете нерешителни, ако днес ви предстои първа среща с важен за вас човек. Колкото и да се срамувате, ще имате положителна обратна връзка за позитивното настроение от срещата, така че покажете, че сте заинтересовани от даденото лице.

Днес, може да ви се наложи да се заемете с не много приятни дейности, които се налага да извършвате регулярно, като чистенето на дома ви например. Ще трябва да сложите ръкавиците, да се въоръжите с препарати и да свършите цялата тази работа. За да направите процеса по-приятен може да си направите ароматерапия с лавандулово масло и релаксираща музика.

Лъв

Партньорът ви днес трудно ще прояви разбиране към променливите ви настроения и капризи. Ако мислите, че постоянно ще се върти около вас и ще чака да свалите защитната си броня, то може доста да се разочаровате. Може би, партньорът ви бързо ще се откаже от мисията да ви угоди.

Днес, може да си подарите релаксиращ и отпускащ ден след натоварената седмица. Направете си маска на лицето и се погрижете за маникюра си като си дадете време само за вас самите. Направете си топъл чай и се отпуснете на меки възглавнички като в луксозен спа център.

Дева

Няма нищо случайно както се казва. Ако днес даден проблем се появи пред вас, то най-добре незабавно да го обсъдите с вашата половинка и да вземете единно решение за разрешаваното му. Не прехвърляйте тази задача за друг ден, заемете се още сега.

Както при повечето хора, всичко ви е ясно на теория и знаете, че трябва да пиете много вода и да се храните здравословно, но на практика не спазвате ежедневно тези правила. Погрижете се за бодрия ви ум и здраво тяло като наблегнете на фрешовете и изпиването на поне 8 чаши вода за деня.

Везни

Днес, мислите ви може да са насочени към събитие, което скоро е повлияло силно на вашата връзка. Вероятно, въздействието е било както положително, така и отрицателно, но това ще ви помогне да придобиете ценен опит за бъдещото ви съвместно съжителство с вашата половинка.

Стресовият начин на живот, липсата на достатъчно сън и нездравословно хранене, не се отразяват никак добре на тялото ви. Осигурете си дълги разходки и консумацията на повече лимони и чесън, за да подсилите организма си.

Скорпион

Без значение дали ще носите най-хубавите си дрехи и дали имате най-страхотната прическа и грим, днес може да се почувствате доста дискомфортно в тялото си от някой друг качен килограм. Не изпадайте в крайности, тъй като това няма да се хареса на партньора ви.

Позитивното мислене ще привлече всичко добро към вас. Сега е моментът да вземете някои важни решения и да се отървете от вредните си навици. Билковите чайове ще ви помогнат много, за да дадете рестарт на храненето си.

Стрелец

Вие сте специалист в разрешаването на всякакви проблеми между хората, но днес ще трябва да насочите тези ваши умения към личната си връзка, за да създадете мост между вашето сърце и това на любимия ви. Направете сега тази първа стъпка.

Празнуването и купонясването с близките ви, ще ви се отрази доста освежаващо на натрупалия се стрес. Социалните контакти са тези, които ще ви помогнат да не мислите за проблеми и да не се затваряте в себе си.

Козирог

Днес, може да изпитвате някакво безпокойство да водите сериозен разговор с партньора ви от страх да не разберете истина, който не ви се иска да знаете. По-добре да разберете истината още сега, вместо да продължавате да се измъчвате.

Ако се чувствате изморени и изтощени от начина, по който минават делничните ви дни, вероятно не сте се справили добре с планирането на храненето ви. Отделете повече време на планирането на менюто ви и не се затрупвайте с куп нездравословни храни богати на мазнини и въглехидрати.

Водолей

Колкото повече време прекарвате с вашият партньор, толкова по-добре започвате да се разбирате и опознавате. Сега вече много по-лесно ще преодолявате различията помежду ви, а това може да се окаже повод да празнувате.

Заниманията с йога ще са най-полезното нещо за вас през този ден, особено след всички емоционални събития в живота ви в последните дни. Правилното и дълбоко дишане ще ви помогне да се отървете от стреса и да продължите обичайния си начин на живот.

Риби

Днес, може да усетите, че е време да разрешите някакъв проблем с партньора си, който отдавна отлагате. Разрешете го и се освободете от напрежението и постоянното отлагане във времето. Това ще донесе само позитиви за връзката ви.

Много е вероятно днес да се почувствате изключително депресирани от факта, че не се изпълнили фитнес целите, които сте си поставили месец по-рано. Не е късно да се заемете с тренировки в домашни условия или да си наемете онлайн треньор.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.