Овен

С днешното планетарно разпределение може да ви се струва, че нещо във връзката ви не е както трябва и вероятно, ще ви мъчи чувството на вина, че някъде сте сбъркали. Липсата на някои незначителни неща, няма да се усети от партньора ви, тъй като ви предстои нещо по-сериозно и по-дълбоко.

Творческите ви начинания може да реализират добри печалби днес. Креативността и талантът ви ще се откроят. Просто покажете на какво сте способни и палитрата от умения, които притежавате.

Телец

В случай, че днес не усещате вниманието и подкрепата на партньора ви със същата интензивност както преди, то не винете лошата подредба на планетите. Ако от скоро имате връзка, то значи това е знак да опознаете по-добре своят партньор, за да го предразположите да се отпусне.

Днес, ще се проявите като човек на крайностите. Или ще харчите безразсъдно, запасявайки се с куп храна, или ще сте твърде пестеливи в покупките. Трудно ще откриете златната среда днес, но партньорът ви ще ви окаже помощ в тази насока.

Близнаци

Романтиката ще се настани в дома ви с днешното разпределение на планетите. Нежните думи на партньора ви ще са в състояние да разтопят сърцето ви. Обичта помежду ви ще е много интензивна, така че ще имате шанса да прекарате една възхитителна, романтична вечер с разтапящи моменти.

Разширяването на контактите ви ще ви помогне да осигурите прехраната си днес. Иновативните ви идеи ще получат добра оценка, така че да напредвате в кариерата си и да израствате нагоре до по-ръководните постове.

Рак

Вероятно, днес ще ви е трудно да вземате решения, които засягат личния ви живот. Може да се чувствате доста объркани и по тази причина да имате проблеми в комуникацията с вашият партньор.

Мислите ви ще са насочени към това как да осигурите най-необходимите неща за семейството ви. Ако близките ви са щастливи, то и ви ще сте удовлетворени. Може да се наложи да вземете макар и малка сума от касичката ви.

Лъв

Вероятно, днес вие и вашият партньор ще откриете ключът към щастието във връзката ви. Споделяйки си всичко един на друг, ще изчистите всички недоразумения и ще отворите път на хармонията и любовта помежду ви. Просто бъдете искрени и си говорете повече.

Финансовото ви положение няма да е никак лесно днес. Все по-трудно ще се справяте с многобройните разходи и това може да ви изправи пред ръба на нервна криза. Имайте търпение докато всичко лошо отмине.

Дева

Някои от фантазиите ви днес може да диктуват положителните ви вибрации, които ще отправяте към любимия ви човек. Подреждането на планетите днес относно любовта, ще ви даде всичко необходимо, за да изживеете истинска, страстна и гореща вечер.

Разпространението на стоките и услугите, които предлагате ще изисква и съответната реклама, която от своя страна може да се окаже доста скъпа. Използвайте социалните мрежи, за да разпространявате безплатно информация.

Везни

Положението на планетите днес може да е доста сложно и объркано, така че не се водете от емоциите си. Мислете два пъти преди да отговорите на даден въпрос на партньора ви. Ако нямате достатъчно факти за убежденията си, то се въздържайте от нападателно и остро поведение спрямо половинката ви.

Късметът ще е на ваша страна днес, така че докато подреждате нещата си по шкафовете, може да намерите пари, които сте скътали преди време и сте забравили за тях. Почерпете семейството си и споделете радостта си.

Скорпион

Не очаквайте денят ви днес да е много вълнуващ и страстен, особено ако имате нова връзка. Вероятно, ще имате някои битови спорове, които бързо ще разрешите. Договорете се за отговорностите и задълженията на всеки един от вас относно домакинските неща и се постарайте да си спазвате уговорките.

Образованието, което имате и опита ви от различни пътувания, могат да ви вдъхновят да създадете нещо, което да ви докарва допълнителни пари. Връзките, които скоро ще осъществите с хора от чужбина, вероятно ще станат доста доходоносни.

Стрелец

Днес, ще имате достатъчно свободно време, за да си направите равносметка за поредицата от събития, които са ви направили много по-единни и силни като двойка. Ще имате възможността да вземете някои важни решения относно връзката ви в бъдеще.

Днес, ще можете да си позволите всичко необходимо и нищо няма да ви липсва. Не спирайте да се трудите, за да осигурите постоянен поток от приходи, който ще ви осигури нужното спокойствие.

Козирог

Може би, днес ще ви е досадно да слушате съветите и критиките на партньора ви, който може и да ви нарани, казвайки ви някои истини. Все пак сложете някаква граница, която половинката ви да не преминава, за да не избухне скандал.

Напрегната ситуация за някои, може да се окаже златна мина за други. Днес, ще сте сред тези, които ще имат шанса да реализират свръх печалба от големи обороти. Чувствайте се късметлии.

Водолей

Едно събитие от миналото, което може да се повтори днес, вероятно ще ви навее лоши спомени. Не бъдете твърде мрачни и песимистични, мислейки си, че всичко лошо случило се в миналото, ще се пренесе и в днешния ден.

Ще имате цялата подкрепа от близките и роднините ви, така че да не се притеснявате, че не може да си позволите елементарни неща от първа необходимост. Оценете финансовата подкрепа на близките ви, благодарете и харчете за наистина важните неща.

Риби

Предвид конфигурацията на планетите днес, не се учудвайте, ако искате да си останете вкъщи да правите някои от любимите си неща. Партньорът ви ще прояви разбиране, ако откажете да излезете, така че не се опитвайте да лъжете и да си търсите оправдания.

Днес, може да се свържете с много важни хора, които ще приемат радушно идеите ви. Ще имате късмета да получите съгласието на шефовете ви, да си заработите допълнителни средства.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.