Овен

Днес, ще узнаете някои истини за партньора ви, независимо дали ви харесват или не. Колкото и да не искате да признаете пред себе си, ще се убедите, че съмненията ви не са били безпочвени.

Комуникацията с колеги и клиенти определено ще трудна през този ден. Избягвайте абстрактните понятия и бъдете ясни, точни и конкретни в общуването с другите, тъй като има вероятност да останете неразбрани. Проявете търпение в работата си днес.

Избягвайте големите покупки и инвестиции през този ден. Ако не сте проучили нещата достатъчно добре и имате някакви съмнения, по-добре не си харчете парите. Опасността от заблуда днес е голяма.

Телец

Денят ще ви се стори малко странен, тъй като ще има много недоброжелатели, които ще искат да навредят на личните ви отношения. Запазете спокойствие и се дръжте хладно и дистанцирано. Не допускайте другите да влияят на настроението ви през този ден.

Днес ще сте движещата сила на колектива ви и ще привлечете доста хора на ваша страна. Качествата ви на отличен служител ще бъдат оценени високо и ще се радвате на доста внимание от страна на колеги и шефове.

Този ден няма да е много благоприятен за шопинг и вероятно няма да откриете това, което търсите. Малки недоизпипани детайли или дефекти на стоките, вероятно ще ви откажат от покупка през този ден. Не се притеснявайте, ще дойдат други по-благоприятни дни, в които ще пазарувате на воля.

Близнаци

Това е денят, който чакате от много време, през който може да завършите нещо започнато или да реализирате някоя щура идея с половинката си. Облечете си новите дрехи, излезте на любимото ви място и се забавлявайте от сърце.

Ще имате много енергия да се справите с много нови проекти, но за съжаление нещата няма да вървят гладко в работата ви и ще се наложи първо да се справите с проблем, който ви спъва работата и ви създава доста трудности. Не се захващайте с нищо друго, преди да сте разрешили проблема, който ви тревожи.

Денят ще ви предостави шанс за увеличаване на печалбите и приходите през този ден. Инвестициите направени през този ден, ще се отплатят няколкократно, така че вложете парите си в някакъв проект точно сега.

Рак

Днес, вероятно ще останете шокирани от половинката си и по-конкретно от това, че ви е подготвила приятна изненада, нещо което може би не ви се случва често. Ако се чудите как да реагирате и какво да отговорите, просто дайте знак, че обичате партньора си.

Ще имате възможност малко да си отдъхнете на работното ви място и денят ви да мине малко по-спокойно от обичайното. Не си търсете допълнителни неща, които да вършите, а се насладете на този ден, в който ще може малко да си починете.

Дребните разходи днес може да „изядат“ голяма част от парите в портфейла, без дори да се усетите. Тук - пет лева, там - десет лева и в края на деня лесно може да се окажете почти без пари. Правете си сметка и не забравяйте да сметните дори малките суми от направените покупки.

Лъв

Точно в този ден, ще сте склонни да простите много грешки на партньора ви и като че ли, въпреки всички преглътнати обиди, ще продължите да гледате света през розови очила и ще сте готови на всичко за човека до вас, но не и да прекратите отношенията си с него.

Вероятно, денят ви в работата няма мине „като по вода“ и ще имате известни трудности. Трябва да сте много убедителни и да разполагате с надеждни доказателства за идеята, която предлагате и искате да бъде одобрена. Подгответе се добре предварително.

След като се погрижите за по-големите си разходи и заеми, обърнете внимание на малките неща, които ви предстоят да пазарувате. Ще имате възможност да си набавите всичко необходимо на много добра цена с добро качество, което ще ви накара да се почувствате щастливи и доволни днес.

Дева

Настоящата планетарна конфигурация може да ви донесе голям букет от емоции. Надежда или липса на такава, любов или страх от загуба на любов. Ще имате усещане, че вървите по тънко въже и от дете ви страни има празно пространство. Не се страхувайте, отпуснете се, ще преминете и през тези трудности, и всичко ще бъде наред.

Емоциите от личните ви проблеми, най-вероятно ще окажат влияние и на работата ви през този ден. Не се поддавайте на гнева в себе си, а насочете енергията си към създаване на нещо смислено и печелившо.

Време е да обърнете внимание на финансите си по начин, по който все едно играете шах и трябва да мислите с няколко хода напред. Няма да е достатъчно просто да добавите някаква сума към спестяванията си, а ще се наложи да измислите стратегия, която да увеличи печалбите от активите ви.

Везни

Като, че ли днес ще се чувствате не на мястото си, само и само да угодите на някого и задоволите желанието на половинката ви. Не е нужно да се подлагате на това мъчение, тъй като отегчението ще бъде изписано на лицето ви, колкото и да се опитвате да го прикриете. Направете нещо, което ви носи удоволствие лично на вас.

Фокусът ви днес ще бъде насочен изцяло към финансите и това може да ви попречи да си свършите добре работата през този ден. Не се гневете на това, че получавате по-малка заплата от желаната от вас, а бъдете благодарни на това, което имате, защото има хора, които нямат и това, което вие смятате за малко и недостатъчно. Не се поддавайте на емоциите си, тъй като може да ви направят конфликтна личност днес.

Вероятно, все още се възстановявате от финансовата си криза. И днес ще ви е трудно да свържете двата края, чудейки се какво първо да купите от стоките от първа необходимост. Ако някой ваш близък се нуждае от подкрепата ви и нямате възможност да помогнете финансово, то поне може да окажете морална подкрепа.

Скорпион

Днес, нервите ви ще са толкова изпънати, че всякакви чувства ще отстъпят пред това, да си изкарате яростта на половинката ви. Вероятно, ще сте толкова ядосани, че дори ще сте на път да изгоните партньора си от дома ви.

Напрежението, което се е събрало във вас и което обикновено таите в себе си, днес ще ескалира и ще избухнете с остри реплики и забележки на работното ви място. Не обвинявайте другите, а потърсете и своята вина за нещата, които не вървят в работата ви.

Днес, интуицията ви ще бъде изключително изострена и ще надушите и най-малкия опит да бъдете излъгани с пари. Въпреки това, не излизайте с голяма сума пари в себе си и избягвайте разплащанията с дебитна карта.

Стрелец

Днес, ще сте склонни да прекалявате с всичко, дори и в любовта. Не бъдете твърде обсебващи за партньора ви, карайки го да се чувства притиснат в ъгъла. Самотните може да получат обаждане от бивша любов, която ще поиска да се срещнете.

Вероятно, ще срещнете доста трудности и предизвикателства на работното ви място днес. Проблемите ще идват от това, че работният процес няма да се движи според от очакванията ви и това може доста ще ви подразни. Вместо да чакате промяна от другите, вие променете нещо в себе си и дайте личен пример.

Днес, нищо няма да ви се даде даром и ще трябва с много труд и усилия да си заработите надника, за да имате пари в джоба си. Трудът и нервите, които сте хвърлили, ще ви направят много по-разумни в пазаруването, след като знаете какво ви е коствало това.

Козирог

Планетарната конфигурация днес ще ви донесе много положителни емоции и изненада, която ще ви направи изключително щастливи. Ще искате да споделите тази ваша радост не само с партньора си, а с целия свят. Докато не се уверите в истинността на нещо, не бързайте да споделяте тайната си.

Всичко в работата ви ще върви гладко и безпроблемно, но това не означава да се отпускате и да ставате мързеливи. Напротив, възползвайте се от този момент, в който не сте много натоварени, да свършите някои ангажименти, които ще облекчат работата ви в идните дни.

Днес, вероятно ще ви се иска да сте си шефове сами на себе си и да разполагате с парите си, както вие намерите за добре, но това, което ще ви спира е, че нямате достатъчно финанси за собствен бизнес и ще се наложи да се задоволите със заплатата, която получавате за момента.

Водолей

Денят ще бъде наситен с емоции на крайностите. Ту ще спорите, ту ще се кълнете, че се обичате и не можете да живеете един без друг. Като цяло, по скалата от едно до десет, този ден може да получи оценка девет, тъй като ще осъзнаете колко много обичате човека до себе си.

Днес, може да ви се наложи да потърсите съвет от по-младите ви колеги, които са наясно с новите технологии, софтуери и модерни устройства. Може да нямат голям професионален опит, но пък ще ви бъдат от полза с неща, които вие не знаете, свързани с иновациите.

Вероятно ви е писнало да се лишавате в името на спестяването и ще пожелаете да сложите край на всичко това и да избухнете с луд шопинг по магазините. И все пак нека тази емоционалност да не се превърне в ежедневно мото.

Риби

Липсата на внимание към вас от страна на партньора ви, може да ви накара да се чувствате доста натъжени и потиснати. Възможни са спречквания и спорове по повод постоянното оплакване и мърморене от партньора ви, което ще ви направи още по-раздразнителни и негативно настроени.

Може би, ще усетите, че е дошло време да спрете да се лутате между работните ангажименти, вместо това опитайте да се концентрирате. Ще имате нужда да забавите темпото, да си направите равносметка и да решите какво искате да постигнете в кариерата си. Като цяло, енергията ви ще бъде насочена към по-дългосрочните ви планове.

Много е вероятно, днес да се натъкнете на финансова измама, която никак няма да ви се хареса. Колкото и да се опитвате да изобличите извършителите, вероятно зад това ще стоят влиятелни хора, които няма да позволят скритите им сделки да излязат на яве.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.