Овен

Планетарната позиция днес, ще ви донесе много празнично и приповдигнато настроение. За да заразите и вашия партньор с доброто си настроение, излезте на някое артистично място като галерия или театър и се наслаждавайте на хармоничните ви отношения.

Не бъдете прекалено твърди към колеги, които биха искали да изразят мнението си. Вероятно допускат грешки, които все още не осъзнават. Ще бъде добре, да не ги съдите по презумпция. Помолете ги да ви разяснят вижданията си.

Може би, ви очаква пряка пропорционалност между вашите доходи и усилия. Колкото повече усърдие влагате в работата си, толкова повече пари бихте могли да спечелите през този ден.

Телец

Смях, забавления и много положителни емоции ще бележат деня ви. Не пропускайте да излезете на по едно питие с приятелите ви. Необвързаните имат шанс да срещнат сродната си душа в компанията на приятелите си. Като цяло ви очаква чудесен, положителен ден.

В случай, че изоставате с работните си ангажименти днес, ще трябва да действате бързо. Променете тактиката си, опитайте се възможно най-бързо да коригирате начинa си на мислене и работете с пълна пара. Ако успеете да приложите това, работата  ще ви се стори като детска игра.

Възползвайте се от успеха си през този ден. Използвайте всички възможни обещаващи финансови опции, за да увеличите шансовете си за печалби. Инвестициите определено са препоръчителни и най-вече си заслужават.

Близнаци

Вероятно, ви очаква един от онези дни, в които имате нужда да останете за малко насаме, за да разберете колко много ви липсва любимият човек. Тази малка глътка въздух и свобода, ще ви направи още влюбени и обичащи се един друг. Налице ще бъде по-голяма близост и интензивност на чувствата ви.

Температурите на повечето работни напрежения ще спаднат осезателно през този ден. Въпреки натовареният ви график, делегирането на задачи ще се окаже лесно. Звездите ви гарантират плавен напредък, както в качеството, така и в ефективността на работата ви.

Този ден най-вероятно ще премине под филмовото заглавие „За няколко долара в повече“. Изглежда ще получите най-доброто от всичко във финансов план. Очертава се добра възможност да помислите, как и колко пари да инвестирате, за да спечелите повече средства.

Рак

Настроението ви днес ще е изключително слънчево и енергично. Ако сте имали някакви лични проблеми и леки спорове с половинката ви, то планетарното разпределение днес, е чудесно за заздравяване на връзката ви. Излекувайте всички рани и поговорете открито за чувствата си.

Вероятно, някои от вас ще се почувстват като корабокрушенци на работното си място. Вместо да изпадате в такива драми, направете всичко възможно да се запознаете в дълбочина с работните си ангажименти и по емпиричен път ще достигнете до отговорите на онези въпроси, които ви карат да се „давите“.

Парите, едва ли ще ви бъдат достатъчни през този ден. Може би, ще продължите да натискате съдбата да закупите това, което твърдо сте решили. Може да се опитате да си поиграете с късмета в хазартните игри или да изтеглите заем. И в двата случая ще бъдете от губещите днес.

Лъв

Днес, ще се радвате на изключително много любов, внимание и грижи от страна на половинката ви. Денят, ще ви се стори като романтична сцена от сапунен сериал, толкова ще ви е хубаво и приятно, че трудно ще повярвате, че това е истина и се случва точно на вас.

Изглежда, ви очаква ден на прозрението на работното ви място. Най-вероятно ще откриете фрапантна грешка в някой свой бляскав проект, а това ще ви постави пред сериозно изпитание. Ще се наложи да използвате цялата си компетентност, за да се справите.

Звездите ви съветват да се въздържате от всякакви покупки през този ден, освен от тези, които са от първа необходимост. Вероятно, това ще се наложи, поради факта, че е напълно възможно да не останете доволни от направените покупки.

Дева

Ако сте самотни и се занимавате с някакъв вид изкуство, е много вероятно днес да усетите, че любовта е кацнала на рамото ви. Вероятно, погледът ви ще се срещне с този на някого, който е напълно съвместим с вас, харесва нещата, които и вие харесвате и имате много сходни интереси. Семейните ще имат един положителен и зареждащ ден, пълен с усмивки, радост и забавления.

Трябва да стигнете до върха на нервното напрежение, за да разберете, че всеки един момент е ценен за растежа в кариерата ви, че никога не трябва да спирате да се обучавате, а напротив - да продължавате да трупате капитал от знания. Вероятно, ще ви е много трудно, ала удовлетворението е възнаграждаващо.  

Днес ще сте загрижени за спестяванията си и общото ви финансово състояние. В същото време, ще бъдете нащрек за шансовете да спечелите повече пари от други източници.

Везни

Планетарното разпределение ще ви предостави шанса да прекарате една възхитителна, романтична вечер с половинката ви, на която да покажете безкрайната си любов. Това, за което предупреждават звездите е да не прекалявате с виното и алкохола като цяло, за да не провалите чудесната вечер.

Звездите ви съветват да избягвате всякакви противоречия с шефовете си през този ден. Оправданията на зададени към вас въпроси, биха могли да доведат до разгорещен дебат, от който едва ли ще излезете победители. Внимателно се вслушвайте в съветите на старшите си колеги, тъй като това определено ще ви измъкне от трудни ситуации.

По финансовите въпроси, този ден е благоприятен за вас. Старите инвестиции вероятно ще доведат до добри дивиденти. Възможно е да бъдете изненадани  от поскъпналите само за 24 часа цени на някои стоки от първа необходимост.

Скорпион

С колкото повече хора се срещате днес и колкото повече общувате с непознати, толкова по-добре ще бъде за вас, особено ако си търсите подходящ партньор. Не пропускайте излизанията с приятелите ви през този ден, тъй като може да изпуснете много и после да съжалявате.

Качеството, а не количеството, трябва да бъде приоритет през този ден на работното ви място. Вероятно, ентусиазмът ще ви съпътства през целия ден. Обърнете внимание и на дай-дребните детайли, такова ще е предизвикателството ви за деня. Странете от пристрастните оценки, за да си спестите излишни нерви.

Денят не е благоприятен по отношение на вашите финанси. Някои импулсивни решения, вероятно биха ви създали сериозни главоболия. Също така, още днес вземете мерки за подмяна на канализацията в дома и офиса ви.

Стрелец

С помощта на планетите, днес просто ще блестите и това няма да остане незабелязано от половинката ви. Ще получите множество комплименти за чудесната ви визия, включително и като съобщения в социалните мрежи. Денят ви, изглежда ще бъде белязан от романтика, близост и споделени чувства.

Работният ви ден се очертава да бъде наелектризиран, изпълнен с прекомерно нови работни ангажименти. Опитайте се да съставите такива работни планове, отговарящи на възможностите ви. В противен случай, рискувате да се нагърбите с твърде много и непосилни задачи, а това ще означава да загубите уважението на професионалната ви позиция.

Обърнете сериозно внимание на застраховките си, още днес, защото има някои предпоставки, които ще ви създадат проблеми в близко бъдеще. Ако ще влагате пари, най-рационално би било да си направите застраховка на домът, автомобилът, офисът и не на последно място здравето.

Козирог

Днес, вероятно ще сте много по-остроумни и чаровни от обикновено и това ще направи търсенето на съвършеният за вас партньор, много по-лесно. Разговорите ще са ключови през този ден, където ще направите чудесно първо впечатление. Тези от вас, които са обвързани вече, да не забравят за комплиментите и милите думи, които да поддържат топлината във връзката им.

Много е вероятно семейните отговорности или проблеми, да се слеят с тези в работата ви. В такъв случай, ще се наложи да сновете, жонглирайки между двата бряга, а това ще ви изтощи до краен предел. Въпреки това, ще си завършите работните ангажименти и това ще ви възрадва.

Звездите ви предупреждават да бъдете много внимателни, относно разходите днес. Много е вероятно да изпаднете във финансова криза и ще ви е изключително трудно да контролирате разходите си.

Водолей

Ако смятате да изведете партньора си просто на едно кафе, това няма да е достатъчно да убедите половинката си в силата на чувствата, които изпитвате. Резервирайте си маса в хубав ресторант и споделете най-съкровените си чувства. Съща така, може да обсъдите бъдещите си планове като двойка и това, което възнамерявате да направите в близките месеци.

Възможно е да се стигне до сблъсък с повечето ви колеги през този ден. Вероятно, ще проявите упоритост при извършване на работните си задачи, а това никак няма да се понрави на колегите ви. Изглежда, че ще отстъпите, в името на общият мир.

Възможно е, поради различни причини да „изпуснете юздите“ на своите разходи днес. Това ще ви доведе до неочаквано за вас поведение, харчейки пари повече от необходимото. Опитайте да се овладеете в такава ситуация, защото парите неусетно ще изтекат между пръстите ви.

Риби

Магията на любовта днес ще се усеща във въздуха. Независимо какво сте планирали за деня, ще имате чудесната възможност да поставите основите за разцвета на вашата връзка. Това ще ви направи много по-страстни и раздаващи любов, особено днес. Не бъдете срамежливи, а се подгответе за чудесни положителни емоции.

Може да сте изпълнени с много енергия в работата си през този ден, но вероятността да пропилеете тази енергия по тривиални въпроси е голяма. Също така, вероятно с нетърпение ще очаквате решение или резултати от ваш проект свързан с работата ви. Възможно е да не получите отговор още днес, изчакайте, сигурно е за ваше добро.

Прогнозите са много добри за вашият финансов прогрес, особено днес. Това определено ще повлияе благоприятно на банковата ви сметка в най-близко бъдеще. Но монетата си има и своята обратна страна, колкото повече пот в работата, толкова повече пари в портфейлът ви.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.