Овен

Разположението на планетите днес е такова, че ще трябва да говорите с партньора си. Ако усещате, че любимият човек ви се „изплъзва“, то не отбягвайте разговорите и обсъждането на даден тревожен въпрос. Действайте бързо.

Днес, може да е наложително да си изработите цялостен план за погасяване на вашите дългове и кредити. Първо отделяйте дължимата сума и след това разполагайте с останалата част от парите си.

Телец

Вероятно, днес ще ви е трудно да се преструвате, че всичко в личния ви живот е наред. Ще сте наясно, че предстоят промени в семейния ви живот, ако искате да съхраните връзката си в бъдеще.

За да имате сигурност във всяка една сфера от живота ви, се изискват повече приходи. Ако се наложи да започнете втора работа, то ще е добре да се обърнете към влиятелен човек, който да ви даде препоръка.

Близнаци

Възползвайте се от благоприятната астрална конфигурация днес, за да подобрите отношенията с вашият партньор. Насочете мощната си страст към любимия ви човек, а не към решаване на битови проблеми.

Контактите и връзките ви с различни компании и бизнес партньори, ще ви позволят да разпрострете дейността към още по-голяма аудитория, което ще ви донесе по-високи приходи. Телефонните разговори ще имат голямо значение днес.

Рак

Важно ще бъде за вас да не влизате в пререкания с партньора си през този ден. Проявете разбиране и се съгласете с мнението на партньора си, за да избегнете евентуален конфликт и да запазите отношенията си такива, каквито са били и до момента.

Много е вероятно да получите предложение за някакъв тип надомна работа, в която да се включи цялото семейство, за да си осигурите малко допълнителни средства към семейния бюджет. Не само ще спечелите, а и ще се забавлявате.

Лъв

Ще имате шанса са поискате прошка от партньора си за допусната грешка или отправени упреци и обиди. Разбира се, трябва да сте наясно, че нещата във връзката ви няма да се променят за една нощ, но поне ще сте направили първата стъпка.

Работата от вкъщи може да ви даде нова идея да развиете ваш собствен продукт или услуга, чрез който да печелите допълнителни пари. Това не означава, че ще трябва да напуснете настоящата си работа, а просто да съвместявате две дейности.

Дева

Астралната конфигурация днес може да ви вдъхнови да търсите нови преживявания и запознанства. Но ако до скоро сте имали сериозна връзка, то вероятно ще искате да разберете къде сте сгрешили в предишната ви връзка, преди да се впуснете в нова такава.

Не е важно за вас колко пари имате към момента, а какво качество на живот имате и какви неща можете да си позволите. Грижите за семейството ще са от първостепенно значение днес. Сега е моментът да изявите и талантите си в някаква арт дейност свързана с рисуване, музика, фотография или други.

Везни

Днес, бъдете изключителни внимателни с думите и действията си спрямо любимия ви човек. Не се отнасяйте към партньора си като към ваше „притежание“, държейки се като господар. Не внасяйте стрес у половинката си по какъвто и да е начин.

Предпочитате да се обграждате с красиви и скъпи вещи, скъпи технически устройства и хубави дрехи. Понякога харчите много повече отколкото печелите, така че целта ви трябва да бъде да уравновесите финансите си и да се хванете на втора работа, особено ако имате и заеми.

Скорпион

Днес, може да разберете, че сте наясно какво искате от живота и връзката си, но вероятно няма да сте достатъчно смели да зададете този въпрос на партньора ви. Не се страхувайте и говорете спокойно с половинката си, тъй като с днешното планетарно разпределение, разговорите ви ще вървят перфектно с абсолютно съвпадение в мненията ви.

Продажбите ще имат успех днес, така че пуснете онлайн обяви за всичко в дома ви, което смятате че няма да ви е необходимо. Със спечелените пари може да си подменете някои стар уред в домакинството или да прибавите парите си към спестяванията си.

Стрелец

Днес, може да се наложи да влезете в ролята на довереник и съветник на вашия партньор, който е изпаднал в трудна ситуация. Помощта ви ще бъде огромна, колкото и да не ви се вярва, че може да промените нещо.

Определено ще бъдете забелязани от шефовете ви и сега е моментът да си поискате допълнително заплащане за извънредния труд, който полагате. Планетите са в благоприятна позиция за такъв тип преговори.

Козирог

Днес, вероятно ще имате нужда партньорът ви да прояви по-дълбоко и интуитивно разбиране спрямо проблемите ви. Навярно, ще ви се иска без много думи и обяснения, половинката ви да вникне в душата ви без да задава много въпроси.

Това, че работите от вкъщи не означава, че месечните ви разходи ще са значително по-малки. Ако спестите от транспорт, то най-вероятно ще похарчите доста повече пари за храна например. Не харчете веднага сумата, която сега може да спестите.

Водолей

Днес, може да чуете страхотна шега от партньора си и здравата да се посмеете. Вицовете и шегите ще се преповтарят до края на деня по всяко едно време, в което се подсетите за чутата шега. Не бъдете твърде сериозни днес, забавлявайте се и се посмейте на воля.

Бъдете доволни от работата си и притъпете егото си, което непрестанно се стреми към издигане в кариерата. Ще се наложи да се съобразите с настоящите си приходи и да не си правите дългосрочни планове за пътувания или големи покупки.

Риби

С днешното разположение на планетите, ще разберете, че имате късмета да имате връзка с човек, с когото сте на една вълна и се разбирате повече от чудесно. Близостта, която ще усетите от партньора ви, ще ви накара да се чувствате още по-специални и обичани.

Обикновено обичате духовното и метафизичното. Може да развиете способностите си да обучавате и давате напътствия като ваша професия. Не пренебрегвайте областите като психология и образование, от които може да спечелите пари.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.