Овен

Ако усетите известно напрежение между вас и половинката ви, не се гответе за битка, а просто отстъпете и изчакайте бурята да премине. Вероятно, партньорът ви реагира много емоционално на всичко случващо се с вас, а това е чудесен момент да се запитате какво става с връзката ви и дали някъде не сте сгрешили с нещо.

Най-вероятно, днес ще получите подкрепата, от която имате нужда, за да се справите с възложената ви работа. Постарайте се да изпъкнете пред  опонентите си, тъй като поставяте основите на вашия професионален успех.

Спестяването през този ден ще бъде допълнителен бонус към паричните ви приходи. Трябва да внимавате с неизплатените данъци, защото ако не пестите, едва ли ще можете да скътате пари към сметката си в идните дни. 

Телец

И най-прецизно направените планове може да се объркат днес. Не изпадайте в паника, ако всичко, което сте подготвили за вечерта рязко пропадне от непредвидени обстоятелства. Не бъдете раздразнителни и не вдигайте скандали.

Едва ли ще сте в най-доброто си настроение и денят ще ви се стори напрегнат и изтощителен на работното ви място. Възползвайте се максимално от честите почивки и отдъхнете на спокойствие, като се откъснете поне за малко от професионалните натоварвания.

Очертават се много привлекателни промоции, така че може спокойно да пазарувате артикули със задоволителни отстъпки. И въпреки това бъдете предпазливи, защото има вероятност да похарчите пари за неща, които не са от съществено значение.

Близнаци

Звездите ви съветват днес да преследвате целта си и да дадете най-доброто от себе си за вашата връзка. Направете всичко необходимо и създайте уютна обстановка за партньора ви, която да го предразположи към повече споделяне на чувствата.

Работният ден ще ви се стори безкраен с изпълнението на толкова много ангажименти днес. Не се предавайте и не проявявайте безсилие. Мобилизирайте се и ще успеете да се справите, стига да опитате.

Денят ще бъде навярно благодатен относно финансовите въпроси. Ще успеете да осигурите финансова стабилност за фирмата или семейството си, след осъществяване на контакти с бизнес партньори, които са далеч от вас като местоположение.

Рак

Няма никакъв смисъл да се ядосвате за незначителни неща и да избухвате за най-малкия проблем. Опитайте се да правите повече неща заедно с партньора ви и помогнете с домакинската работа, ако се наложи.

Предстои ви важен служебен разговор или среща още в самото начало на работният ден. В случай, е отложите това работно събитие, много по-трудно ще убедите колегите си в правотата на позицията си и срещата може да се проточи повече от необходимото.

Денят се очертава да бъде добър за вашите финанси. Въпреки това, едва ли ще имате възможност да се задоволите с всичко, което сте планирали, важното е да действате финансово стабилно.

Лъв

Страстта и любовта, която изпитвате към партньора ви днес, ще се разпали с пълна сила и нищо няма да е в състояние да я угаси. Постарайте се да сте възможно най-дълго време с половинката си, но и не бъдете твърде настоятелни и натрапчиви в желанията си.

До края на работният ден вероятно ще сте изтощени от водене на спорове и налагане на забележки. Спестете си излишните нерви, не стигайте до крайности и се придържайте към добрите колегиалните отношения.

Ще се наложи да избягвате емоционалното  пазаруване, колкото и примамливи да ви се струват намаленията по магазините. Промоциите няма да бъдат във ваша полза през този ден.

Дева

Доверете се на интуицията си днес и ако има някаква тема, която не ви е приятна, просто помолете партньора си да смените темата, без да отправяте обвинения и нападки. Ако сте достатъчно тактични, най-вероятно ще постигнете съгласие.

Концентрирайте се над работата си днес, като игнорирате всички проблеми в главата ви. Със сигурност ще успеете да се справите и с това препятствие.

Преди да предприемете някоя по-голяма покупка, съгласувайте решението си с партньора си. Обсъдете настоящото ви финансово положение и каква е максималната сума, която може да си позволите.

Везни

Направете нещо с партньора си днес, което да нахрани душата ви. Отидете до някоя книжарница да си изберете подходяща за вас книга или пък отидете на театър, за да разнообразите малко сивото ви ежедневие.

Очаква ви изключително благоприятен ден в сектор работа. Ще имате възможността да постигнете всичко, което пожелаете и напредъкът ви ще е гарантиран.

Парите ви ще са относително стабилни днес, особено след като отсеете хората, които само ще се възползват от вашите пари. Може би ще харчите разумно побирайки се спокойно в предвиденият от вас бюджет. 

Скорпион

Предстоят ви много промени не само днес, но и в следващите няколко дни. Ако до сега сте чакали да се случи нещо голямо и съществено във връзката ви, то сега вече чакането ви може да приключи. Моделирайте връзката си така, както винаги сте си представяли идеалната двойка.

Ще се наложи да си съставите ясни работни планове, отговарящи на възможностите ви. В противен случай, рискувате да се нагърбите с твърде много и непосилни задачи, а това ще означава да загубите уважението отстрана на ръководните кадри.

Очаквайте изненадващи финансови постъпления през този ден. Купувайте само най-необходимото и по възможност на намаление.

Стрелец

Време е да се откажете от това, което не работи за вас и не ви носи радост. Правете нещата, които ви носят удоволствие и не се насилвайте да правите нещо по задължение, защото така трябва. Внесете тези малки промени и партньорът ви ще прояви разбиране.

Харизматичната ви личност ще спечели всеки колега едва ли не. Денят е благоприятен в сектор работа, така че ще бъде добре да се възползвате от това.

Много е вероятно днес да похарчите немалко пари. Най- вероятно, тези пари ще бъдат разходвани за медицински прегледи или профилактики, което е само и единствено в полза за вашето здраве.

Козирог

Споделете плановете и идеите си с вашия партньор днес и не се страхувайте, че ще бъдат отхвърлени. Ако се аргументирате, защо искате дадените неща, то най-вероятно желанията ви ще се превърнат в реалност.

Въпреки натовареният ви график, изпълнението на работните ви  задачи ще се окаже лесно. Звездното предположение е, че ще имате напредък, както в качеството, така и в ефективността на работата ви.

Ще се наложи вероятно да потърсите за някакъв начин, за да възможно най-бързо да излезете от евентуално финансова криза. Навярно ще прибегнете и до други погасяващи заеми.

Водолей

Отделете си малко време за социален живот днес. Отдъхнете си за малко от вечното присъствие на половинката ви, за да може да ѝ се насладите, след като ви е липсвала известно време.

Изглежда, днес ще бъдете разтревожени на работното си място. Изпитвайки чувството за несигурност, ще ви накара да се затворите в себе си.

Намерете време и да се разплатите с дължими суми днес, за да си направите план с какво разполагате и до колко може да се отпуснете в харченето. Ако вложите парите си по разумен начин, парите ви ще се умножат.

Риби

Чувствата към партньорът ви стават все по-силни и интензивни. Покажете това на партньора си и засвидетелствайте любовта си и колко много означава за вас, независимо дали ще го направите с думи или с нежност.

През този ден от вас ще се очаква да си свършите работата и дори да поемете допълнително ангажименти. Вероятно това ще се дължи на динамиката в работата, която все повече ще се увеличава.

Вероятно днес няма да имате възможност да си позволите някои набелязани покупки, но от друга страна, ще имате възможност да задоволите желанията на членовете на семейството ви, да похарчите някой лев в повече.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.