Овен

Астралната конфигурация през този ден може да ви даде смелост да прекратите някои неща във връзката ви, които не харесвате и не приемате за нещо нормално. Отървете се от всичко токсично в личните ви отношения.

Ако имате склонност често да се разболявате от грип и настинка, то бъдете особено бдителни към хигиената на всичко, към което се докосвате и избягвайте контактът с болни около вас. Почиствайте и дезинфекцирайте редовно компютъра и телефона си, с които имате постоянен контакт.

Телец

Днес, случайно може да срещнете човек от миналото ви, който до сега е бил далеч от мястото, където живеете. Тази среща ще ви се отрази доста добре, тъй като ще има човек, на когото да споделите доста неща.

Ако имате чувствителен стомах и храносмилателни проблеми, и ядете нещо, което знаете, че не трябва, то тогава може да се сърдите единствено на вас самите. Направете си с билков чай, който ще успокои стомаха ви и не си позволявайте да си правите експерименти със здравето си.

Близнаци

Денят ви ще бъде изпълнен с романтика, любов и смях този месец. Насладете се на топлината и любовта. Покажете на партньора си колко много те означават за вас и се уверете, че връзката ви е възможно най-силна.

Това да си останете вкъщи и да релаксирате, може да се окаже чудесен сценарии за вашият спа ден в домашни условия. Чаят от шипки ще ви помогне да задържите доброто си настроение и тонус, за да се насладите всичко, за което рядко ви остава време.

Рак

Ще сте склонни да виждате само недостатъците в личните ви отношения днес и да сте по-критични към всичко заобикалящо ви. Настоящата планетарна конфигурация може да ви подтикне да си отговорите на въпроса дали всеки един от вашата двойка дава нужното внимание и любов на отсрещния.

Погрижете се за доброто ви физическо здраве и мускулният ви тонус. Дългото обездвижване и липса на постоянна физическа дейност, може да се отразят доста неблагоприятно на всичките ви органи и системи. Движете се колкото се може повече.

Лъв

Днес, ще сте доста критични към личния ви принос за вашата връзка. Вероятно, ще размишлявате доста за нещата, които не сте реализирали, а сте обещали на партньора ви. Виждайки грешките си, ще е добре да обсъдите някои въпроси с партньора ви и да поискате прошка.

Емоционалното ви състояние и настроението ви ще са пряко отражение на това, което ядете и пиете през този ден. Преразгледайте хранителните си навици и по възможност избягвайте бързата готова храна, а си пригответе нещо здравословно и вкусно. Малките стъпки сега, след време ще ви донесат големите резултати.

Дева

Звездното разпределение може да ви направа доста прикрити и интровертни. Издигайки бариера пред себе си, още повече ще затрудните комуникацията с вашият партньор. Ако успеете да се измъкнете от тази ваша черупка, ще е добре да прошепнете няколко мили думи на любимия ви човек.

Грижите се за здравето на другите, а правите ли нещо за себе си? Започнете деня си с гореща вана с няколко капки евкалиптово масло, което ще събуди вътрешният ви стремеж да постигате целите си. Не пренебрегвайте собственото си здраве и комфорт в името на другите.

Везни

Понякога единственият начин да се справите с даден проблем е да потърсите съвет от специалист, който да ви посочи къде грешите както вие, така и вашият партньор и кое е това, което нарушава хармонията помежду ви. Не гледайте само негативните неща, погледнете и позитивните.

Емоциите ви ще се отразят на всичко, с което се занимавате днес. Естествено е да имате необходимост от човек до вас, който да ви изслушва и разбира. Прегърнете човека, когото обичате и не се притеснявайте за всички негативни неща и болежки.

Скорпион

Възможно е днес, партньорът ви да подцени ответната ви реакция, ако често си мълчите и се съгласявате с другите. Може би, ще ви подразни с наставническото си поведение, но вие от своя страна може съвсем неочаквано да избухнете и да покажете една друга ваша страна на човек, който яростно защитава позицията си.

Ако нещо спре динамичния ви начин на живот, то веднага във вас настъпва объркване. В случай, че пропуснете един ден тренировка, нищо фатално няма да се случи. Бъдете по-гъвкави, за да се адаптерите по-лесно към различните обстоятелства.

Стрелец

Дадена случка може да ви провокира да махнете розовите очила и да гледате по-трезво на живота, като не се фокусирате върху някои дребни недостатъци във връзката ви. Загърбете всички малки и нищожни проблеми, за да се насладите на нещата, които имате и ви радват.

Всичко, което се отразява добре на вашето духовно израстване ще бъде добро за вас. Дали ще изберете йога, медитация, разходка сред природата или четене на книга за самоусъвършенстване, ще откриете хармонията и спокойствието в себе си.

Козирог

Не се притеснявайте за някои слухове, които може да чуете по адрес на вашият любим човек. Хората, които ви завиждат може по всякакъв начин да се опитат да разрушат връзката ви, без дори да го осъзнавате. Игнорирайте хорските приказки и покажете на партньора си вашата безусловна любов.

Подмладяването, на което държите ще стане възможно с приемът на доста повече вода от обичайното. Не пропускайте нито една от осемте чаши вода, които ежедневно трябва да приемате, за да се радвате на добро здраве и сияйна кожа.

Водолей

Днес, може да си дадете сметка, че нещо в отношенията ви не върви, но това не бива да ви навежда на мисълта, че това е краят на връзката ви. Вместо да се обвинявате един друг, чия е вината, приемете позицията, че и двамата имате известна вина, така че се съсредоточете към решаването на проблемите ви.

Ще се чувствате изключително енергични и ще имате желание да покажете спортните си постижения дори да се изразят само в един крос в квартала ви. Удовлетворението от спортните ви постижения може да ви окрили и да повиши значително самочувствието ви.

Риби

С днешната планетарна конфигурация, може да сте изключително раздразнителни и да се разстройвате и от най-малката забележка от страна на партньора ви. Добра идея ще бъде да отидете на тихо и спокойно място за няколко часа, където да презаредите батериите си, за да се приберете при партньора ви много по-спокойни и уравновесени.

Когато здравето ви страда ставате много по-чувствителни и депресирани дори. Ето, защо направете ваш приоритет физическите упражнения и хранителен режим, за да помогнете на тялото си да се самовъзстанови.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.