Овен

В повечето случаи ще получите подкрепата на вашият партньор. Най-вероятно, ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви.

Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да сте наистина търпеливи през този ден. Вероятно, ще се почувствате така, сякаш не получавате необходимият резултат, спрямо упоритата ви работа.

Звездите загатват, че трябва да контролирате разходите си, в противен случай е възможно да попаднете във финансов капан. Също така, ще се наложи да лавирате с ежедневния си бюджет, който вероятно е доста „пресъхнал“.

Телец

Самотните да не изпадат в отчаяние, денят е благоприятен за перспективни запознанства. Насочете чувствата и емоциите си във ваша полза, които по-скоро ще ви направят по-силни във връзката ви, съветват звездите. Семейните да не се уповават на този ден, спокойствието вероятно ще се наруши, ако се обвинявате един друг.

Очаква ви един доста труден ден, така че не възлагайте много надежди за успех в професионален план. Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят, чрез своите лични драми. Ако сте безработни може да очаквате разочарования днес.

Вероятно, ще се наложи сериозно да помислите за финансовото си бъдеще, за да избегнете някои трусове. Може би, сте се охарчили през отпуската си или сте вложили парични средства за домът ви. Изглежда, че още веднъж ще посегнете към спестяванията си или ви чака теглене на кредит.

Близнаци

В случай, че сте неангажирани, може да очаквате задоволителни успехи в изграждането на по-добри взаимоотношения. Относително добър ден за семейните двойки. Ще бъде добре да обсъдите бъдещите си планове вътре в семейното огнище, извън светската пищност.  

Много е вероятно, някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или доволно процентово завишение на заплатата. Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място.

Много задоволителен ден за парични приходи от посредничество, комисионни и лихви. Може да се наложи днес, по-често да казвате „Не“, защото именно през този ден отказът ще допринесе за спечелването на повече пари, отколкото съгласяването с всяко едно предложение или молба.   

Рак

Препоръчително е да се опитате да идентифицирате проблемите в семеен план, съветват звездите. Това би спомогнало да разрешите недоразуменията и да укрепите отношенията си. Самотните да търсят алтернатива, вълшебството „Сезам, отвори се!“, едва ли ще е сполучливо през този ден.  

Вероятно, ще се почувствате пренатоварени на работното ви място, което може да ви депресира. Препоръчително е да се съсредоточите върху тези работни задачи, които имате за този ден, а не да се впускате в океан от работа, само и само да наваксвате пропуснатото.

Може да имате някои по-големи разходи след закупуване на имот или обновяване на домът ви. Ако сте в бизнесът, инвестициите определено са препоръчителни и ще си струват за увеличаване на просперитетът ви през този ден.

Лъв

Много е вероятно да бъдете свидетели, как настроението на любимият ви човек се топи с часове. Това със сигурност не само ще ви натъжи, а и притесни. Опитайте се да зарадвате половинката си с някакъв подарък. Елементът на изненадата е нещо, което отваря и най-тежките порти.

Опитайте се да спестите повечето от енергията си през този ден. Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера, тъй като задълженията ще изискват да работите на пълни обороти.

Вероятно, днес ще имате намерението за покупка или наемане на офис, магазин или заведение. Звездите са на друго мнение обаче и съветват, да не се опитвате да започвате подобни нови начинания. Този ден не е благоприятен за такива финансови маневри.

Дева

Не трябва да забравяте, колко важни са за вас членовете на семейството ви. И днес ще бъдат рамо до рамо с вас, в трудни и добри моменти. Възможно е да имате неприятности с вашите приятели, защото интересите през този ден ще изместят приятелските ценности.

Бъдете търпеливи през целият ден на работното си място. Във въздухът се носят макар и скрити неприятности с някои от вашите колеги. Не се подавайте на провокации, каквото и да означава това. Деликатно и хитро се опитайте да избегнете всяка една конфликтна точка.

Финансовото ви състояние ще бъде стабилно, но е препоръчително да не правите никакви ненужни разходи, особено днес. Вероятно, имате набито око и нюх към печеленето на пари, ала ще се наложи да се съобразите с някои ситуации днес, които при една грешка, биха ви довели до финансова криза.

Везни

Очаквайте появата на някои проблеми между вас и партньора ви. Подобна ситуация би ви направила по-чувствителни и раними. Приемете евентуален конфликт като даденост и не унивайте. За всяко нещо си има време под небето, дошло е време за тъга и ще се наложи да се съобразите със съдбата днес.

Въпреки трудностите в работен план, звездите ви дават знак, че ще се справите добре, благодарение на вашето усърдие и рутина. И все пак имайте едно наум - Не влизайте в пререкания или конфликти със своите шефове!

Очертава се позитивен ден във финансово отношение. Благоденствието ще се завиши и ще тръгне към подобрение, не е изключена вероятността от получаването на някои парични облаги, бонуси или повишаване на възнаграждението.

Скорпион

През този ден ще бъде съпроводен както с романтика, така и с „нелицеприятни“ моменти. Думите ви може да нямат необходимата стойност, дори биха могли да нанесат щети. Затова подбирайте разумно словата си, защото звездите прогнозират, че любовните ви взаимоотношения могат да се нажежат до опасни нива.

Този ден изглежда ще бъде благоприятен за вас в работната сфера. Най-вероятно ще бъдете оптимисти и ще сте енергично настроени за нови работни задачи. Очаквайте добри резултати и професионални изяви.

Бъдете изключително предпазливи днес, защото може да попаднете в клопката на примамливи предложения за печелене на пари. Една такава ситуация, би могла да ви нанесе непоправими финансови последствия. Изгответе си ясна визия за бюджета и се придържайте стриктно към нея.

Стрелец

Всеки ден трябва да има по нещо специално, за да продължи животът ви да се движи по интересен начин. Такъв вероятно ще бъде за вас и този ден, споделят звездите. Вашето позитивно сладкодумие, със сигурност ще добави една специфична подправка в отношенията ви с любимият ви човек.

В професионален план вероятно ще достигнете до своят връх и ще останете щастливи през този ден.  Вашата отдаденост, упорит труд и нерви най-накрая ще се изплатят доволно. Може да си спретнете едно малко парти, както се казва да ви върви по вода и за в бъдеще.

През този ден едва ли ще имате повод да се оплачете от печалбите си, а навярно ще бъдете и повече от щастливи. Ще харчите парите си разумно, без да пазарувате импулсивно. Харчете стилно и елегантно, тъй като неразумните парични вложения не са характерни за вас.

Козирог

В случай, че сте семейни, ще се наложи да покажете повече любов и преданост, за да преодолеете повечето семейни проблеми. По възможност, споделяйте своята топлина и любов към партньора си, за да има хармония във връзката ви. Самотните имат големи шансове за нова любов през този ден.

Денят е благоприятен да реализирате вашите професионални възможности. От вашата професионална изява, може да очаквате изключително приятни изненади. Бъдете така разумни да обсъждате всяка една идея със своите по-старши колеги.  

Препоръчително е да контролирате бюджета си с всички необходими средства. Може би, ще бъдете скромни по отношение на финансовото си състояние и няма да се гордеете с това, което сте успели да натрупате през този ден като печалба.

Водолей

Внимавайте в своите думи, поведение и начин на държание, спрямо половинката ви, защото този ден може да се окаже много чувствителен по отношение на любовната, романтична и семейна връзка. Най-вероятно, ще успеете да разберете партньора си в обърканите му чувства и ще се наложи да го подкрепите, правейки го щастлив.  

Днес е наложително да покажете на колегите ви, че работите усърдно и не би следвало да ви подценяват. Ще успеете да преодолеете трудностите с особена лекота. Така или иначе, не се очертават сериозни конфликти на работното ви място.   

Звездите настояват да не недоволствате от финансовото си състояние през този ден. Някои непредвидими фактори, вероятно ще допринесат за вашето парично благо. Може би, финансовата стабилност в семейството ще се увеличи. Най-вероятно ще останете благодарни и удовлетворени от паричното блаженство.

Риби

В началото на този ден, едва ли ще бъдете много романтични, но с изминаването на часовете нещата ще се променят. Самотните ще трябва да обмислят всяка своя стъпка, преди да направят своето предложение. Не всичко ще се случи според желанията  ви, но не се отказвайте.

Вероятно ще почувствате, че работата ви върви с бавни темпове и трудно напредвате, затова се концентрирайте повече и проявете необходимото търпение за реализация. Продължавайте да хонирате способностите си, само така ще реализирате успешно този работен ден.

Изглежда, че днес ще бъдете изправени пред дилема, относно вашите финанси. Сърцето ви ще подскаже едно, а логичното мислене - съвсем друго. Вероятно, ще започнете да мислите някак неадекватно, а това може да нанесе сериозни вреди в парично отношение. Затова, набийте си спирачките и изчакайте следващият ден.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.