Овен

Астралната конфигурация ще е малко по-особена днес, така че не очаквайте нещата в любовта да вървят по план. Срещите ви ще се проведат по-необичаен начин и най-вероятно във виртуалното пространство.

Това, което ще работи във ваша полза е да демонстрирате по-голяма увереност на работното ви място. Отстоявайте това, което знаете, че е правилно. Оставете да блесне вашата оригиналност.

Радвайте се на живота и похарчете малко пари за себе си. Може да си позволите някои малки удоволствия, така че не бъдете прекалено стиснати към себе си.

Телец

Очаквайте приятна изненада от половинката ви в този ден. Любовния ви живот ще се съживи и ще се изненадате колко много неща могат да ви свързват с партньора ви, стига да си говорите спокойно, без скандали и заяждания.

Денят е благоприятен за взимане на важни бизнес решения. Не отлагайте твърде много нещата, тъй като само ще си изгубите времето, което ще е ви е ценно за проектите, по които работите. Идеите ви днес ще са блестящи, така че не се съмнявайте в себе си.

Използвайте ранните часове на деня, за да свършите работата си. Очаквайте голям поток от клиенти до обяд. Очертава се добър ден за финансови постъпления.

Близнаци

Структурирайте ангажиментите си за деня заедно с вашия партньор, за да си оставите свободно време, в което да обсъдите възможностите за реализиране на общите ви планове за почивка. Важно ще е решенията да се взимат заедно с любимия ви човек.

Днес, ще разполагате с много енергия, но имайте предвид, че тази енергия ще работи във ваша полза, само ако работите сами върху независими от други хора проекти. Самостоятелната ви работа ще ви даде възможност да процъфтите.

Увеличаването на приходите ви определено ще ви ентусиазира днес. Само внимавайте къде ги съхранявате. Очаквайте добри новини относно финансите.

Рак

Ограничете фантазиите и витаенето в облаците, ако искате да наистина да подобрите личния си живот. Необходим ви е ясен план с конкретни стъпки, за да действате по въпроса. Позволете на щастието да навлезе в живота ви.

Някои ваши колеги на високопоставени постове и с високо самочувствие, може да застанат на пътя ви днес. Избягвайте споровете с тези хора и деликатно ги заобикаляйте, без да проявявате неуважение. Общуването с подобни колеги само ще задълбочи проблемите.

Много е вероятно, днес да ви намекнат, че трябва да си платите извънредна сума пари за дадена услуга. Запознайте се с правата си и не се хващайте на подобни въдици.

Лъв

Не се страхувайте да разкриете истинските си чувства пред човека, когото обичате. Денят ще е подходящ за подобно откровение, така че половинката ви да се влюби още повече във вас. Отворете сърцето си.

Работата ви днес ще има своите пикове и спадове. Постарайте се да не се задържате дълго време в ниските нива на работоспособност и отчаяние, от факта че не може да се справите с купищата работа и проблемни ситуации.

Добре проучете преди да купите или инвестирате в нещо. Сравнете мненията на различни потребители и преценете плюсовете и минусите.

Дева

С планетарното разпределение днес, ще сте по-решителни от всякога да разберете истинските чувства и желания на партньора ви и до колко сериозни са те. Готови сте за сериозна връзка, така че остава да разберете дали половинката ви иска същото.

Днес, може да се чувствате изоставени от вашите колеги, да се оправяте сами както можете. Вероятно, ще ви се подхвърли дадена задача, с която ще трябва да се справите сами без чужда помощ и всякакви насоки какво трябва да направите. Имайте увереност в себе си и знайте, че няма нещо, с което не може да се справите.

Не мислете, че сте по-слаб човек, изхождайки от финансовият ви статус. Стремете се да подражавате на някого, на когото се възхищавате и се справя прекрасно с правенето на бизнес. Резултатите няма да закъснеят.

Везни

Днес, може да се наложи да се занимавате с подписване на дадени документи, които касаят както вас, така и половинката ви. Подкрепете партньора ви и обединете мненията си, за да вземете най-правилното решение, без да се обвинявате един друг след време.

Не се страхувайте да отстоявате мнението си, но не прекалявайте твърде много с натиска и кавгите с вашият мениджър. Не е изключено да имате неприятности с началниците си, така че контролирайте гнева и емоциите си, за да не се стига до крайности.

Най-важното нещо, което трябва да направите днес е да въведете ред във финансите си. Направете си сметка за всичко похарчено и списък за това, без което не може да живеете. Харчете само за неща от първа необходимост.

Скорпион

Не отлагайте важен разговор, за който партньорът ви настоява. Обсъдете проблема, който стои пред вас, тъй като отбягването му може само да задълбочи нещата. Забързайте нещата и крайният резултат ще е с положителен знак.

Комуникацията с повечето ваши колеги може да е силно затруднена днес. Не обвинявайте себе си за този напрегнат работен ден, тъй като космическите енергии оказват влияние на всички. Отложете важните разговори за утре.

Може да мечтаете за скъпа кола или най-новият модел телефон, но дори да си ги купите, най-вероятно няма да спечелите хорското уважение. Скъпите неща, които показвате няма да ви издигнат в очите на другите, най-много да засилите завистта към вас.

Стрелец

Ако днес ви предстои излизане на важно събитие и ви липсва вдъхновение какво да облечете, за да впечатлите околните, то не се притеснявайте да изберете и най-смелата комбинация от цветове, тъй като ще отличите от тълпата с оригиналност и стил. Ако търсите любов, то се опитайте да избягате от класиката и заложете на нещо нестандартно.

Всичко свързано с работата ви ще се движи с бясна скорост и изключителна динамика. Вероятно, ще се наложи да съвместявате няколко длъжности в една и да отговаряте на всякакви въпроси, дори такива, които са извън вашите компетенции.

Очаквайте извънредни разходи свързани с колата ви или дадено пътуване, което ви предстои. Осигурете си авариен фонд, за да не се налага да търсите пари на заем на чуждо за вас място.

Козирог

Опитайте се да впечатлите партньора си с нещо ново и вълнуващо, което изобщо не очаква от вас – някое вкусно ястие, малък подарък без повод или резервация за спа уикенд. Определено ще се радвате, че сте взели добро решение днес.

Позволете си да се издигате в професионалния ви път като избягате от добре познатото, което прилагате от години. Както се казва, ще се наложи да влезете в крак с новостите, за да се развивате професионално.

Ако доброто ви настроение се отразява негативно на джоба ви, карайки ви да пазарувате неконтролируемо, то си осигурете положителни емоции от други източници, различни от шопинга. Игнорирайте рекламите в интернет, които само биха ви подразнили.

Водолей

Не се притеснявайте, ако на пръв поглед изглежда, че всичко днес върви накриво и с както и да се захванете, все нещо се обърква. Партньорът ви няма вина за това и ще ви успокои да не се притеснявате за всяко едно дребно нещо.

Днес, ще блеснете в работата си с оригиналните си идеи, които ще представите пред голяма аудитория. Много хора ще останат изненадани от вашите компетенции, познания и опит, и дори може да получите предложения за работа по нови съвместни проекти.

Много е вероятно ваши близки или приятели да ви поискат пари на заем. Обърнете внимание на собствените си финансови проблеми, преди да се притичате на помощ за ваш роднина или приятел.

Риби

С настоящата планетарна конфигурация изглежда, че ще може да постигнете всичко онова, което искате в любовта. Притежавате онази харизма, която може да завърти главата на партньора ви, така че желанията ви днес може да се превърнат в реалност.

Не бързайте да съдите работата на някой ваш колега като лошо изпълнена. Преценката ви може да е неправилна от факта, че не сте разбрали правилно нещата. Задавайте въпроси, преди да си дадете крайната оценка. Може и да научите нещо ново.

Парите, които сте спечелили по честен път ще имат висока стойност за вас и ще ви е грях да ги похарчите, когато знаете колко труд, пот, нерви и сълзи ви е коствало. Отпуснете душата си и се възнаградете с нещо, което ще ви направи щастливи, без да мислите за похарчената сума.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.