Овен

Партньорът ви може да бъде доста настъпателен днес и дори да се опита да ви командва. Отстоявайте позицията си и покажете на половинката си, че не може някой да ви определя какво и как да правите.

Финансовата ситуация, в която се намирате може да доведе доста лишения, които да се отразят негативно на психическото ви състояние. Не е изключено да сте доста затворени и депресирани от липсата на шопинг.

Телец

Поставете половинката си на първо място днес и й покажете, че е най-важното нещо за вас в живота ви. Загърбете всички проблеми от миналото и нанесените рани, като говорите и споделяте един с друг.

Вдъхновени от лятната ви почивка, сега може да постигнете страхотни резултати в работата и да увеличите приходите се. Не се отклонявайте от целите си и продължете с упорство и амбиция да покорявате нови върхове.

Близнаци

Днес, навярно ще се чувствате благодарни на съдбата за човекът, с който ви е срещнал и сте избрали за свой партньор в живота. Обърнете по-специално внимание на любимия ви човек и го накарайте да се почувства единствен и неповторим като карал или кралица.

За вас парите днес вероятно няма да представляват някакъв проблем, така че насочете вниманието върху нещата, които ви правят щастливи като това да прекарвате повече време с близките и роднините си.

Рак

Връзката ви преминава през различни цикли на възходи и падения. Ще е важно за вас да не забравяте за обещанията, които сте дали на половинката си и да се покаете за допуснатите грешки. По този начин може да постигнете разбирателство и напредък в отношенията ви.

Ако успеете да реализирате идеите си в сфера, където да нямате много конкуренти, то може да постигнете голям финансов пробив. Консултирайте се за ценообразуването с финансов експерт, за да може продуктът или услугата ви да съответства на качеството.

Лъв

Днес, може да усетите леко напрежение във въздуха, що се отнася до личните ви отношения. Няма да е нещо голямо, но ще е достатъчно, за да ви развали настроението. Ако всеки от вас има различни планове за деня и не сте обсъдили това, може да имате леки сблъсъци и караници.

Ако до сега сте гледали нещо на някоя витрина на магазин и не сте се решавали на покупка, то днес може да се възнаградите с желаният от вас продукт. Не подминавайте, а влезте в магазина и пазарувайте това, което ще ви направи щастливи.

Дева

Това да премълчавате някои неща, които не са ви по вкуса, за да избегнете спорове, няма да е никак лесно за вас. По-скоро ще предпочетете да дадете честната си оценка за ситуацията в момента. Предприемете необходимите действия, позовавайки се на факти.

Не се срамувайте да говорите с адвокат или икономист, ако се налага да разрешите някакъв проблем, който имате с институции, банка или фирма за бързи кредити. Потърсете професионална помощ, за да се избавите по-бързо от тревогите.

Везни

Партньорът ви може да не е особено щастлив от всичките ви изисквания и списък с неща, които сте му дали да направи. Преразгледайте желанията си и вижте какво може да махнете, за не карате партньора ви да се чувства като обслужващ персонал.

Не превръщайте работата и правенето на пари в единствената и най-важна цел в живота ви. Обърнете внимание на по-човешките и духовни неща, който ви правят по-добър човек.

Скорпион

Днес, може да сте приятно изненадани от сериозното отношение на партньора ви и мъдрия начин, по който подхожда към отношенията ви. Дори да имате връзка от съвсем скоро, ще ви стане ясно, че имате стабилен човек до себе си, на който може да разчитате във всеки един момент.

Денят е добър да си направите сметка какъв кредит ви е необходим за инвестиция в автомобил или имот. Погрешно би било да си мислите, че може да преживявате с 50% от заплатата си, така че добре обмислете стойността на вноските.

Стрелец

Точно, когато си мислите, че всичко с връзката ви върви добре, може да откриете, че сте забравили да направите нещо, което е важно за партньора ви. Извинете се за разсейването и небрежността си, без да влизате в оправдателен режим и се реванширайте веднага, за да покажете, че наистина съжалявате за пропуска, който сте допуснали.

За съжаление има голяма вероятност да пострадате от финансова грешка или кражба. Бъдете много бдителни със съхранението на портфейла и телефона си.

Козирог

Говорете повече за вниманието и романтичното отношение, което очаквате партньорът ви да проявява към вас. Необходимо е да напомняте за тези неща и това, което ви харесва, за да събудите подобна активност у партньора ви. Не очаквайте сам да се досеща за всичко, ако не му загатнете.

Ако се надявате някой ваш приятел да ви върне пари, които сте дали на заем, вероятно ще получите поредното оправдание и отлагане. Поставете разумен срок, в който да ви върнат парите, без да се карате и да си разваляте отношенията. Все пак, дайте ясен знак, че не може да ви разиграват и мотаят.

Водолей

С подкрепата на звездите, разговорите с вашият партньор ще вървят отлично, така че да свършите куп неща заедно. Заемете с всичко незавършено и захвърлено из дома ви и финализирайте общите ви проекти. Малко по малко ще се доближите към превръщането на дома ви в уютно и красиво място, такова, каквото сте си го представяли.

Днес, може да се поблазните от поемането на малко по-рискови инвестиции. Най-лошото, което може да стане е да допуснете грешка, която ще бъде полезен опит за вас. Нека рисковите инвестиции не бъдат на висока стойност, за да не ви е яд по-късно.

Риби

Изглежда, че днес ще искате да проведете сериозен разговор с партньора ви, който до сега сте отлагали. Просто започнете да говорите и нещата ще се наредят от само себе си. Не очаквайте на момента половинката ви да предприеме някакви действия, тъй като най-вероятно желанията ви ще са свързани със сериозен финансов ресурс, който към момента липсва.

Не се очаква съществена промяна във финансовото ви състояние. Сега е моментът да прегледате нещата ви, които се нуждаят от подмяна и да ги подмените с нови. Не чакайте последния момент, докато всичко е пред разпадане, скъсване или счупване.

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.