Овен

Напрежението между вас може да е малко над нормалното, така че се опитайте да запазите спокойствие и да проявите разбиране спрямо проблемите и тревогите на половинката ви. Бъдете изключително внимателни днес спрямо партньора си. Вероятно ще изпитате потребност от помощта на вашите колеги. Това не трябва да ви притеснява, защото утре те ще имат необходимост от такава, оказана от вас. Този ден отчита евентуално безпокойство във финансовия сектор. Вероятно, това ще се дължи на вашата колебливост и нерешителност, които със сигурност ще доведат до загуби от инвестиции, капиталовложения и други.

 

Телец

Вероятно днес ще проявите безпокойство в романтичната си връзка. Повод за това ще бъдат тънките намеци от страна на вашият партньор за неща свързани с миналото ви. Тактично напомнете, че всичко е зад гърба ви и връщането е безсмислено. Ще бъде добре да не обвинявате себе си и колегите, че работният процес куца през този ден. По-скоро това е грешка допусната неволно. За тези от вас, които живеят под наем и си търсят ново жилище, днес ще ви се предоставят много добри възможности с добри условия. Опитайте се да не влагате средства за скъпи  артикули, а преценете кои от нещата може да купите и на по-ниска цена.

 

Близнаци

Искрата на любовта днес ще разпали силни чувства и страст между вас и партньора ви. Наслаждавайте се на прекараното време заедно и не мислете за нищо друго. Може би ще бъдете изпълнени с енергия на работното си място и няма да имате причини  да се притеснявате от многото работни ангажименти. Ще сте изключително продуктивни през този ден. Финансовото ви състояние днес е стабилно и ще ви се предоставят прекрасни възможности за допълнителни приходи. Ще впечатлите клиентите и партньорите, с които работите с професионалните ви познания.

 

Рак

Намерението ви да обявите връзката си официално може да се осъществи още днес. Вероятно, ще има много неща за уреждане и уточняване, ала все пак това е тържествен момент и следва да сияете от щастие през този ден. Вероятно, днес ще има много разсейващи за вас фактори на работното ви място. Постарайте се да сте максимално концентрирани и ефективни в това, с което сте се заели. Може да сте в нерешително настроение по отношение на вашите финанси днес. Вероятно ще има въпроси, свързани с парите, за които трябва да вземете решение, но може да се чувствате объркани. Най-добре се консултирайте с вещи лица.

 

Лъв

През този ден не е препоръчително да влизате в излишни дискусии. Потушете по възможност всеки опит за спор още в самият зародиш. Умиротворението е това, което звездите ви подканят да сторите. Планетното подравняване ви е подготвило един динамичен работен ден. Ще се наложи скоростно да вършите задача след задача и да отговаряте на многобройни запитвания по телефона и социалните мрежи. Възможно е да бъдете помолени да платите някаква сума с цел, че ще извлечете доста добра парична печалба. Бъдете внимателни! Това най-вероятно ще бъде измама. Колкото и да е изкушаващо, трябва да се предпазите, за да не се окажете поредната жертва.

 

Дева

Не се ядосвайте от забележките и критиките отправени към вас през този ден. Вложете повече фантазия или импровизирайте с нови идеи. Ако сте несемейни, може би ще предизвикате завист сред вашите приятели заради вашите завоевания. Осигурете си време, в което да си почините пълноценно и да се заредите с нови сили за бъдещите ви проекти. Днес, може би ще си отдъхнете с облекчение, че сте свършили с работата по нещо, по което отдавна работите. Този ден не се очертава да бъде благоприятен, относно вашите финансови въпроси. Затова бъдете скромни в планирането на вашият бюджет. По възможност потърсете професионален съвет, за да избегнете нежеланите грешки.

 

Везни

Венера в ретроград ще окаже много положително влияние в романтичната ви връзка през този ден. Може да откриете скрити ресурси в себе си, които ще ви позволят да разгърнете връзката си. Само с търпение ще можете да стабилизирате постигнатото досега на работното си място. Предоставя ви се шанс да изградите бъдещите си планове и да се реализирате в кариерата си. Вероятно ще се случи нещо неочаквано през този ден, което ще ви накара да похарчите значителна сума пари. Ще бъде добре, ако имате някой лев заделен настрани. Не позволявайте тази финансова неприятност да бъде източник на стрес, защото към края на деня всичко ще се върне към нормалното си състояние.

 

Скорпион

Любовта ви към половинката ви ще става все по-силна и по-силна с напредването на деня. Откриването на нови и неподозирани таланти у партньора ви ще направи денят ви изключително вълнуващ. Вероятно днес, никой няма да свърши самостоятелно своята работа без ваша помощ. Навярно ще се почувствате като двигателят на работния екип. Разходите през този ден определено ще си струват. Опитайте се с повече креативност и гъвкавост да вършите нещата, за да завишите необходимото финансово ниво.

 

Стрелец

Днес емоциите може да вземат връх, в случай че ви предстои сериозен разговор с партньора ви. Подгответе предварително почвата преди да сервирате някоя неприятна новина на половинката си. Много е вероятно някои от вашите колеги да имат трудности на работното място. Със сигурност ще разчитат на вашите съвети и рутина. Опитайте се да ги насърчите, за да осигурите стабилна екипна ефективност. Има вероятност през този ден да изпитате финансова нестабилност, която определено ще се отрази на бюджета ви. Така че, не купувайте нищо, преди да сте се убедили, че имате необходимата сума в наличност.

 

Козирог

Самотните ще се наложи да покажат, колко са романтични и страстни. Няма да останете разочаровани. Внимавайте да не оставите впечатление, че сте недостъпни, тогава нещата определено ще се объркат. Очертават се проблеми с колегите ви на работното ви място. Вероятно, някои от тях ще се опитат да ви дадат неуместни съвети и това ще ви подразни изключително много. Но това бързо ще стихне. Този ден ще ви донесе удовлетворение във финансовата сфера. По възможност, избегнете прекомерното харчене на пари, така ще можете да спестите значителна сума пари.

 

Водолей

Може би, любимият ви човек ще остане шокиран от поведението ви. Проявете разум, изпуснете парата навън, чрез лек крос или повече физическо натоварване. В противен случай, рискувате да натрупате още раздразнение в себе си.  Ще се наслаждавате на усмихнатите и позитивни хора, с които се срещате. Контактите с клиенти и нови приятели, ще ви вдъхнат живец и мотивация за работа днес. През този ден трябва да обмислите, как да стабилизирате финансовото си положение. Използвайте въображението си, за да измислите нови начини за спечелване на пари за ежедневните ви разходи.

 

Риби

Днес, едва ли ще възприемете любимият си човек такъв, какъвто е. Може би, ще се опитате да му наложите по един или друг начин вашият мироглед, да го промените спрямо собствените ви представи. Този ден е относително благоприятен за тези, които работят по предварително определен план. Очертава се успех в умението ви да развивате отношенията с колеги и подчинени.  Ще изпитате нужда да се поглезите с любими за вас неща, разпускайки от натовареният ви работен ден. Има голяма вероятност днес да похарчите повече пари за удоволствия и скъпи храни.

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.