Овен

Постарайте се да зарадвате вашият партньор, като го накарат да се почувства щастлив във вашата компания. Това ще оформи и укрепи връзката ви в дългосрочен план. Така че стимулирайте романтичното си настроение. На работното си място първоначално ще изпитате някакво облекчение, но това няма да трае твърде дълго. Задават се някои предизвикателства, които може да предизвикат трудности. Така че организирайте работният си график. Има вероятност да направите такива покупки, които ще струват скъпо, а това определено ще доведе до разхищение. Също така избягвайте всяко изкушение да инвестирате парите си през този ден.

 

Телец

Трябва да останете предпазливи във взаимоотношенията си. Денят е подходящ да решите проблемите си в семейното огнище. Неангажираните имат зелена светлина за флиртуване. Денят е подходящ за иновации в технологии и подобрение на софтуерите. Звездното вдъхновение ще подкрепи вашата креативност на работното ви място. Денят е благоприятен да помислите по - практично върху боравенето с пари. Обърнете сериозно внимание на финансовата сигурност на семейството ви.

 

Близнаци

Семейните двойки може да се наложи да планират нещо специално, за да направят връзката си още по-романтична. Ощастливете връзката си, като направите нещо приятно - креативно през този ден. Вашата гъвкавост на работното място ще е ключова днес. Знаете как да се измъквате с лекота от трудни ситуации и това ще е вашият печеливш билет днес. Доверете се на шестото си чувство днес. Инвестициите направени „вчера“, ще могат да се реализират днес като добра финансова реколта. Това е един от най-добрите дни  за вашият бизнес.

 

Рак

Приятните разговори помежду ви ще извисят  вашето положително настроение. Една страхотна вечеря, последвана от обмяна на  нежни слова, ще изпълни сърцето ви с радост и удовлетворение. Днес ще се чувствате вдъхновени и изпълнени с енергия. Опитайте се да поставите възможно най-много работни проекти на работното си място. Меркурий ще ви контролира, за да не допускате никакви грешки от евентуално разсейване. Звездите са настроени много благоприятно за вас, така че вашите инициативи може да ви дадат желаните плодове през първата част от деня, ако сте по - търпеливи, втората половина ще бъде още по-добра.

 

Лъв

Двойките ще се опитат да си създадат правила, които не винаги ще се спазват днес, защото трудно ще намерят правилният начин, за да се споразумеят. Дайте си повече свобода на мисленото. Очаква ви един отегчителен работен ден, през който може да настъпи някакво объркване при вас. Най-важното е да се позиционирате правилно в работния процес. Ще трябва да се концентрирате върху вашите работни интереси в дългосрочен план. Има вероятност емоциите да надделеят, това вероятно ще забави работния процес, затова се предържайте стриктно към работния си план, за да постигнете целта си. Звездното разпределение ви обръща особено внимание относно отпускането на заеми и вземането на такива. Денят не е благоприятен за вземане и даване. Самочувствието ви ще зависи от финансовите ресурси.

 

Дева

Едва ли ще се случат чудеса в любовният ви живот, вероятно денят ще бъде лишен от романтика. Може просто да прекарате времето си усамотени, гледайки любимия си романтичен филм. Ще започнете да извличате ползите от работата си и ще видите първите възможни граници за подобрение и растеж. Това, от което се нуждаете сега, е време да съберете идеи и да разсъждавате върху своите стремежи за бъдещето. Организирайте  се и проверете още веднъж бюджета си до края на септември. Направете приблизителна оценка за възможните разходи, които възнамерявате да направите като включите и така наречените непредвидени разходи.

 

Везни

Навярно задълбочаването в отношенията ви ще продължи и днес. Може би това да се дължи на липсата от факторът на взаимното доверие. Направете всичко възможно да се държите естествено. През този ден ще трябва да сте по - наясно с условията наложени от работната атмосфера. Не се опитвайте да опонирате на работното си място. Това неизбежно ще доведе до сериозни конфликти. Ще се наложи да предприемете сериозни практически подходи по финансовите въпроси. Преди това си направете равносметката, как се движи графиката на прогреса в парично съотношение.

 

Скорпион

В любовта често е необходимо да оставите настрана собствените си искания и да направим място за проблемите на партньорът си. Това е така, защото егоизмът рядко възнаграждава и често е повод за кавги и спорове. Днес може да преживеете известни промени в професионален план. В случай, че си търсите работа днес, едва ли ще е възможно да получите някакво предложение за работна позиция. Необходимо е да загърбите всички ненужни разходи, ще можете да си ги позволите, когато имате вече заделени пари. Вземете химикалка и хартия и определете, какви са вашите финансови приоритети.

 

 Стрелец

Днес егото ви ще „отсъства“ и това ще ви даде възможност да установите бъдещето си в личен план. Семейните двойки ще потърсят хармонията в своите отношения, за да се закрепи семейното огнището. Макар и напрегнат, работният ви ден ще бъде комфортен. Тъй като ще използвате професионалните си познания като по учебник. Възможни са някои обърквания, но бързо ще се справите с всеки един проблем. Обърнете повече внимание на финансите. Сега е моментът да комерсиализирате вашите способности и таланти. Може да се отнасяте сериозно към своята кариера, но не трябва да забравяте, че живеем в силно материализиран свят.

 

 Козирог

Неангажираните и самотните  първоначално ще преминат през етап на объркване, след което ще освободят напрежението и ще могат да се позабавляват. Само внимавайте с авантюрите, ще бъдат опасно хлъзгави. Може би, ще бъдете притеснени на работното място. Няма смисъл от негативни мисловни модели, че може да си загубите работата. Това ще ви доведе до много напрежение и отчаяние. Този ден не е благоприятен за покупки и продажби. Също така носи лошото ухание на твърде много разходи и финансовите ви желания ще останат неизпълнени.

 

Водолей

По един или друг начин ще имате разминаване в любовта. Това, което желаете силно от семейният си партньор, трудно ще го получите и ще се наложи да се борите докато се уморите. Може да се случи така, че да се срещнете с някои стари колеги от миналата година. Предстоят ви интересни разговори , как са прекарали празниците. Все пак не забравяйте, че сте на работа, за сладкодумие има време. Очертава се  изненадващ ден за вас, може би неочаквано ще получите някакъв доход. Възможно е някои от вас да получат стари плащания или неизплатени суми от заеми.

 

Риби

Денят ви прави по-малко гъвкави. Вероятно ще си имате затруднения с партньора, ако не сте семейни. Неблагоприятен ден за намиране на спътник в животът. Вероятно имате все още празнично чувство и нямате желание да ходите на работа. Положете всички усилия, за да сте настроени за работа, празниците останаха далеч зад гърбът ви. Бъдете готови да се сблъскате с някои финансови проблеми. Навярно повечко пари сте похарчили през празничните дни и ще се наложи всеки лев да заделите настрана, докато влезете в ритъм.

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.