Везни

Мащерката е билка, която символизира равновесието и тъй като вие сте свързани с везните на справедливостта, мащерката е най-добрата билка с която да си партнирате.

Мащерката е известна с това, че предлага подкрепа за балансирано здраве на кожата. Много от вас се борят със самоувереността, така че вземете това ароматно решение, предоставено с мащерка, за да излъчите сияещото си „Аз“.

Скорпион

Билката, която е предназначена за вас им е Пачули. Тя се свързва с физическото привличане, стимулира третото око, привлича богатство и просперитет в живота.

Растението е известно с това, че тонизира и с това помага на скорпионите, които често влизат в конфликти и се разгорещяват спорейки. То съдържа вещества, които укрепват имунната система, засилват чувствителността на ерогенните зони и лекуват кожни заболявания.

Стрелец

Вероятно сте много амбициозни, оптимисти и винаги се стремите към духовното. И може би затова Балсамова ела ще ви спомогне помага да го намерите. Балсамова ела ускорява прогреса и помага ще ви помогне на да сънуват пророчески сънища.

Ароматът на елата е много приятен. Етеричното масло от нея премахва болката и загрява кожата. То се използва при проблеми с дихателната система.

Козирог

Вероятно ще действате и днес кардинално под флага на „Аз действам“. Някои от вас, които го притежават това мото ще бъдат доста амбициозни и строги. Така че набележите ли си някоя цел, преследвайте я до край.

Ментата, която е подходяща предимно за вас, привлича богатството, носи късмет и помага на представителите на тази зодия да постигнат по-лесно всичките си цели. Чаят от билката е полезен при раздразнени черва и други храносмилателни смущения. В нея има вещества, които са с антиоксидантно и противовъзпалително действие, което помага при алергии.

Водолей

Възможно е днес да се стремите към независимост. Не е изключено да бъдете доста емоционални, ексцентричен и хаотичен в някои свои действия. Карамфилът е билката, която подхожда за вас. Отблъсква отрицателната енергия и привлича просперитета към който ще се стремите.

Карамфилът има антимикробни свойства. Той подпомага храносмилането, подсилва имунната система и намалява главоболието. Между другото действа и като афродизиак.

Риби

Има голяма вероятност да  останете неразбрани. Това може да ви доведе до объркване и няма да знаете, какво точно искате. Възможно ще ви се наложи да вземете важно решение, ала дълго ще го обмисляте.

Добрата новина е, че силната ви интуиция ще ви направи целеустремени.  Ехинацеята е билката, която ще ви помага в тази насока. Тя има силни лечебни свойства и се смята за мощен имуностимулатор. Ехинацеята помага за зарастване на рани, при възпаления, респираторни инфекции, обриви, синузит и други.

Подбрал за вас Красимир Куртев астрологичен анализатор.