„Забраненото шоу на Рачков“ - независимо от метеорологичните условия в Пловдив тази вечер, ще се състои там, където беше обявено предварително - в Летния театър, от 20,30 часа. Това съобщиха за TrafficNews.bg организаторите на шоуто. Сред пловдивчани и в някои медии плъзнаха слухове, че заради дъжда шоуто се мести в Дома на културата, но това не е вярно!

Спектакълът, който гарантира забавление за всички, е с абсолютно продадени билети за Летния театър, чийто капацитет е 1700 души. Местата в дома на културата "Борис Христов" са едва 400, така че няма как шоуто да бъде преместено там, казаха организаторите.

„Забраненото шоу на Рачков“ е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг. То е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията, а билетите за първото представление в Пловдив отдавна бяха изкупени. Места нямаше и за второто шоу, което пък беше отменено поради национален ден на траур.