Днес „Забраненото шоу на Рачков“ в Пловдив няма да се състои. Спектакълът, който гарантира забавление за всички, беше отменен заради националния траур в България във връзка с жертвите на страшната катастрофа от вчера. 

"В деня на национален траур театрална формация Мелпомена изразява своите най-искрени съболезнования към близките на загиналите и пожелава успешно възстановяване на пострадалите. Обявеното за тази вечер представление на “Забраненото шоу на Рачков” се отменя. Ние и нашите зрители изразяваме гражданската си позиция по този начин и дълбоко вярваме в силата на здравия разум. При насрочване на новата дата, която ще обявим, билетите ще важат без заверка. Зрителите, за които новата дата ще бъде неприемлива, могат да върнат своите билети." Това обявиха организаторите на спектакъла.

Припомняме, цялата зала в Дома на културата “Борис Христов” беше продадена за днешното представление от 19 часа. За съжаление, днес обаче не е време за смях и организаторите местят шоуто на 26 май.

„Забраненото шоу на Рачков“ е първото телевизионно шоу извън телевизията, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във вечната борбата за рейтинг. То е комедиен моноспектакъл, който ще ви въведе в кухнята на телевизията, а билетите за първото представление в Пловдив отдавна бяха изкупени. Места нямаше и днешното шоу.