Трилър, базиран на популярен роман от Ю Несбьо, ще изправи на нокти пловдивчани, които са решили да прекарат част от уикенда си в някое от кината в града. Филмът „Снежният човек” направи своята премиера по екраните у нас на 13 октомври. 

В него Майкъл Фасбендър е в ролята на инспектор, който разследва убийство, станало с падането на първия сняг. Опасенията му са, че сериен убиец отново се е развилнял. Помага му новобранка, с която трябва да решат случаи отпреди десетилетие и да предотвратят следващо убийство.

Вижте ТРЕЙЛЪРА:

Ако настръхвате от мисълта за серийни убийци и сняг, има и друго премиерно заглавие, което може да привлече интереса ви.  Нещо повече – то е българско. Лентата „Вездесъщият” вече е по кината. В нея писателят Емил Борилов решава да заснеме живота около себе си с десетки видео камери. Идеята му? Да намери оригинален сюжет. Така, докато наблюдава ежедневието на своите близки, той се превръща във вездесъщ разпоредител с чуждите съдби.

Ако не ви е и до български драми, може би искате да позабавлявате децата си. В такъв случай за вас е премиерният „My Little Pony: Филмът”. Филмовите приключения на Малкото пони ще ви пренесат в града на понитата Понивил. Там Сумрачна искрица, Ябълчица, Бързоногата дъгичка, Розовка, Срамежливка и Чаровнца се отдават на приключения, за да за спасят дома си, като по пътя към изпълняване на тази важна задача ще се срещнат с много нови приятели. Знаем, че не звучи особено завладяващо, ако човек е на повече от 10 години, но за самите деца ще е едно приятно изживяване.

В програмите на киносалоните все още могат да се срещнат и голяма част от заглавията, които имаха скорошни премиери. Сред тях са и фантастиката „Блейдр Рънър 2049” с Раян Гослинг и Харисън Форд, както и романтичната комедия „Всички мои мъже” с Рийз Уийдърспуун. Повече за тях четете ТУК.