Последният хит „2и2” на загиналия при катастрофа пловдивски музикант Николай Николов NI.co ще бъде представен в една специална вечер в клуб „Мармалад” от 20.30 ч. 

Ние не можем да върнем времето назад. Не можем да контролираме пространството. Но можем да обичаме. Можем да си спомняме, написаха организаторите, пишеPlovdivTime.bg . 

Песента е подкрепена разбира се и с много специално видео. На сцената ще видите много познати лица, които бяха винаги редом до NI.co. Ще си спомним само хубавите моменти, които сме имали заедно и ще пеем с високо вдигнати нагоре ръце за него.  

NI.co и неговият приятел и колега Павел Дюлгерски загинаха при катастрофа на път за концерт в Русе. Павел дълго време се бореше със смъртта, но не успя да я излъже. Тази вечер всички приятели ще си спомнят за двете талантливи пловдивски момчета.

В Пловдив ще се случат и още събития, ето какви са те: 

26 ОКТОМВРИ: 

19 ч., Драматичен театър, Камерна зала
"Момчето от последния чин" от Хуан Майорга; Режисьор: Крис Шарков; Сценография и костюми: Ралица Тонева; Музика: Асен Аврамов; Участват: Стефан Вълдобрев, Боряна Братоева, Димитър Николов, Димитър Банчев, Симеон Алексиев, Красимира Кузманова 

19.30 ч., Театър „Хенд”
„Лъжи за масово поразяване” – стендъп комедия с Иво Игнатов-Кени 

20.30 ч., Клуб "Мармалад"
"Знам, че ще остана" - концерт-представяне на новата песен на Ni.Co "2 и 2" и отбелязване на рождения ден на Николай Николов, който загина при тежка катастрофа