Фоторепортерът на PlovdivTime.bg и TrafficNews.bg Румен Куртев ще демонстрира другото си амплоа - като китарист, вокалист и фронтмен на групата си Jimmy's band, по време на премиерата на новия албум "War of Voices" на 6 юли от 21 часа в бар "Конюшните" в Стария град.

Джимара, както го знаят феновете му, вече 11 години се разкъсва между двете си страсти - снимането и музиката. Читателите ни знаят, че с фотоапарат в ръка е много добър, а ако дойдат на концерта на Jimmy's band ще се убедят, че артистът си е артист независимо с какъв инструмент случва таланта си.

Румен вече 11 години е лице и душа на групата, а негови съмишленици са царят на ударните Крис Желев и басистът Симеон Гърнев. Бандата е позната на меломаните под тепетата благодарение на множеството си изяви по пъбовете, където изпълнява предимно кавър версии на известни рокендрол и блус песни.

Преди 5 години "Jimmy's band" издадоха първия си албум "In the Club", а през 2018-а отново решиха, че е време да споделят новите си авторски песни с феновете.

 "War of Voices" съдържа 13 песни и за разлика от предния албум - блусът и фънки звученето са заменени с по-твърди рифове и психеделик рок привкус. За първи път Джимара, Крис и Симо изпълняват две песни на български език.  В съботната премиера на новия албум към триото музиканти ще се присъедини брилянтният китарист и педагог Николай Карагеоргиев, който не за първи път споделя една сцена с "Jimmy's band".

Съботната вечер обещава всичко друго, но не и война на гласове. Всички фенове на хубавата музика ще се насладят на едно въртуозно музикално шоу с много рок, много китари и забавление.