Световноизвестният изпълнител Браян Адамс излезе на сцената в Колодрума пред близо шест хиляди свои почитатели. Той започна своята програма с един от хитовете му "I need somebody". 

"Казвам се Браян, за първи път съм във вашия град. Искам да го разгледам, утре имате ли работа?", пита публиката и помаха от сцената, а хората в залата отговориха с аплодисменги. После с "Shine a light" отправи призив и публиката освети залата с мобилните си телефони, а той запя парчето. Преди това пя "Can't stop this" и "Run to you".

Шоуто му в града под тепетата е част от световното турне Shine A Light, в подкрепа на едноименния четиринадесети студиен албум на канадеца. 

Браян Адамс е един от най–успешните музиканти в световен мащаб. С над 65 милиона продадени копия, първи места в класации в над 40 държави и множество разпродадени турнета по света, зашеметяващата кариера на музиканта продължава вече повече от 30 години. Това му спечели завидна аудитория от над 5-6000 души тази вечер. 

Паркингът през залата бе пълен още час пред концерта, от всички коли звучеше Браян Адамс. Автомобилите са от цяла България, има бургаски, варненски и русенски регистрации. 

На всички входове на Колодрума се извиха огромни опашки, а част от аудиторията се сдоби и с фенски ленти. Въпреки голямото стълпотворение, до проблеми не се стигна. Край залата има масирано полицейско присъствие, както и три линейки. Всичките 15 камиона на певеца, които са докарали техниката му, са паркирани отстрани, видя репортер на TrafficNews.

Предстои българската публика да чуе на живо най-големите му хитове като "Run To You", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me", както и песни от новия албум на музиканта.

Концертът на Адамс се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 г.