Постен и бърз! Как да си направим домашен хумус с авокадо? Рецептата е наистина лесна и можете да я комбинирате в няколко хранения. Съхранявайте хумуса в стъклен буркан и в хладилник.
Необходими съставки:
100 г накиснат нахут (или консервиран)
½ авокадо
1½ чаена лъжичка чесън на прах
1 супена лъжица сусам
лимонов сок
1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки в чопър / блендер. Бъркайте, докато се получи хубава и хомогенна смес.
Добър апетит!
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Есенна рецепта за спагети със сос от тиква
21.11.24 23:47
478
Православната църква почита днес Свети Мартин
21.11.24 23:47
1331
Рецепта за вкусни сладки с ябълки и канела
21.11.24 23:47
13887