
Постен и бърз! Как да си направим домашен хумус с авокадо? Рецептата е наистина лесна и можете да я комбинирате в няколко хранения. Съхранявайте хумуса в стъклен буркан и в хладилник.
Необходими съставки:
100 г накиснат нахут (или консервиран)
½ авокадо
1½ чаена лъжичка чесън на прах
1 супена лъжица сусам
лимонов сок
1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки в чопър / блендер. Бъркайте, докато се получи хубава и хомогенна смес.
Добър апетит!
Изпрати на приятел:
Още от категорията

Как да си направим вкусен десерт: Панакота с кафе
22.04.25 05:33
5407

Вкусни морковени мъфини без захар
22.04.25 05:33
1512

Рецепти за неделния ден: От закуска до вечеря
22.04.25 05:33
3506