Постен и бърз! Как да си направим домашен хумус с авокадо? Рецептата е наистина лесна и можете да я комбинирате в няколко хранения. Съхранявайте хумуса в стъклен буркан и в хладилник.
Необходими съставки:
100 г накиснат нахут (или консервиран)
½ авокадо
1½ чаена лъжичка чесън на прах
1 супена лъжица сусам
лимонов сок
1 супена лъжица зехтин
Начин на приготвяне:
Поставете всички съставки в чопър / блендер. Бъркайте, докато се получи хубава и хомогенна смес.
Добър апетит!
Изпрати на приятел:
Още от категорията
Как да направим месото най-крехко
19.04.24 21:17
7424
Може ли да използваме повторно олиото за пържене?
19.04.24 21:17
5112
Рецепта за вкусна пролетна баница с рукола и лапад
19.04.24 21:17
2818
Акценти
Две катастрофи с тирове блокираха АМ "Тракия" в посока София
19.04.24 21:17
3852
Даниел Митов отказа да е служебен външен министър
19.04.24 21:17
1788