Разкрито е гнусното убийство във врачанското село Търнава. След денонощна работа местните криминалисти установиха, че извършителите са трима мъже, от които двама са задържани, а третият се издирва. 

По неофициална информация, извършителите са на възраст между 20 и 30 години. Двама от тях са българи, а другият е циганин.
Вчера те решили да се съберат с Вени Лудия, за да пушат трева и да пият алкохол. На този етап не е ясно какво е отключило агресията им към техния приятел, за да му отрежат пениса, да му го набутат в устата, след което да му прережат гърлото.
В момента аутопсия уточнява конкретните причини за смъртта на Вени Лудия, съобщава BulNews.

Двамата задържани са в районното управление на полицията в Бяла Слатина, където местните криминалисти продължават работата с тях. За национално издирване е обявен техният съучастник, който се укрива.

Запознати коментират, че кървавото престъпление е разкрито за толкова кратко време благодарение на служителите на МВР, които отлично познават своя район и контингента.

Мъж с прерязано гърло е открит в мазето на училище в село край Враца40-годишният бил от ромски произход, имал психични отклонения, но не е пречил на никого и не е създавал проблеми