Александър Пашов от Пъдарско, който застреля съпругата си Фанка Ангелова застава пред съда за определяне на мярката му за неотклонение. Окръжна прокуратура-Пловдив ще поиска постоянното му задържане под стража предвид тежкото умишлено престъпление.

Както съобщихме, 28-годишната Фанка Ангелова, бе открита мъртва в гараж на необитаем двор в пловдивското село Пъдарско. Младата жена е била застреляна в главата с пистолетът, който е бил незаконно притежаван от бившия й съпруг. Той се е снабдил с оръжието преди няколко месеца, а жителите на Пъдарско твърдят, че убийството е било планирано от Александър Пашов. Някои от тях го определят като много странен човек.

Както TrafficNews съобщи ревност бе основният мотив за убийството на 28-годишната жена. Криминалисти откриха тялото й, заровено в гараж на необитаем двор. 31-годишният Александър Пашов е оказал съдействие на разследващите и е направил самопризнания.

Откриха мъртва изчезналата Фани, мъжът ѝ е в ареста28-годишната жена е в неизвестност от петък сутринта

Според местните двамата с мъжа ѝ са били разделени за известно време, а в последствие се сдобрили, но не били в добри отношения и той много я е ревнувал. Мъжът живее с майка си. 28-годишната Фанка има две деца - на 8 и 14 години. Съседите ѝ я определят като добро момиче.

Фанка Ангелова бе в неизвестност от петък сутринта, а в неделя стана ясно, че е застреляна.

Предстои съдът да реши дали да остави за постоянно в ареста Пашов.

Мъжът на Фанка признал за убийството, мотивът - ревност (СНИМКИ)Тялото на младата жена вече е предадено за аутопсия в Съдебна медицина