Приятелката на Александър Господинов- Доктора вчера го е дарила с дъщеричка научи TrafficNews . Той обаче остава в ареста. Преди седмица Господинов се изправи пред  Пловдивският окръжен съд за вземане на мярка за неотклонение. След като беше задържан под стража , той и неговият защитник са взели решението да не обжалват пред Апелативен съд Пловдив.

Сашо Доктора остава в ареста, доставял с дрон бонзай в затвораГрози го тежка присъда, законът предвижда до 15 години затвор

Арестуваха Сашо Доктора с голямо количество "затворническа" дрогаСтарият познайник на криминалистите, снабдявал обитателите на пловдивския затвор с бонзай

Доктора беше разследван от служителите на пловдивската Криминална полиция и за трафик на наркотици в затвора. Затворници разказаха за изобретения иновативен подход за внос на забранените субстанции, а именно с дрон , който е забелязан да спуска кутии пълни с дрога. 

 Според  доказателствата , които бяха представени след обиските, в дома му са открити над 5 кг наркотици . Господинов е работил в съучатие иемнно с неговата половинка Мая.