Младеж от Пловдив преспа в ареста и бе глобен за дребно хулиганство след екшън в Кючук Париж. Той отказал да се подчини на полицейска заповед, след което е избягал от органите на реда.

Сцената се разиграла на булевард „Никола Вапцаров”, минути преди полунощ. По време на обиколка на квартала, полицаи забелязали двама пешеходци, които рязко сменили посоката на движение при вида на патрулката.

Униформените ги настигнали и спрели за рутинна проверка. Едното момче, видимо притеснено, признало, че в себе си носи цигара с марихуана. Дало си документа за самоличност и зачакало. Приятелят му обаче отказал да се представи, да предостави лична карта и да бъде обискиран. Той се разбунтувал, измъкнал се от ръцете на полицаите и хукнал да бяга по вътрешните улици. След него тръгнали и служителите на МВР. След две преки младежът бил заловен. Същият продължавал да буйства и да вика, като това наложило да  му бъдат поставени белезници.

Момчетата били отведени в районното, като едното от тях прекарало зад решетките 24 часа. Веднага след това бил отведен в съда.

Пред магистратите той отказал адвокат, заявявайки, че може сам да се защитава. Обяснил, че не работи и разчита на майка си, тъй като е кандидат-студент. Поради тази причина поискал да бъде наказан само с глоба и то в минимален размер.

Магистратите от районен съд – Пловдив се смилиха над него и удовлетвориха искането му. Младежът е с чисто съдебно минало, без регистрации и осъждания. В крайна сметка пловдивчанинът получи глоба в размер на 100 лева.