Криминалисти са открили тялото на момиче, което е убито от пияни сътрудници на патрулна служба ОВД в Даниловския район на Москва. Тялото на 34-годишната Дария Загуменова било закопано недалеч от село Михнево, Ступински район на Московска област, съобщава lifenews.ru.

Дария Загуменова е издирвана от 8 август от полицията и доброволци. Сега се оказва, че тя е убита от сътрудници на патрулната служба в района, в който тя е живеела. Мотив за жестоката разпра станали заплахите на Дария да разкаже за изнасилване след съвместна почивка в сауна.

„Виталий Толпеко и Дмитрий Томилин простреляли Дария Загуменова с травматичен пистолет, след което със сила отвели все още живата жена в Ступинския район на Московска област. Там, край село Михнево, те я потопили в кладене - разказва източник от правоохранителните органи. - След като се убедили, че тя е мъртва, закопали тялото й недалеч.”

Жената била известно време с Виталий Толпеко и Дмитрий Томилин в кафе на улица „Автозаводска”. След това компанията се пренесла в сауна. След секс Дария заплашила мъжете, че ще ги обвини в изнасилване.

TrafficNews.bg