Почти един месец след като Тошо Куката, Чеченеца и Емили Тротинетката бяха арестувани, заради скандален клип в пловдивски мол, тримата продължават да се намират в ареста, а разследването срещу тях все още не е приключило.

Към момента продължава събирането на доказателства по делото, съобщиха от прокуратурата пред TrafficNews. Текат разпити на свидетели и се анализират видеозаписи. Срокът за приключване на досъдебното производство е двумесечен, но все още няма внесен обвинителен акт срещу тримата, допълниха от държавното обвинение.

Скандалният клип беше разпространен в социалните мрежи на 5 април, а още на същия ден тримата бяха арестувани, след като от държавното обвинение се самосезираха. Това означава, че остава малко повече от месец в който от прокуратурата трябва да внесат в съда обвинителен акт.

Мъжкари! Тик Ток "звездите" Емили, Чеченеца и Куката се топят взаимно за позорния клипЗащо тази откровена идиотия не впечатлява никого от посетителите и охраната на мола?

На следващия ден след ареста – 6 април от държавното обвинение дадоха брифинг, на който стана ясно, че инфлуенсърите са извършили непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, като действията им се отличават с изключителен цинизъм. Обвиненията срещу тях са по чл. 325 ал. 5 от Наказателния кодекс, който предвижда лишаване от свобода до 5 години.

От думите на наблюдаващия прокурор стана ясно още, че Чеченеца е съден за грабеж, а Тошо Куката в рамките на две години е осъждан 7 пъти за 3 грабежа, една кражба, закана за убийство и лека телесна повреда по хулигански подбуди. И двамата са реабилитирани. 

До 5 години затвор за Куката, Чеченеца и Емили за гаврата в молаПосредникът им манипулирал жертвата, обещали на младежа да го направят известен

На 7 април тримата се изправиха пред Пловдивския районен съд за вземане на мерки за неотклонение, а от прокуратурата поискаха най-тежката такава – „задържане под стража”. Магистратите уважиха исканията на държавното обвинение и оставиха и тримата в ареста.

На 13 април инфлуенсърите се изправиха и пред Окръжния съд под тепетата, обжалвайки първоинстанционното решение, но окръжните магистрати само потвърдиха така наложената им мярка.

От тогава и тримата се намират в ареста, а какво се случва с тях зад решетките – можем само да гадаем. Към момента близките на Тодор Огнянов- Куката и Петко Атанасов- Чеченеца отказват коментар.

Какво се учудваш? Ти си Тошо Куката, Чеченеца и Емили!Беше ясно, че тази епопея в някакъв момент трябва да приключи