Бой, унижения, псувни и опит за изнасилване. Това е преживяла 35-годишна жена, майка на две 5-годишни деца в Пловдив. Ужасът на домшното насилие е ставало пред погледите на малчуганите. Случаят бе представен преди ден от Районна прокуратута, на брифинг посветен на темата за домашното насилие.

Припомняме, че от държавното обвинение в Пловдив искат постоянен арест за задържаните за четирите фрапиращи случая на домашно насилие. Прокуратурата съобщи за тях в четвъртък и уточни, че са били извършени само в рамките на едно денонощие.  

Баба пребита зверски от внука си в Пловдив! Прокуратурата изнесе данни за четири жестоки престъпления44-годишен баща на близнаци опита да изнасили майка им пред очите им

При единия от тях 35-годишна жена е била пребита от съпруга си, който е опитал и да е изнасили пред погледите на двете им деца. По информация на TrafficNews, пова не е изолиран случай. Тормозът върху жената, чиято самоличност няма да бъде разкрита от медията ни, е бил системен и без причина.

Двойката била във  връзка от 12 години, като преди няколко години купили апартамент в Кършияка. През 2017 година се раждат двете им деца. Съвместният им живот вървял нормално до началото на 2022 година.

Всичко е запознало след заболяване на свекървата на жертвата. Тогава съпругът Р.С.– 43 – годишен, който е собственик на дюнерджийница в Кючук Париж, започнал безпричинно да обижда жена си. Вглъбен в проблемите с майка си, 43-годишният посегнал и към наркотиците. Обидите прерастнали и във физическо насилие.

Мъжът без причина посягал на половинката си, забранявал й да излиза навън и да говори със съседи и приятели. Имало е случаи, в които дори е заключвал вратите в апартамента, научи медията ни. Стигнало се до там, чедюнерджията забранил на жена си да се храни с него  и да консумира купената от него храна. През изминалата седмица агресията ескалирала. От 12 декември Р.С. се държал изкючително жестоко с половинката си. Наложило се да бъде повикана полиция в понеделник. Тогава с униформени дамата прибрала децата от градина, събрала малко багаж и отишла при познати.

Същият ден е имало пореден скандал, при който агресорът е забранил на жертвата си да се прибира удома. Ден по-късно жената се прибрала. Била посрещната с шамари и нова доза обиди. Отново е имало намеса на полицията. На 14 декември, рано сутринта нещата излезли извън контрол. Без повод дюнерджията скочил на жена си. Повалил я на земята и ударил тукат в лицето й. Боят бил придружен от псувни, наричайки я лека жена. Децата плачели и пищели. Гледайки ги, ягресивтият мъж започнал да съблича плачещата жена, заканвайки се че ще изнасили пред двете близначета. Междувременно приятелка на жертвата позвънила по мобилния телефон. Със сетни сили 35- годишната вдигнала и близката й чула цялата разправия. Последната веднага повикала полиция. За минути униформени били пред вратата и спасили майката. Докато е опитвал да насили жена си, мъжът е повтарял, че ще я убие, стискайки я за врата и гушата.

43-годишният бил отведен в ареста, а жената в болница. Днес агресорът е приет в Центъра за психично здраве. Подадена е жалба в прокуратурата, а на жертвата е издадена моментално заповед за защита. Такава имат и двете 5-годишни дечица.

TrafficNews научи още, че дюнерджията е бил под въздействието на два вида дрога - амфетамин и канабис.

Ревнивецът, пребил жена си с тенис ракета в Пловдив, е Симо КасабовМъжът е задържан за 72 часа , съпругата му е в болница

В ареста е и бившият полицай Иван Дачев, който е пребил почти до смърт 95-годишната си баба. Гена Кръстева е приета вчера в болница, в изключително тежко състояние. Тя е била в безсъзнание, с тежки травми по лицето и главата. Възрастната жена е настанена в УМБАЛ "Свети Георги"  и е в кома. Заради преклонната й възраст , лекарите не знаят дали ще оцелее.

Пловдивчанинът, пребил до смърт собствената си баба- кметски син, бивш полицай и протестърКриминалното досие на Иван Дачев е доста по- обширно от трудовата му биография