Конфискации и санкции след публикацията на TrafficNews за наследниците на Асан Кучкаря. Синовете на местния тартор от Столипиново показаха пълна безотговорност и чувство за безнаказаност, като публикуваха видеа в социалните мрежа, как стрелят с пистолети.

Изпълненията бяха на публични места, като на едното се вижда как покрай изстрелите се разхождат деца.

Припомняме, че след материала на TrafficNews Шесто районно започна проверка по случая. Установени са били стрелците и спрямо тях са образувани производства. Един от синовете на Кучкаря – Серкан е стрелял по време на рожден ден на улица „Крайна” през юли.

Полицията в Пловдив се самосезира заради стрелбата от наследниците на Асан КучкаряСиновете на тартора на Столипиново показаха пълна безотговорност и чувство за безнаказаност

Другият стрелец обаче, подвизаващ се под прякора Борис Вин Дисел, не е част от клана на Асан. На видео се вижда как младежът стреля през отворен прозорец на кола. Действието се развива в Хаджи Хасан махала.

След проверката униформените са конфискували два газови пистолета, законно регистрирани, от синовете на Кучкаря. Освен това те са глобени по закона за оръжията и боеприпасите. Спрямо тях е започнато производство за хулиганство.

Полицията и прокуратурата се самосезираха и след пореден материал на TrafficNews, в който ви показахме друг младеж, изживяващ се като талибан.

Отново в Столипиново младеж се развихри с пистолети, пушки и дори с каратечен пистолет – узи. 

Отново в Столипиново: Младеж стреля с узи в центъра на махалата, позира с пушки и пистолетиКупонджията се подвизава с прякора "Еди Бос"

Костадин, познат в махалата като „Еди Бос” е бил привикан в Шесто районно, където му е бил съставен акт по закона за оръжията. И спрямо него е образувано производство за хулиганство.