„Бях много депресиран, пиян - размазан, премазан от алкохол“, така 37-годишният пловдивчанин Християн обясни действията си по искане и разпространение на голи снимки от и на деца. Тази седмица мъжът се призна за виновен и беше осъден от пловдивския районен съд на 1 година условно за разпространение на порнографски материали на непълнолетни.

Наш екип потърси 37-годишния мъж по прякор Комбито на мястото, на което обичайно може да бъде намерен – до жилищен блок в ЖР Тракия. Там заварихме Християн да пие водка в компанията на съседи. Именно там преди години Християн се запознава с обекта на еротичните си щения – дъщерята на Нина. Момичето, което ще наричаме Радост, за да запазим самоличността му, израства пред очите на Християн. Семейството ѝ често сяда на кафенето в близост, а той бил редовното присъствие.

Воайорът от Пловдив искал голи снимки на съседско дете пораснало пред очите му13-годишното момиченце, обект на еротичните щения: Страх ме е да излизам от вкъщи

Преди 1 година Комбито си прави фалшив профил на тийнейджърка във Facebook и иска приятелство на Радост, която тогава е на 12 години. После започва да ѝ пише, представяйки се за бисексуално 14-15 годишно момиче, праща ѝ голи снимки и иска такива в замяна. Той обаче улучва лош момент за кореспонденцията - телефонът на детето е в майка ѝ Нина, която подава сигнал до полицията.

Християн не успя да обясни защо се представя за момиченце в социалните мрежи, нито откъде е взел голите снимки на дете. В своя защита обаче посочи, че не знам на колко години са децата и посочи, че цялата история била „относителна“.

„Какво дете като ми се представят за по 20 и няколко годишни – пише им набор 94/95 във Facebook. Пратих гола снимка, дори не порнографска. Порнографска снимка трябва да има първични /б.а. полови белези/“, обясни Християн.

„Първата снимка беше как тя си държи гърдите по гащи. Втората снимка беше на гърдите ѝ“, обясни за съдържанието на снимките малката Радост.

На въпрос на наш репортер, който припомни на Християн, че познава много добре обектът си на щения Радост, Комбито се опавда, че от алкохола паметта му и възприятията му рязко са спрели да функционират. 

„Излиза, че го познавам – пиян човек. Аз не знам коя е тя на момента. Напълно размазан, премазан от алкохол. Трябва ли да обяснявам още? Бях в депресия“, посочи Християн.

Той на няколко пъти обясняваше, че не е пращал снимки, после пък, че е пращал, но само една.

„Много е раздухана работата. Относително е. Поел съм си последствията, осъдиха ме“, завърши той.

Пред TrafficNews: Дете - обект на сексуално преследване и майка му разказват за страха и липсата на правосъдие37-годишният пловдивчанин с педофилски наклонности остава на свобода с 1 година условна присъда

Процесът срещу Християн протече по съкратената процедура при закрити врати, а фактът че мъжът е признал фактите по обвинението са намалили присъдата му на 1 година условно. Според Нина и дъщеря ѝ наказанието не е справедливо, а те дори не са страна по делото, тъй като обвинението срещу Християн не е за сексуален тормоз, а за разпространение на порнографски материали. 

Нина обаче посочи, че ще продължи да се страхува да пуска дъщеря си сама на училище. Радост също се опасява, че Комбито ще намери нов начин да стигне до нея. И двете са категорични, че никога не са предполагали, че Християн е способен да се занимава с деца.

Осъдиха воайора от Пловдив, искал голи снимки на 14-годишно момичеХристиян Нейков е с условно наказание, след като призна вината си